Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 102 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Траен, наситен, плътен, мощен, шлейфов мъжки аромат е 1 Million Paco Rabanne. Такъв е и Black XS L'Aphrodisiaque for Men Paco Rabanne. Такъв е и Joop! Homme Joop!. Такъв е и Zino Davidoff Davidoff. Такъв е и Valentino Uomo Valentino. Красавци са също: Tom Ford for Men Tom Ford /ето този: https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Tom-Ford-for-Men-1172.html /, а също и Invictus Paco Rabanne, Le Male Jean Paul Gaultier, Pi Givenchy, и не на последно място един от най - най - красивите мъжки парфюми Boss Bottled Hugo Boss. С единствен недостатък, че му липсва трайност и шлейф.
Относно трайността на парфюмите, купувани от Иво от Базар БГ. Аз пазарувам почти всеки месец от него. Нямам случай нещо да се е оказало нетрайно. Освен може би Gypsy Water Byredo /като Иво ме предупреди, че е така/. И да, прав беше. Има по - наситени и по - прозрачни аромати. Има по - близки с оригиналите и по - малко близки. Има такива със спиртна нотка в началото и такива с по - леко изразена спиртна нотка в началото. Има такива, които ми харесват и такива, които не ми харесват. Със шлейф и без шлейф. Но до този момент откъм трайност не мога да се оплача като цяло. Но аз винаги пръскам и на дрехата си /отпред/ за да усещам парфюма си през целия ден. На дреха и на коса парфюма се държи по - дълго.
Всички изброени ли са на Заг Зодиак?

# 541
Не. Но всички те имат имитации.

# 542
Daisy този Ирис&Роза чия имитация е?
На ТФ ги познаваме повечето,май няма нови имитации. Този на Килиан ще го прислушаме Flowers Hibiscus

Някой знае ли дали Мартинез имат Gypsy Water? На Заг разбрах вече че не е траен,на Мартинез всичко което имам при мен трае 9+ часа.
И, за колко време пристигат доставките от Гиза и Парфен?

# 543
Рускините (генерално) искат силни, трайни, шлейфови, "вкусни" и миришещи на скъпо. Имитации на такива парфюми според мен много ще вървят.

# 544
Да има списък на парфюмите на Зара?
Това намерих като списъци от стари теми.
Скрит текст:
Zara Woman Chocolate – Trussardi – Trussardi Inside
Zara Femme – Nina Ricci – Premier Jour
Zara Iris – Lady Million - Paco Rabanne
Zara Silk – Chloe Chloe
Zara – Texture Lilac – Angel Thierry Mugler
Zara - Texture Water Lily - Miss Dior - Dior
Zara Women - Michael Kors
Zara – Zara collection – Chanel Chance
Zara Women Gold (night) – Lady Million Paco Rabanne
Zara Deep Vanilla – Hypnotic Poison Dior
Zara Gardenia – Black Opium YSL
Zara accord 2 Oriental - Perfumes Nichos de Armani
Zara Black - Thierry Mugler Angel
Zara Delicious Blossom – Sí de Giorgio Armani
Zara Black Amber – The one Dolce & Gahanna
Zara Nuit – Hipnotic Poison Dior
Zara Fruity – Escada, Speer Beauty de Calvin Klein
Zara Apple Juice – Channel – Eau Tendre
Zara Red Vanilla – La vie est belle – Lancome
Zara Woman Gold –Lady Million Paco Rabanne
Zara Femme – Hipnotic Poison Dior
Zara Orchid – Bomb Shell & Incanto Shine – Salvador Ferragamo
Zara Twilight Mauve – Be Delicious Donna Karen New York
Zara Wonder Rose – Eau de Lacoste 12.12 Sparkling Lacoste
Zara White Jazmín – Noa Cacharel
Zara Black Ambar – The One Dolce & GAbanna
Zara Powdery Magnolia – Chloe Chloe
Zara Black Peony - Viktor & Rolf Flowerbomb
Zara Women Oriental – Rush Gucci
Zara Iced Fresia – Light Blue Dolce & Gahanna
Zara Women White – Miracle Lancôme
Zara Rose – J’adore de Dior
Zara Forget Me Not - Light Blue Dolce Gabbana
Zara Pink Flambé -  Black Opium Nuit Blanch(YSL) / Viva La Juicy (JC)
Zara Nude Bouquet – Miss Dior Blomming Bouquet
Zara Luminous Garden - Flower Bomb EDT
Zara Collection Woman - Chanel Chance
Zara Textures Water Lily - Dior Miss Dior
Zara Textures Lilac - Thierry Mugler Angel
Zara White - Ralph Lauren Glamourous Daylight
Zara Woman (gold rose bottle) - Michael Kors
Зара пускат доста нови аромати всяка година, така че горният списък е възможно да не е актуален. Simple Smile
Може да се потърси информация и тук - https://www.fragrantica.com/designers/Zara.html.

Аз отдавна търся кой имитира един конкретен на Зара, но в списъка го няма : Yellow Velvet, ако може някой да помогне?

# 545
..Някой знае ли дали Мартинез имат Gypsy Water? На Заг разбрах вече че не е траен,на Мартинез всичко което имам при мен трае 9+ часа.
И, за колко време пристигат доставките от Гиза и Парфен?
Нямат Gypsy Water. Само ЗАГ. Парфен не съм поръчвала до сега,но Гиза идват за 2 дни.
На мен Мартинез не са ми трайни...... за жалост.Скоро взех Интенс КАфе на Монтал,ми...гола вода,а е силен е тежък. Иначе са го направили мнооооого добре. Gypsy Water ми е в пъти по-траен, просто е от така наречените "скин " аромати.ММ като се напръска цял ден ми лъха на свежа хвойна, много хубаво му стои.

# 546
За Gypsy water на Заг подкрепям. Много хубав аромат, стои прибран и изискан. Върху мен изкарва първоначално пушеци, както и онова, което дразни и е първоначална нота в Baccarat Rouge 540. Върху мъжа ми е хвойна и то хубава хвойна. Хем мирише на смолисто, хем на зелено, хем леко на цитрус ли, на нещо такова, което го отличава и не е например ароматизатор за кола или WC бор. Абе, хубав е много и който търси аромат, който не ти взема въздуха и не ти краде пространството, но оставя усещане за мъж, нека го преслуша.
Мога ли да помоля да ми опишете Vodka on the rocks? Любопитен ми е, но се притеснявам да не мирише на мъж или, не дай Боже, на сол.

# 547
https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Pleasures-536.html този ли е обсъждания Плежърс ?
Друга добра имитация освен на Заг? Ще погледна на 1 стр, и ако ли не ше поръчам от Иво. Simple Smile

# 548
Ванеса,
самата аз намирам противоречива информация на кой парфюм са аналог. Уж са оригинална формулировка на "Рефан", а в тази тема на предишни страници съфорумка беше посочила, че са dupe на други парфюми. Доколкото помня - без да проверявам - Ирис и Роза беше някакъв на Майкъл Корс, но пак казвам - карам на спомени и то както виждаш помня марката, но не и точния парфюм. Във всеки случай рефанския е хубав аромат.

# 549
На мен Мартинез не са ми трайни...... за жалост.Скоро взех Интенс КАфе на Монтал,ми...гола вода,а е силен е тежък. Иначе са го направили мнооооого добре. Gypsy Water ми е в пъти по-траен, просто е от така наречените "скин " аромати.ММ като се напръска цял ден ми лъха на свежа хвойна, много хубаво му стои.
Явно е до кожа ли,не знам,аз пръскам и по косата.Вчера например,на обяд се напръсках с Girl of Now,вечерта към 22.00 го усещах толкова ясно...сега като си разтръскам косата още го усещам леко.Всички на Мартинез са ми с топ трайност.

Хм,Gypsy Water имам на Екла и Дивайн,и двата са страхотни.На Дивайн версията е много красива,всичките ми колеги мъже много харесват как ухая, но казват че не биха го носили.Същото е и с Bal D' Afrique...предпочитат да миришат на DIOR Sauvage че бил мъжкарски,аз пък го ненавиждам,мирише ми ужасно Grinning Вкусове всякакви...

Daisy със сигурност ще го видя кой е този аромат Flowers Hibiscus

# 550
eclat.de има много добри промоции сега, кодът ECLAT30 все още работи за артикули с отстъпка. Поръчах тези парфюми, всеки от тях беше около 7-8 евро след 30% отстъпка.

91 RAR Cacharel Gloria
253 Diesel - Loverdose Tattoo
373 Girl of Now Shine - Elie Saab
382 Yes I Am Cacharel
383 Hugo Boss - The Scent Private Accord for Her
401 Emporio Armani - In Love With You Giorgio Armani (2018)
407 Chanel - Coco Noir (2012)

Други в промоция (това са тези, които ме интересуваха, има много повече в сайта)

145 Giorgio Armani Idole
419 Paco Rabanne - Olympea Legend (2019)
396 My Burberry Black - Burberry
111 Gucci Envy Me
393 La Nuit Trésor Musc Diamant - Lancome
400 Lacoste - Pour Femme Elixir (2019)
161 Jimmy Choo for Woman
238 Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche
290 24 Faubourg - Hermès
932 Le Vestiaire - Vinyle - Yves Saint Laurent

# 551
Неведнъж съм писала че трай ността на Мартинез при мен е уникална, каквото имам от тях е със завидна трайност издържа цял ден без подновяване след пръскане сутрин 4 -5 пъти фъс.

# 552
Здравейте! Някой ползвал ли е тези парфюми? Да даде отзив, ако може. Търся нежни парфюми на Зара. Искам да ги пробвам.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC% … p;origin=shopcart

# 553
Тъкмо се връщам от Заг с 50мл от номер 262 ( не запомних на кой е имитация.... 😐 сега ще го потърся ).. Омотах се здраво в аромати.
На мен много ми харесва, купила съм го за мъж ми, ако той не го хареса и изяви претенции ще си го присвоя.

# 554
  • BG-DE
Момичета, не мога да не споделя възторга си от Уоманити на Заг, имах си едни 20мл останали от миналото лято и си кътках, защото не беше ясно кога ще идваме в Бг, но понеже в началото на юни ще пътуваме вчера смело се напръсках с ценните остатъци 😊 Е, хора, няма такава трайност и шлейф 😍 5 часа след офъщяването влизайки в стаята ММ ме попита пак ли съм се пръскала, че много силно мирише, а дори тази сутрин косата ми ухаеше силно. Винаги ми е бил траен този аромат, който обожавам повече от оригинала, но сега сигурно, защото е постоял надмина себе си.

Общи условия

Активация на акаунт