Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 612
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ерба Пура на Гиза го имам - много е хубав и изключително траен. На дрехи издържа до следващо пране. Скоро ще ходя да си го подновя.
Да похваля и Звездна ноща (UNS59) имитация на Starry nights на Montale. За лятото ми е много подходящ.

# 616
....
Да похваля и Звездна ноща (UNS59) имитация на Starry nights на Montale. За лятото ми е много подходящ.
Много е хубав на Гиза, по хубав е от оригинала за мен Laughing

# 617
Привет, момичета! Може ли някой да даде отзиви за Love, don’t be shy на Гиза? Търся най-вече описание на самия аромат. Знам, че е писано, но ми се иска по-скорошно мнение, както и за Angel - Mugler на Рефан. За последния най-вече ме интересува колко е близък с оригинала и дали е траен. Благодаря!

# 618
Привет, момичета! Може ли някой да даде отзиви за Love, don’t be shy на Гиза? Търся най-вече описание на самия аромат. ..
Оригинала за мен е непоносим. Трябва да се пробва. Доста тежък и сладък и същевремено ми нагарча(мисля от белите цветя). Труден е!
Не знам как са го направили Гиза,но досега всичко тяхно е доста добре направено, близко до оригинала.

# 619
  • София
Аз имам LOve /dont be shy/ в едно малко шишенце на друга фирма. Прилича си с оригинала, сравнявала съм. Малко е странен, но ми харесва. Мирише ми на дъвка, на пластмаса, на сладко. Аз по принцип не харесвам сладки парфюми, но този е някак странен, има нещо остро, така че ми харесва.

# 620
  • BG-DE
Би ли споделила на коя фирма е този Love don't be shy, аз бях много доволна от варианта на Парфен но, за съжаление, го спряха 😞 и сега си търся друга добра имитация.

# 621
  • обл. Шумен
Здравейте момичета! Изумявате ме как познавате и запомняте толкова много аромати ! 🙏🌸 Поръчвате си ги като мостри ли?  Как се ориентирате само по описанието? 😮😮😮

# 622
След голяма чуденка поръчах милион парфюми от Гиза🙄 и чакам с нетърпение да пробвам.. всичко насляпо🥴

# 623
Ох, и мен ме сърбят ръчичиките да поръчам от Гиза, тъй като досега не съм. Може ли някой да обясни въпросните рол-ончета по 3, 6 и 10 мл как се ползват? Защото някой беше писал за разреждане и не ми е ясно как стават нещата.

Jo Malone, кои си поръча ти?

# 624
На Гиза поръчах Сантал Роял, Габриел, Ерба Пура, ФФабюлъс, En passant, Starry night, Soleil blanc😊💛💚💙💜

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 17:04 от Не се сърди, човече

# 625
  • Бургас
С приятеля ми направихме една сравнително голяма поръчка от Заг преди месец и се надявам отзивите ни да са от полза.
La tulipe - наистина много красив парфюм, поръчах го заради положителните мнения тук. Трайността му е прилична за такъв тип аромат. Бих подновила.
Libre - изключително траен, но мисля, че има какво да се желае откъм сходство с оригинала. Някой беше написал преди, че е по-близък с Либре интенз и съм на същото мнение. Не е точно мой парфюм, но съм доволна. Надявам се, че ще направят имитация на Либре тоалетна вода.
Max mara - много нежен аромат, има изненадващо добър шлейф и е траен. Радвам се, че го открих. Със сигурност бих повторила и потретила.
Trussardi Donna - приятен ежедневен аромат, но ми е малко безличен. Взех го от любопитство след като четох, че е любимия парфюм на Приянка Чопра и получавала много комплименти, когато е с него. Не съм впечатлена от трайността. Не бих подновила, но ще го изпръскам.
R. Cavalli Paradiso - рефанската имитация е по-близка и по-наситена, но и на Заг е добра. Може би ще се върна към Рефан след като го изхабя. Откъм трайност е силен, както и шлейфов.
Womanity - не съм фенка на парфюмите на Мюглер, но останах приятно изненадана от този. Прекрасна трайност, както и шлейф. Не знам колко е сходен с оригинала, но съм много доволна.
Ще дам отзиви за мъжките по-късно.

# 626
  • София
Може ли някой да обясни въпросните рол-ончета по 3, 6 и 10 мл как се ползват? Защото някой беше писал за разреждане и не ми е ясно как стават нещата.
Рол-оните може и направо да се ползват, аз ги разреждам, защото ми мазнеят малко - една част парфюм, две части спирт и си се пръскам

# 627
  • Стара Загора
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали добра мъжка имитация на Заг?

# 628
  • Пловдив
259 VE / TERRE EAU INTENSE VETIVER - HERMES   синът ми имаше оригинала, взехме този да пробва, трайност, сходство, шлейф, всичко е чудесно. Много добра имитация, според мен.

# 629
  • Стара Загора
Много благодаря . Аз взех имитация на Paco Rabanne Invictus, него ми препоръчаха от магазина. За подарък беше , много се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт