Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 837
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте априлки,

позволявам си да се самопоканя във вашата тема, въпреки 4е родих през март, но в мартенската тема не намерих абсолютно никаква симпатия от никой, даже май си останах невидима колкото пъти писах там. Ще ми бъде интересно да коментирам с вас по каквото мога  Simple Smile

Поздрави   bouquet

# 256
Ааа, добре дошла, при нас невидими няма!   bouquet Имаме си още една красавица в темата - боят за снахи ще се ожесточи според мен Laughing

Ужас, мале, като видях постинга на Аги с чистенето и ми светна - а есенно чистене кога и как ще правим с тия бебоци - ужас  #Crazy прозорците ми са в един вид, абе то цялата къща е в един вид  ooooh! стъжни ми се...

# 257
Добро утро майки,

при мен утрото е наистина добро. Милена спа 12 4аса и се събуди само ДВА пъти zа папкане  Laughing Направо банкет мога да давам по повода. И zнаете ли от какво било това будене май? Явно й е било студено  Shocked  До сега й бях сложила паму4на пижамка, от долу боди с къс ръкав и спалния увал, но и той е полувинка т.е. до кръстта. СноЩи мъжът ми вика, да не би да й е студено  newsm78  и сложихме един дебеееееел 4увал (с преzрамки) и ето, момата спа като къпана  Crazy 

Ренка, браво 4е слу4ката с 4антата има хепи енд, радвам се   bouquet

Какво имате предвид сядането? В скута ми седи, понякога е наклонена на пред и си яде обувките. Ина4е не седи. В коли4ката се воzим оЩе в zимния коШ. Просто е малко рано оЩе, гръбнакът не е достатъ4но силен оЩе и ако седят много от рано, може да има лоШи последствия, така ми го обясни педито. В4ера когато Милена лежеШе там на масата, само й подаде пръсти и тя се иzправя, педката каzа "много добре", явно това се о4аква от деца на таzи въzраст  Thinking  Ина4е и аz zнам 4е най доброто упражнение е да стоят много по корем. Милена прекарва пове4ето време на постелката й в хола, там се търкаля на воля и не може да падне  Wink

Ох и при нас времето е лоШо, есен иде. В4ера иzляzохме с ватирано яке и Шапка, аz бях с една ка4улка и леко мръzнах  Sad  Какво да правим, октомври е....... За подаръци zа Коледа мислили ли сте?  Mr. Green

# 258
хихи, Татянка радвам се да се видим и тук! Аз като 4ета за априлските бебета, май няма кой знае каква разлика с нас, засега и ние само се обръщаме и търкаляме, още не може да седи самостоятелно. Оба4е май много и се иска, виждам как се надига с вси4ки сили, но пада...

При нас времето е също ужас : дъжд, студ, мъгла. А при нас е обратното - като сложа дребито да спи в спален 4увал не и харесва понеже не може да се завърти с него, а тя оби4а да спи настрана. Така 4е нощем я навли4ам дебело и само я завивам с нейната завивка.

За Коледа изобщо още не съм мислила. Мисля аз за една 4анта, която ако скоро не си купя, ще бъде купена от някой друг и пак ще остана на сухо. Другата алтернатива е да намекна на любимия да ми я купи за рожденния ден, ама пък тогава няма да е изненада  Thinking

# 259
Здравейте априлки,

позволявам си да се самопоканя във вашата тема, въпреки 4е родих през март, но в мартенската тема не намерих абсолютно никаква симпатия от никой, даже май си останах невидима колкото пъти писах там. Ще ми бъде интересно да коментирам с вас по каквото мога  Simple Smile

Поздрави   bouquet

ШМАТКЕЕЕЕЕ, добре доШла  Hug  Heart Eyes

# 260
О, току що виждам две мадами , които познавам от дира - Вени и 4аено моми4е. Навремето си обсъждахме заедно последния месец от бременността там и аз ( с термин 24 март ) много бях нещастна, 4е ми се роди риба, а не овен...

# 261
Мистична, добре дошла! Hug Голяма сладурка имаш!  Flutter Татянка, ти защо така "мило" я посрещаш!? Shocked

За през нощта аз пък си мислех, че й е топло на Велина, т.к. по едно време се опитваше все да изритва завивката... Thinking

Велина много иска да седи и доста е заякнала, но все още не може самостоятелно без опора, но й е и рано де... Rolling Eyes

Цвети, и аз да попитам - къде се губиш!? newsm78

# 262
Другата алтернатива е да намекна на любимия да ми я купи за рожденния ден, ама пък тогава няма да е изненада  Thinking

Ааааа, внимавай с мъжки иzненади  Naughty  ЗнаеШ ли какво полу4их zа един РД от мой любим съпруг? Cuiseur vapeur  #Crazy  #Crazy  #Crazy  Били сме го виждали в Карфур и аz съм каzала 4е било практи4ен уред, което в негови уШи сву4ало като "Е това искам zа РД" и ми го купи, и беШе тооооолкова горд и нямаШе търпение да раzопаковам подаръка, сигурен в иzбора си....Малеее няма да zабравя раzо4арованието, и моето, и неговото  Laughing

(И zа следваЩия РД полу4их екскурzия до ДисниПарка в Париж и билети zа БлуМенГруп  Mr. Green )

# 263
Татянка, ти защо така "мило" я посрещаш!? Shocked

Споко, поzнаваме се, ние така си каzваме  Wink

За през нощта аз пък си мислех, че й е топло на Велина, т.к. по едно време се опитваше все да изритва завивката...

4естно каzано не мисля 4е я иzрита zаЩото й е топло, според мен оЩе не правят таzи връzка, а просто си Шават..... За това и препоръ4ват 4увалите вместо одеалата.
Аz пък таzи ноЩ се притеснявах, 4е толкова навле4ена Ще й стане топло и постоянно проверих вратлето, но й беШе добре. Но нали сме и малко болни4ки  Sad

# 264
мистик, добре дошла при нас  bouquet
мамо меца, аз отдавна съм се замислила за това есенно почистване, но сега не ми е до това, а и се забавих, защото не успях да намеря жена, която да ми измие прозорците.Иначе има една фирма, която се занимава с това, само момчета са, влизат за 1 час и измиват, но аз съм предубедена към мъжкото почистване, та за това ще продължа да си търся жена.

# 265
Иначе има една фирма, която се занимава с това, само момчета са, влизат за 1 час и измиват, но аз съм предубедена към мъжкото почистване, та за това ще продължа да си търся жена.

Виж, ако 4истят 4исто голи, аz бих се zамислила  Mr. Green 
Ох не ми говорете zа 4истене, у нас иzглежда ужасно, меко каzано. Но в новата къЩа Ще си търся една жена, не искам да си губя нервите край гледането на бебе и паzене на 4истота в 160м²  Crazy  това си е оксиморон.

# 266
Филипка, аз пък съм предубедена към всяко чуждо почистване на дома ми /не че ми се е случвало такова чудо де/, но от акъл си патя... Rolling Eyes

Мистична, Татянка може би имаше предвид коледни подаръци за децата Wink, но и твоята идея не е лоша - да се замислим и за нас! Laughing

Татянка, разтълкувай за непросветените -  Cuiseur vapeur  !

# 267
О, аз не разбрах, 4е става дума за подаръци за децата. Понеже какъв подарък за едно бебе, аз всеки ден и правя "подаръци" на нея  Grinning Но аз така или ина4е на майтап казах това за 4антата, понеже много ме е яд, 4е нямам възможност да си я купя сега, а знам 4е много скоро ще из4езне от витрината. А за рожден ден моят мъж знае и е инструктиран какво да купува. Никакви домашни или готварски уреди! Обикновено полу4авам парфюм, бижу или аксесоар. Та затова май ще намекна за 4антата.

Татянка забрави да каже, 4е съм шматка намба уан в инет-пространството  Sunglasses

# 268
  • София
Ей, срещичката беше страхотна!
От прегледа на Ани вчера За протокола:
Биха трета противо хепатитна. Пуснаха задължителни по каса за 6ти месец кръв и урина.

М/у другото ние сме с почти еднакви мерки с вас  Mr. Green -67.5 см и 7440 кг  Mr. Green

Дея и Ани е 67.5 но на 5.750 кг.
Внимавай с храната!

Въпросчета:
Някой успя ли да вземе урина от бебео? да сподели челен опит!

Закотвих се вчера пред щанда за каши, но повечето имат добавена захар само HUMANA пишеше, че няма. Искам да е с глутен( док отново каза че е важен за мозъка и да не го избягвам, просто да го въведа много плавно) и без захар, ДАЙТЕ СЪВЕТ!

# 269
  • софия
Въпросчета:
Някой успя ли да вземе урина от бебео? да сподели челен опит!

ние редовно даваме Laughing има едни колекторчета  за урина които се залепват между краченцата. те са и за стерилна урина...само трябва хубаво да се измие мястото, за да няма мазно от крем или лосион че да може да залепне плътно колекторчето....после слагаш памперса по-хлабавичко и чакаш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт