Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 703
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Вчера пробвах Бакарат Руж на Рефан и много ми хареса. По запознатите как мислят, дали се доближава до оригинала или по-скоро не?

# 631
Взех си Lost Cherry Tom Ford на Рефан. 50  мл. за 15 лв. в капсуловано шише. Харесва ми. Не знам близък ли е с оригинала или не е, но е точно цианиден бадем. Поне върховите му нотки. Отдавна ми беше мерак да си намеря точно такъв бадем Simple Smile и много му се зарадвах. Зимен парфюм е, но вероятно е от този род аромати, които и в жегата ще се държат добре. Непременно ще го пробвам още при първите жеги Simple Smile . Страхотна придобивка с две думи.

# 632
  • София
Как е като трайност на кожа и шлейф?
И категорично дамски ли го определяте или унисекс?

# 633
  • Стара Загора
Аз днес пък пробвах Черито на Заг. Много хубава сочна, тъмна, леко тръпчива череша с горчив бадем и нещо дървесно усещам. В първия час беше наситена, но след 2 остана близо до кожата и леко сладникав аромат. Ако нямах Prada Candy Gloss, щях да си взема едни 20 мл за разносване.

Тествах пак и Bitter Peach, който мисля дали да не си напълня. Мека, кадифена, узряла праскова с червено по кората, леко пудрена и сладка.

Erba Pura също не им е лош, но при мен след час остава суха дървесна нотка, която клони към унисекс. Затова варианта на Гиза ми харесва повече. По-свеж и сочен е.

# 634
Като шлейф - не, няма голям шлейф. Бързо се прибира до кожата. По - скоро е дамски. Началото му е взривно и по - скоро дамско. В базата си става и за мъже, обаче. За трайност още не мога да кажа. Не по - малко от 4-5 часа, със сигурност. Това си е тежък, плътен парфюм. Но още не съм го носила /за цял ден/ и не мога да твърдя.

# 635
Здравейте, момичета, носи ми се нещо лятно свежо цитрусово-цветно, но в същото време трайно, иска ми се да пробвам на Гиза. Моля ви препоръчайте ми нещо, защото не съм поръчвала до сега. Благодаря! 🌷🌷🌷

# 636
Аз пък търся къде мога да намеря Флоргарден, специално Шоколада¿ за Сф , физически магазин търся..

# 637
  • София
Момичета, Lost Cherry на Заг и на Рефан с какви номера са? Гледах темата назад, но не можах да намеря

# 638
https://refanshop.bg/produkt/%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%84%d1%8e%d0%b … 0%bb-last-cherry/
Не мога да кажа кой номер е, но от тук го купих.

# 639
  • Бургас
Вчера пробвах Бакарат Руж на Рефан и много ми хареса. По запознатите как мислят, дали се доближава до оригинала или по-скоро не?
Доближава се.Smiley

# 640
  • София
Еха, каква серия на Том Форд са изкарали Рефан!
Ама не мога да се ориентирам кое кое е.

# 641
Момичета от Вито ли поръчвате в олх заг зодиак?

# 642
Еха, каква серия на Том Форд са изкарали Рефан!
Ама не мога да се ориентирам кое кое е.
Ако имате предвид черните бутилчета - наистина много хубави аромати, но ужасно нетрайни, при мен около два часа максимум, безсмислена покупка..

# 643
  • Бургас
На мен пък ми казаха,че черните бутилчета на Рефан били арабски парфюми...в магазин на Рефан...
Странна история.
Сега им обмислям Олимпеа-та
Хареса ми...

# 644
  • София
Има ли добре направени имитации на градините на Hermes, по-конкретно Нилските и мосю Ли?

Общи условия

Активация на акаунт