Сполучливи имитации на маркови парфюми - 37

• 98 643
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, мили хора, моля да ми помогнете, търся сполучлива имитация на Идол на Армани и Габриел на Шанел, благодаря на всички отзовали се 🌹🌹🌹Взех на Сан Сиро, по мнения от първа страница, но като че ли се губи много бързо ароматът... Искам и да попитам дали някой има впечатления от траен парфюм на ЛаРив?

# 571
Габриел на Шанел имам на Баргело, мисля че е сполучлив.
На 1 стр пише Мартинез, Рефан и Сан Сиро. Аз винаги проверявам там.

# 572
Здравейте,  имате ли идея  коя версия на L'HOMME IDEAL - GUERLAIN е по-добра , на парфен , заг или рефан ? Доскоро ползвах на Заг и ми хареса , но не беше кой знае колко траен.

# 573
Здравейте,  имате ли идея  коя версия на L'HOMME IDEAL - GUERLAIN е по-добра , на парфен , заг или рефан ? Доскоро ползвах на Заг и ми хареса , но не беше кой знае колко траен.
.
Парфен е много добър.

# 574
Момичета , Libre intense има ли аналог, не намирам в списък

# 575
Здравейте, мили хора, моля да ми помогнете, търся сполучлива имитация на Идол на Армани и Габриел на Шанел, благодаря на всички отзовали се 🌹🌹🌹Взех на Сан Сиро, по мнения от първа страница, но като че ли се губи много бързо ароматът... Искам и да попитам дали някой има впечатления от траен парфюм на ЛаРив?

Gabrielle/Chanel е много добър на Гиза, а за трайността им няма да коментирам-цял ден

# 576
  • обл. Шумен
Тези в малките градове, които нямаме физически магазини сме много ощетени.
Последната поръчка от Заг ми беше 70лв. и освен Ангел Нова нищо не ми хареса, а бях поръчала на сляпо по 15 и 30мл какво ли не...
И така вече реших да си карам на познатите и харесвани аромати вместо да пръскам пари на вятъра.

Така е.А и като отида в Шумен, напръсквам 5-6 парфюма и всичко ми се смесва в носа. 😂 Като не познавам ароматите... И си поръчах по интернет 20 мострички на Заг /по 1 лв. за брой/. Така мога да понося един парфюм ден-два и да си преценя по-реално и аромата и трайността. 😉

# 577
  • Бургас
Кой вариант на Олимпеа ви харесва най-много?
Дадоха ми тестерче от Рефан и ми допада...
И защо Скандал (149 на Рефан),просто се измирисва за около 4 часа?
Много странно...

# 578
  • София
Всъщност Zag Burberry Her прилича доста на Бакара Руж. Дъщерята го хареса и й седи прекрасно.

# 579
Много странно...
Други не съм пробвала, но варианта на Заг е страхотен, и много траен.

За мен Burberry Her и Бакара Руж нямат нищо общо.

# 580
  • София
Олимпеа Аква на Гиза е топ 💓. Сега и е времето, изключителна трайност и присъствие.

# 581
Доволни ли сте от трайността на парфюмите/водите на Зара? Да речем Orchid, Black Amber, които са 100мл., 23лв.?

# 582
  • София
Zara Orchid e dupe na VS Bombshell. Това е летен аромат, така че няма голяма трайност.
Другите, които са по-сладки, ванилови са трайни.

# 583
Много странно...
Преди две седмици взех Скандал на Рефан и издържа цял ден с едно пръскане (понеже съм с много малки деца и си позволявам едно пръскане сутрин), с двойни капки😉

# 584
  • Бургас
Доволни ли сте от трайността на парфюмите/водите на Зара? Да речем Orchid, Black Amber, които са 100мл., 23лв.?
Black Amber е имитация на The one.
Влюбена съм,издържа цял ден.
Но един,който имитира Дона Каран,лек,издържа до 4-5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт