Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 667
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета от Вито ли поръчвате в олх заг зодиак?
Да и всичко винаги  е окей

# 646
И аз доволна от Вито

# 647
  • София
Аз днес пък пробвах Черито на Заг. Много хубава сочна, тъмна, леко тръпчива череша с горчив бадем и нещо дървесно усещам. В първия час беше наситена, но след 2 остана близо до кожата и леко сладникав аромат. Ако нямах Prada Candy Gloss, щях да си взема едни 20 мл за разносване.

Тествах пак и Bitter Peach, който мисля дали да не си напълня. Мека, кадифена, узряла праскова с червено по кората, леко пудрена и сладка.

Erba Pura също не им е лош, но при мен след час остава суха дървесна нотка, която клони към унисекс. Затова варианта на Гиза ми харесва повече. По-свеж и сочен е.

Ivchenceto, можеш ли да ми кажеш кой номер е Bitter Peach, не успях са я намеря в списъка?
Предварително благодаря!

# 648
  • Варна
Аз да ви се оплача .....преди време писах тук,че разносвам Либре на Заг и все повече ми допада. Изпръсках едни 30мл. за отрицателно време. Траен,шлейфов и много мой. Ииии като типична блондинка ми влезе мухата,че го искам в оригинал Grinning. Е взех го оня ден от Дъглас и грънци Grinning. Не,че е лош,но не е същият и определено тоя на Заг ми харесва повече Confused.

# 649
  • Стара Загора
Detelinka, ще те излъжа... Не запомних, но открих сега че 551 е Erba Pura. Върти ми се в главата Прасковата дали не беше 553. Другите 2 нови са Лост чери и Воче Вива. Ако са подред номерата, трябва Вочето да е 552 и 544 Черешата. Но те са последни в списъка, няма как да ги объркаш. Ако са заредили всичко в магазина де.

# 650
Дами, във физическия магазин на Гиза във Варна пръскат ли на картонче ароматите? Мъжо ще пътува утре и искам да го пратя да ми вземе няколко пробички, ако пръскат.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 651
  • Стара Загора
Няма как да пръснат, защото са в стъкленици маслата. От там се разреждат на спрей. Не знам на блотер как ще се развият. Най-добре е на кожа.

# 652
  • вкъщи
Voce Viva Заг ли го имат или Рефан?

# 653
Voce Viva го видях в списъка на Рефан онзи ден, но така и не го пробвах, защото продавачката беше много крива. Любопитен ми е как е.

# 654
Благодаря на отговорилите 😀 и още един въпрос дали Chanel chance на заг си заслужава и кой парфюм имитира понеже във фрагрантика са три Chanel chance

# 655
Аз да ви се оплача .....преди време писах тук,че разносвам Либре на Заг и все повече ми допада. Изпръсках едни 30мл. за отрицателно време. Траен,шлейфов и много мой. Ииии като типична блондинка ми влезе мухата,че го искам в оригинал Grinning. Е взех го оня ден от Дъглас и грънци Grinning. Не,че е лош,но не е същият и определено тоя на Заг ми харесва повече Confused.
Здравей. Кой номер е libre?
И аз имам оригинала и много ми се ще да си взема и имитация та?

# 656
Момичета, можете ли да ме ориентирате за цените на Рефан и какво поръчвате и препоръчвате от тях - капки или готови капсуловани парфюми?

Много ми е трудно да поръчвам на сляпо, макар да съм доволна от Вито, понеже не познавам много аромати, а и лесно ме заболява глава от миризми.

А ползвате ли стари флакони и как ги обезмирисявате, ако са от друг аромат?

# 657
Здравейте дами, бихте ли ми препоръчали някой наистина траен и хубав парфюм който да оставя след мен диря от аромата си.

Благодаря предварително! П.С. харесвам всякакви аромати.

# 658
На мен пък ми казаха,че черните бутилчета на Рефан били арабски парфюми...в магазин на Рефан...
Странна история.
Сега им обмислям Олимпеа-та
Хареса ми...

100мл черна бутилка Олимпеа бе моето голямо съкровище.
С дни миришеше.

# 659
  • Бургас
Може ли снимка/линк на тази бутилка?

Общи условия

Активация на акаунт