Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 831
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Ама априлските госпожици са големи сладуранки бре Hug Това Ема, Симонка, Янчето, а за опашлето на Деичка младша няма да говоря  bouquet Ще дойда ще ти я открадна аз за снаха, че Миленчто на Татянчето много далеч Crazy

Joy  Mr. Green ша са разбирате със Бюти  Mr. Green
Ама и мъжете ни тук са хубави .....  Hug
Ех умря циганката дето ни хвалеше  hahaha 

# 226
Ама априлските госпожици са големи сладуранки бре Hug Това Ема, Симонка, Янчето, а за опашлето на Деичка младша няма да говоря  bouquet Ще дойда ще ти я открадна аз за снаха, че Миленчто на Татянчето много далеч Crazy

Crossing Arms  Браво бе Сминс4о, раzбиваШ сърца  Wink

Водих малката при педката zаради хра4ките. Тя не могла да ги 4уе  Thinking  но каzа 4е е нормално преz ноЩта, когато лежат и не се движат много, да се появяват. Все пак оЩе не zнаели как да ги иzкаШлят. Продължаваме оЩе една седмица с инхалациите...  Confused 

Ина4е отбележи 4е Милена била много голяма (което ми проzву4а като "много дебела") и пита с какво я храня. Каzа да zапо4на със zелен4уците но да слагам само мааааалко олио zаЩото ина4е Щяло да поеме много калории. Опа  Whistling 

А, и zъб4етата се виждат и при нас.

Относно ноЩното кърмене каzа, 4е това било лоШ навик, гледайки детето, то едва ли поискало да су4е zаЩото било гладно. Но как да я оту4а то4но сега, болни сме, криzа на растежа пък и zъбите никнат, по неподходяЩ момент май няма  Sad

# 227
 newsm12 smile3506 newsm12 къде сте мами? Или използвате хубавото време  Grinning

# 228
Момичета един въпрос: Като правя каша (няма значение какава) в началото става гъста и може да се дава с лъжица, обаче след 10мин се втечнява и става за пиене. Някой знае ли защо? И аз ли бъркам нещо или си има чалъм.

# 229
  • София
Със закъснение да се включа и аз със снимков материал от вчерашната среща:

Срещата от 04.10.2006г  в южния парк

Както спомена Аги разказа ни се играта докато се приберем, а аз като голяма късметлийска се наложи и количка да бутам и Емо да нося. С това не приключи прибирането, защото на метростанцията се наложи да си нося количката под мищница. Някой се  е постарал да сложи лайсни за детски колички, но ги е мерил за един конкретен модел и се оказа, че моята количка е по-широка. И макар, че съм якичка се поозорих докато изкача всички стъпала.
Днес го ударих на почивка и отказах да излизам с количка и се поразходихме с кенгуруто. Сега кръст ме наболява, но с голям човек като Емо е разбираемо.

Сега отивам да си забавлявам човечето, че не му харесва като стоя пред компютъра.

Целувки от нас на всички кандидат снахички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Аги, ето пак снимките (specially for you Wink)

Хубави сте много всички,ама надпишете ги снимките  Grinning

Надписах ги Wink

Desi, super si!Mnogo blagdarq!

# 231
Ние се прибрахме преди малко, много хубав ден Hug
Дея, какво стана с мъничката?

# 232
  • София
Галче, другите мами се оплакваха, че и при тях така се получава с кашата. Явно просто такава трябва да бъде.

Ние днес максимално се възползвахме от слънчевото време, че имахме да наваксваме за вчера, щото тогава ми откраднаха чантата от количката и трябваше да кибича в полицията. Всъщност, така и не можах да разбера точно какво стана, но накрая се намериха нещата, всичко се оправи, а и срещнах най-свестния държавен служител в нашата мила родина. Ако някога ви откраднат нещо, отидете в 5-то районно, със сигурност ще направят всичко възможно да ви помогнат! И си пазете серийните номера на мобилните телефони!!!

Баси, много ме е яд, че толков време нямахме компютър и че не прочетох вчера темата  да разбера за срещата  Cry  Тоя път нямах никакви ангажименти и можех да дойда, тъкмо можеше и да ми се разминат вчерашните проблеми. Е, кво да се прави, явно ще се виждаме чак на пролет.

А за нас мома остана ли?  Laughing Laughing Laughing

# 233
ренка, то и за нас май няма мадама, всичко живо се сватоса Laughing

# 234
  • София
Хе хеййй, момичето тук съм, 3-ти ден чета темата и не мога да смогна  Crazy по темите ще се включвам в крачка, защот` забравих да си водя бележки  Embarassed
Две ми отивали така лииии, а на тази, в дясно от мен е мама Шуши с бебе Марти, а вляво Рачето с колелото от количката на Емчо, а аз съм с 6 (шест) броя колички и бебета  Wink За това какво ще кажете а? http://images11.snimka.bg/001327982-big.jpg  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Утре ще ви разказва с подробности за срещата  Grinning

# 235
Да почерпя за новата ни количка !!!  Popcorn cook beer beer3 beer2
Най-сетне...  Дисни бейби-страхотна е!!!
Ще я снимам утре и ще ви я покажа...
Разказа ми се играта от обикаляне, а да съм знаела по-рано да отидем в Хиполенд. Много народни цени там, и качествени неща- направо да не повярваш. Купих бодита с дълъг ръкав за 5,30лв., блузки за 7лв. и количката, разбира се.
Марти също има хрипове и ги чувам по гръбчето му, но д-ра го слуша и каза, че е от нослето и да му капвам 2-3 капки преварена вода или физиологичен разтвор в нослето.
Каша не съм давала още.
renkata, много неприятно да се обясняваш в полицията, ама добре,че си попаднала на човек и всичко е завършило добре.
Tatjana , честити зъбчета!!!
Марти много се лигави и ги чеше с хъс, ама още няма беличко...
ra4e, не може да се отвори твоя снимков материал...

Лека и спокойна и да спинкат бебчовците цяла нощ!!!

# 236
  • Sofia
Здравейте момичета, най-накрая успявам да пиша и аз, чета по малко, но нямам време да пиша, Иво постоянно мрънка не иска да стои сам, спи по 15-20мин. на ден, ръцете са му постоянно в устата и така нервно ги дъвче, има моменти в които се отчайвам и се чувствам страшно изтощена, просто не мога дори една чиния да измия през деня.
Много сте сладки мамчета с още по-сладките ви бебоци, ние за съжаление не успяхме да отидем, много сме далеч, а и да бяхме отишли, просто нямаше да мога дори и замалко да седна, постоянно се носим на ръце и е един малък ужас.
Но при всичкото това, вече имам с какво да се похваля  Simple Smile - купихме си жилище в Обеля, почти новичко и на прилична цена, та след 10 дни вече ще сме новодомци. Simple Smile
Да честитя всички празници и на бебчовците и на мамите, да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet
Това е от мен, не мога да се включа по темите, защото вече умирам за сън, но ви чета по мъничко всеки ден.
Чао. И цункайте тези малки куклички от една леля.  Simple Smile

# 237
Здравейте мамчета и сладки бебчета!

Срещата вчера беше супер, много се радвам, че дойдох. Само където Станислава беше много непослушна;). Изгуби си чорапчето, повърна почти всичко, което яде, повечето време се носихме, омаза себе си и мене с манджа ... и още и още. Но вечерта беше капнала и заспа почти веднага.

По темите да се включа и аз:

Относно нощното кърмене ние се храним по хиляда пъти - поне такова чувство имам. Много рядко се случва да се разминем само с едно хранене. Незнам как ще се отучваме, още повече че така почна да свиква да спи при нас, което хич не е добре.

За хъркането - при нас също го имаше, но аз си мислех че е хрема. Лекарката ни изписа Sterimar, което е подобрен физ. разтвор с някакви соли или нещо такова и е под формата на спрей и Еуфорбиум композитум - хомеопатично лекарство пак спрей - 3 пъти дневно и се оправихме. Особено след като почнах да ползвам Стеримара.

За почивка със сигурност ще идем някъде поне за уикенда. Даже си имаме и варианти.

Вени, стискам палци масажът и упражненията да помогнат по-бързо. С каката имала ли си такъв проблем?

Станислава подскача като луда като я сложа права върху краката си. Днес успя отново да падне от спалнята, при положение че бях долепила детското легло до нея. Явно ще трябва вече на земята да я слагам, но ме е страх да не настине. От няколко дни реве без причина и почти немога да я укротя. Явно е криза на растежа, както предположи Вени.

Rossi относно чинийте аз нищо немога да свърша докато Станислава е будна, имам миялна машина, но дори не смогвам да я заредя или да я изпразня. Единствено вечер до към 1.00-1.30 успявам да си посвърша малко домакинската работа. А имам цял списък със задачки и сигурно още 2-3 месеца ще ги влача. Но така е с малко дете, още повече като е палаво.

Ами сега за това се сещам. Сигурна съм че съм пропуснала и други важни теми, но пък и доста дълго стана.

Р.Р. Честито на всички празнуващи!!!

Много целувки и сладки сънища!!! Two Hearts

# 238
  • София
Тъй като сайта е на домашния компютър и като го изключа става недостъпен. Иде ми да си  smile3511

Щях да го рестартирам, а го изключих и докато се позабавлявам с Емо мина време.  smihesorry

Снимки от срещата в Южния парк

# 239
Пак неможе да се отворииии newsm45

Общи условия

Активация на акаунт