Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 817
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
здравейте и от нас ние от вчера се опитваме да пълзим дига си дупето и с крачетата се изтласква много е смешен и се ядосва че не може Joy
Аз копувам на Хумана банаовата, но е доста сладка
А кашите на Ганчев са супер много му харесват Hug

# 271
енви, и аз не бях прибягвала до чужда помощ до мига, в който не се оказах много бременна, неможеща да чистя сама, а и нямаше кой да ми помогне от близките.Тогава платих на една жена за прозорците, почти не намерих кусур/за мое най-голямо очудване Shocked/Сега мисля да търся помощ отново Rolling Eyes
ексче, аз вчера вземах урина на Преси с тези колекторчета, стана много бързо и е много удобно.Обикновено знам, че след сън пишка, веднага като се събуди му го сложих и до 10 мин нааай-много имаше резултат Mr. GreenПосле съдържанието изсипах в една чашка за стерилна урина и побързах да занеса до 1 час от вземането, за да не бактеряса.
Днес резултатите излязоха, хемоглобинът му е 110.Една мартенска мама, с която излизаме ми даде един сайт, в който са показани нормите на различните показатели при малки деца, понеже се различават от референтните, които са написани при изследванията.Ето го:http://www.medicalbg.com/zdrave/blank_php.php?id_oblast=12&i … _tem=0&id=450
Според него хемоглобина на Преси е в норма, иначе на мъжете е от 140-180, както е отбелязано на листа и ако не бях попаднала на тоз сайт може би щях леко да се притесня.Все още не съм започнала с месото, може би като го направя тази стойност от 110 ще се покачи Thinking

# 272
Здравейте!
Тук есента май вече дойде, едно такова мрачно стана, дъждовно..Wear Umbrella

Ренка, много неприятно за чантата, добре че са ти я намерили.
mystic, добре дошла при нас, много ти е сладка дъщеричката.  welcome

Аз беба я оставам на земята  да си играя, постилам и постелка, давам й играчки и се занимава, там се върти, обръща, поне не се притеснявам, че ще падне.
Самостоятелно не може да седи, задържа се за няколко секунди и се килва напред или настрани.

# 273
ренка, то и за нас май няма мадама, всичко живо се сватоса Laughing
аааа,ето ви една мацака - несватосана,Радост на мама фурор
E:\snimki\radost\iuli-avgust\slunce2.JPG

# 274
ренка, то и за нас май няма мадама, всичко живо се сватоса Laughing
аааа,ето ви една мацака - несватосана,Радост на мама фурор
E:\snimki\radost\iuli-avgust\slunce2.JPG

извинете мами,но нета все ми се скпава като искам нещо да пиша тук,та ето я и Радост,кой я иска за мома?http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?serId=16415&AlbumId=66669&PhotoId=3063354

# 275
Здравейте и от мен в този мрачен ден!

За урината аз явно нещо не правя както трябва - вече три колектора изхабих - първия не беше събрал почти нищо и аз реших, че не съм го сложила както трябва. Втория го наака  Mr. Green, а третия също не го беше напълнила, а вече беше следобяд и сметнах, че дори и да се изпишка по-късно няма кога да го нося в болницата. Изобщо - шантава работа. Сега пак съм сложила да видим.

Аз днес вече свалих нивото на креватчето - сега спи в него и мисля че и харесва. Нашето е на Чиполино за игра и спане и при по-горното ниво вече си удряше главата в пластмасите като стои на ръце и колене. Между другото Вени аз и сега и слагам по спалнята играчки и вече имаме няколко успешни опити за кратко пълзене. Сега сме на етап стоене по колене и ръце - така смешно се клатушка настрани и в един момент пада. Иначе сигурно 70% от будуването си прекарва по корем. Вече си мисля да я слагам на един дюшек на пода - все пак да не е директно върху студения под.

Добре дошла на mystic - аз докато бях бременна също си пишех с мартеничките, защото термина ми беше на 30 Март, но тук много повече ми хареса :love

Това засега че стана ужасно дълго, за което се извинявам Blush

Прегръдки и целувки на всички! hug hug hug

# 276
# 277
Благодаря на вси4ки, които ме приветсваха така мило  Blush

Още веднъж се извинявам, 4е нахлух така нагло в компанията, оба4е в мартенската тема се 4увствах много самотна. А и констатирам, 4е моето бебе има май пове4е общо с априлските по напредък с движенията  Laughing

Хубав ден на вси4ки желая!

# 278
Я и аз да не остана назад - въпреки че вече много кандидати имаме Mr. Green

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=16678&AlbumId=66360

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=16678&AlbumId=66360

Пък и целия свят е наш newsm47

# 279
  • София
 Добре дошла на Мистик и от мен. Hug

Аз също се справих успешно с взимането на урина с колектора. Но не и сложих памперса, а изчаках да се изпишка след сън сутринта.

Май е крайно време и аз да кача някои снимки на Соня, че никаква не сте я виждали.

# 280
  • София

Май е крайно време и аз да кача някои снимки на Соня, че никаква не сте я виждали.
Рени, при тая борба за снахи си направо за бой дето я криеш твоята красавица  smile3513 Бързо ни я покажи и кандидатите за свекърви няма да закъснеем с комплиментите ( със сигурност ще са заслужени).  smile3503

# 281
  • София

newsm51 Добре дошла Мистик! Още една кандидат - тъща за моя юнак!  newsm44 newsm44 newsm44

# 282
Темата стана направо сутеньорска  Joy  Joy  Joy

Соня със сигурност е красавица, Щом Рени така я крие  Wink

# 283
Здравейте!!!
welcome mystic!!! Тук при априлки е много весело и май сме се събрали отбор "шматки"  oops
]Татянка, браво на вас, че вече спите повече, Йо още е както преди - иска да суче по 100 пъти на нощ, да спи при мен (защото двамата ми мъже тотално изгониха баща си от спанята ни и като заспят хубаво аз се примъквам при него на разтегателния диван в хола, абе положението е много зле).
Подуха ни се венците и е на път да избие първият зъб, от което Йоан е с разстройство, почти не иска да яде с лъжица, и от честото акане получи памперс-дерматит (въпреки, че не го държа с мръсно дупе). Уф, първата ми работна седмица е направо кошмарна -недоспала, все се притеснявам как е малкия, а освен това и мъжО ми мърмори - да съм спирала работа, да съм  гледала децата, Йоан бил много малък и имал нужда преди всичко от майка си и така и с него се караме. Ама така като ми е дебела главата и не го слушам сега и аз взех да съжалявам, че не си останах още малко вкъщи, но връщане назад няма.
Галя, не се обвинявай - Йоан има вече 3 падания, а още колко много ще има да пада....
За сядането - когато е в количка на полулегнало положение сам се надига до седнало, хваща се за преградата отпред и така стои доста време без да му подпрян гърба. Иначе без да се държи или да има някаква упора не може.
Но физическият и психическият напредък е строго индивидуален.
Енви, животът е суров и винаги по-силните оцеляват, затова аз и съпругът ми (най-вече той) учим Люс (а по-късно и Йо) да се бори, да не се оставя да го мачкат, и когато го ударят и той да удря. Особено пък сега, когато е на ясла, въпреки че в неговата група почти всички деца са много добри.

# 284
  • Русе
Добър ден и от нас!

welcomemystic! Голяма сладуранка си имаш! Конкуренцията става страшна!  Wink
И моята мома е single засега - бих я наредила на опашка за Пресил, ама той пък 5-ти братовчед се пада - да не стават извращения  Naughty. Ицката на Цвети дали е свободен, че си падаме по "скъпата" боя? Sunglasses

Дея, как е малката, оправихте ли се? Ние също се подрискахме - давам оризова вода от снощи и един Ентерол днес, да видим  Thinking...И ние нямаме зъби още, и сме само на млечна диета.

Това с хъркането, и ние си го имаме още отначало. Джипито не вижда нищо тревожно, а аз питах и алерголожката (педиатър) и тя каза "ларингиален нещо-си", което е вродено и не е заболяване - отшумява до 1, максимум 2 години. Харакерно е, че като спи детето, не се чува. И синът ми го имаше до към година и нещо, затова не се притеснявам. Доктор Спок говореше за нещо незатворено на трахеята, което също се израства първата година.

За чистене, не ми говорете  ooooh!..., че като си погледна кочинката... Sick

Общи условия

Активация на акаунт