Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 659
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Light of Zartha
Здравейте отново! Оказа се, че в нашият Кауфланд имало парфен, не баргело. Лошото е,че беше доста ограничено откъм аромати. Нямаше любимата Omnia green jade. Пробвах няколко флорални на тестерче, но не ми допаднаха. Случайно някой да има наблюдения кой парфюм се доближава като нотки до зелената омния? В момента гледам в fragrantica, но ми е малко трудно да преценя, май еуфорията на К.Клайн ще ми допадне(ако я има).

# 556
  • Бургас
Black Amber на Зара е страхотна имитация на The one D&G
Red vanilla е на La vie est belle,но...пак не е много близка до оригинала...Ами на La vie est belle аз не мога да си харесам имитация.Имам на Рефан и Лидл,но...ще спестя за тестер или парфюм без опаковка от изпитан сайт.

# 557
Аз не съм голяма фенка на La Vie est Belle, но ми харесва варианта на Naomi Campbell - Pret a Porter Silk collection. Има тестер често в Лили и ДМ и аз бих препоръчала да го видиш преди да си купиш оригинала. Не за друго ами поне за информация. Може пък да ти хареса 👍
https://www.fragrantica.com/perfume/Naomi-Campbell/Pret-a-Porter … ection-45659.html
Сега гледам че са гласували че е по-близък до Олимпеа, но не мисля така.

# 558
  • Бургас
Благодаря,ще погледна тестврът на парфюма на Наоми Кембъл
Simple Smile

# 559
Здравейте, мили хора, искам да похваля за първи път Рефан, защото когато има защо трябва! Преди няколко дни взех Скандал и го разносих, Ами... Впечатлена съм...На моята ужасна кожа издържа цял ден! Само едно пръскане! С двойни капки 😊 Сега отивам за новия на Диор! Хубав ден!

# 560
Кой е новия на Диор

# 561
Честно казано забравих, но ме впечатли колко различен за Диор аромат е, доста оприличавам на сапун, крем, бели цветя, не сладък, ще пиша за номера като го взема 😁

# 562
  • BG-DE
Да не е Dior Joy ама той не е много нов пък и сапунен не е 🤔

# 563
]И аз за него си мислех,но той не е много нов...а може би е друг,ще чакаме да споделиш.

# 564
https://makeup.bg/brand/1218132/
кой кой е може да се види тук (или с гугъл търсене)
https://www.flynnspharmacy.ie/collections/jenny-glow

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 18:57 от bubanka

# 565
  • Бургас
Кой номер е Скандал на Рефан?
Оказа се,че има 2,летен и зимен...
Летният е като сапун,но...не ме кефи.
Взех от зимния 30 мл

# 566
  • Стара Загора
Да споделя за Синия чай на Булгари в изпълнение на Гиза, че е много приятна хладна виолетка с лавандула и шисо. Леко зелен е и пудрен от ириса, а муска е за фон. Ефирен и като бебешка пудра. Няма острота от лавандулата, а просто ароматичен характер. Не се усеща зеления чай при мен, но има свежест в началото. Няма пудреност, каквато в повечето случаи придават виолетката и ириса. Оригинала съм пробвала преди 4 год и нямам голям спомен как е, но тази му версия е прекрасна. Като трайност сякаш не е така наситен, но пък отпуска сетивата и е комфортен. За лятото е прекрасен.

# 567
  • Някъде в Европа...
Да не е Dior Joy ама той не е много нов пък и сапунен не е 🤔
Ползвах още миналото лято от Рефан...хубав е, но не беше много траен, въпреки че с двойни капки. Оригиналът е страхотен....

# 568
  • Бургас
Всичко,що има виолетка(с изключение на She wood на Заг) в Бургас не се предлага...
Аз харесах и Олимпея на Рефан,но Зара много ме спечелиха.
Имат чисти,приятни аромати,без типична рефанска или имиграционна нотка...
И комплект от 2 парфюма са на цена 30 лв...
Имам един The one(Black amber),взех още един в комплект с La vie...
Ще взема и още аромати по-нататък...харесват ми.

# 569
Подкрепям за парфюмите на Зара имам 2 техни- Ред Ванила и Орхидеята .И двата са уникално трайни за по-студено време са перфектни издържат цял ден без подновяване. Препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт