Слънце отново изгря и АПРИЛчето пак се засмя!

• 9 834
  • 307
  •   1
Отговори
# 285

М/у другото ние сме с почти еднакви мерки с вас  Mr. Green -67.5 см и 7440 кг  Mr. Green
Дея и Ани е 67.5 но на 5.750 кг.
Внимавай с храната!
Извинявай, че се намесвам, но на мен не ми се струва нередно да тежи 7440 при 67,5 см.
Йоан е 7900 при 68,5 см. и нито яде много, нито пък изглежда затлъстял.
Децата са различни.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 15:29 от ЛеСиТо

# 286
Ау, добре 4е сте заговорили за това хъркане. Дребито го има постоянно, само като спи не хърка. Аз бях много озада4ена и попитах нашия педиатър. Той ме изгледа странно...А то всъщност не е хъркане, ами все едно е хра4ка, която стои на гърлото и понякога я виждам как се затормозява като яде и преглъща. Аз също съм старомодна и 4ета Спок, та про4етох за тази клапа и 4е било нормално. Това 4е и други са като нас ме успокоява, ето затова се радвам да пиша тук.

Дребито благодари за комплиментите на вси4ки!  Laughing

# 287
Здравейте!
За нощното кърмене- и аз съм луднала вече  Rolling Eyes буди се на всеки час, като се започне от 01 h. Вече не помня какво е да се спи по цяла нощ. Докторката, каза вече да се отучваме и да пробвам да давам вода. Тази нощ например се събуди в 01 h и се опитвах да го приспа в количката и да пие вода, но така и не можа да заспи до 03 h, когато се предадох и пак беше на неговата  Sad
На Мишо хемоглобина е 113 и педиатърката ни изписа Малтофер 2х4 капки. Виждам, че има и други дечица с подобни стойности. Иначе мерките ни са 7,700 кг. и 68 см.

# 288
Ааа, щом ще си хвалим гарджетата, да се изфукам и с нашето:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67964

(Слагането на конче е само за снимката, да не си помислите, че тати така я носи по принцип Naughty)

Хайде сега, иска ли ни някой, да не остане стара мома?

# 289
Много са ни хубави момите Laughing (пък и колко съм скромна). А пък и какви красавци имаме тука... Май голямо сватосване ще пада Mr. Green

# 290
В това мрачно време ми дойде музата - идеи за заглавия:

"АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече"
"Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички"
"АПРИЛче се търкаля, надига, не се спира - за мама няма веч да има мира"

# 291
Темата стана направо сутеньорска  Joy  Joy  Joy

Абсолютно! Laughing

Само аз ли не ща да си давам синчето?! Rolling Eyes Направо се изприщвам като си помисля, че ще дойде някоя мома да му завърти главата и да ми го отмъкне. Cry

Успокоихте ме със сядането. Аз видях едно бебе на 6 мес. и 1/2 - подскача на крака в количката, като го сложат на земята прави крачки! Shocked Аз почти изпищях като възкликнах "Ама тя ходи ли??!?!?!? #Crazy" и не можех да повярвам на очите си. Ами да, като я държат си крачи... И си викам лелеее ние ли сме зле, кво става тука? ... Но просто детето се развива ултрабързо и не би трябвало да сравнявам Крисо с такива. Crazy

# 292
  • София
за хъркането - и аз съм чувала Емко да хърка, но ме предупредиха в родилно, че ще е така поне годинка - две, защото го извадиха преждевременно и не му се беше затворила тимусната жлеза. Все пак през 2 седмици ходим на педиатър и му слушат гърдичките регулярно и затова не съм се притеснявала.
за сядането - абе голям смях пада, защото много се клати. Обича да стои седнал, но някой трябва да го придържа. Тогава започват едни радостни възгласи и пърхания.
за пълзенето - много ни тежи дупарата и не може да се сети какво да прави като я повдигне  Joy. Нагъзва се и започва да се оглежда, след като му умалеят кокалките ляга и започва да пъшка.
за хапането - племеницата ми се беше научила да хапе щом нещо не е по нейната. Хапеше и малки и големи. Брат ми и се радваше докато един ден не го ухапа и него. Разбра, че здраво стиска и и направи забележка, че ще я удари. Детето се ядоса и го ухапа по ръката, след което отнесе голям шамар от баща си. Рева няколко минути, но повече не посегна да хапе. Сега си правят майтап с нея и я подстрекават да хапе, но тя се изчервява и казва "Кол (Никол) не хапи, тати бие!" И така се прекъсна неприятното хапане. Мисля, че ще науча сина си на някоя и друга хватка, за да се брани от нахалници и че ще отнася шамари, когато прави бели. Като знам аз и братята ми колко бели правехме, не ми се мисли какво ме чака с Емо, защото има една приказка за крушата дето не падала далеч от корена си...

Много са ни хубави момите Laughing (пък и колко съм скромна). А пък и какви красавци имаме тука... Май голямо сватосване ще пада Mr. Green

И да допълня, че момите ни са прекрасни, но пък и юначетата ни са големи сладури - има ли кой да го отрече? Че нали "от нашето гардже по-убаво нема"  newsm08

# 293
мисти, разсмя ме бе мила  Laughing Моето дреби е на по4ти 7 месеца, още не може да седи, ка4ва се нагоре и пада. Това е в реда на нещата Wink

Мисти, направо завидях за фигурата ти   Sunglasses Как го правят това другите, пък аз не мога  Cry

# 294
Ееей тия теми за възпитанието колко ме потискат... То хубаво ще се постарая да го възпитам, да ме слуша, да не е агресивен, но ако темпераментът му е по-буен, възпитаването е много трудно, изисква много нерви и не ми се мисли.  #Crazy ooooh!

Дея, ама малката седи много хубаво в количката!!! Крис отскоро го повдигам и той се килва на една страна! Не може така, проблем ли имаме? Sad Другите априлчета на по почти 6 месеца седят ли? newsm78

За възпитанието и на мен не ми се говори  Confused
Ами седи ама моля ти се просто е вързана с коланите и е облегната назад ,само когато иска се се придърпва напред иначе не се клатушка много ,но се подпира отстрани както Пресил на ръчичка  Grinning
И аз като Филипа не тренирам усилено сядането,даже много рядко я слагам седнала,повече е полу легнала,но когато вземе много да мрънка повдигам коша  Grinning

М/у другото ние сме с почти еднакви мерки с вас  Mr. Green -67.5 см и 7440 кг  Mr. Green

Дея и Ани е 67.5 но на 5.750 кг.
Внимавай с храната!

Rolling Eyes е ти пък детето си наддава съвсем нормално по около 600-800  на месец
Пък и аз храня със нормалното,плодови,зеленчукови,местни пюрета,каши  Grinning нищо ново за нашият месец  Grinning
Ти какво имаш предвид?

Дея, как е малката, оправихте ли се? Ние също се подрискахме - давам оризова вода от снощи и един Ентерол днес, да видим  Thinking...И ние нямаме зъби още, и сме само на млечна диета.

Ох ние с вас едно и също ни се случва -първо окото,после разстройство  ooooh!
Ами да всичко е наред вече -дадох прахче ентерол и се оправи  и при вас ще се оправи от ентерола  Hug

Успокоихте ме със сядането. Аз видях едно бебе на 6 мес. и 1/2 - подскача на крака в количката, като го сложат на земята прави крачки! Shocked Аз почти изпищях като възкликнах "Ама тя ходи ли??!?!?!? #Crazy" и не можех да повярвам на очите си. Ами да, като я държат си крачи... И си викам лелеее ние ли сме зле, кво става тука? ... Но просто детето се развива ултрабързо и не би трябвало да сравнявам Крисо с такива. Crazy[/color]

Ами аз поради тази причина сложих Дея-Мария в проходилката по рано,защото като я държиш за ръчички прави една две крачки  Rolling Eyes всички се изумиха,но е факт-не я хваля даже мисля че може би до някаква степен е несъзнателно разбира се,но ето ние нито пълзим,нито имаме зъби
Така че едното е за сметка на другото  Hug

Мимка радвам се ,че сте тук пак  Hug липсвахте ми многоооо и двете  Hug ,кога ще се видим пък искам да нагушка сладките бузки на принцесата ти  Heart Eyes -нали даваш  Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 21:00 от Дея

# 295
Здравейте и от нас с Марти!
Четох, четох и той се събуди, сега сме двамата пред компютъра...
 welcome на мама mystic! /не разбрах бебка как се казва, ама много си я харесах/
Докато готвех бях оставила Марти на дивана в кухнята и той се заби странично на стола - много рев имаше - ужас... Много ме беше жал - после се успокои и заспа бързо...
За чистенето и аз като бременелка не можех да чистя прозорци и една приятелка ми препоръча едно момче, много съм доволна, беше излъскал всичко, все едно няма прозорци... Ако някой иска мога да ви дам телефона му, не взема скъпо...
Ето една снимка да си оправим дъждовното настроение...

# 296
АМи ние сме седнали само на дупе newsm78 и главата ни е лепната на обувките,а корема на коленцата.Така разглеждаме и хората.
В неделя ще ми взимата фотоапарат по повод Рд и ще ви пусна снимка

Ексче-ама ти ме утрепа бе жена!!!"Дея и Ани е 67.5 но на 5.750 кг.
Внимавай с храната!"
Какви са тези размери?Пък и внимавай с храната.Съжалявам ,че ви се меся в дискусията,ама според мен тези кила за тези см са многоооо малко

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 18:34 от ~Цвети~

# 297
Да уточна за сядането,че не се задържа сам на леглото примерно.И все отива напред newsm78
Нашият хемоглобин беше 104 ThinkingИ все пак като чета тук,разбирам че м/у 6-9м има спад.
Урина взех половин час след ставане newsm78,но не успях да го измия и имаше левкоцити1-2.

Добре дошла на Мистик  bouquet
Дейчка,и ние правим стъпки,но аз все избягвам да го подтилквам.Ортопеда каза,че ранното прохождане не се препоръчва

# 298
Искам да ви питам - за каква урина и каква кръв си говорите. За някакви профилактични изследвания ли? Ние още не сме ходили на 6-месечната консултация. Може би там ще ни кажат, но по-добре да ме подготвите. Не ми се вярва педито да пропусне, но все пак......

# 299
  • София
Филипка, Jenni мерси за отговорите за колекторите, веднага отидах да купя. Наталка дано и аз да не похабя 3 макар че нали са ни астроогични близнаци... Joy

ЛеСиТо, Цвети, Вие сте с момчета, двата пола небива да се сравняват по
килограми и наддаване, както и тези на кърма и изцяло на изкуствено хранене, както е случая при нас с Дея. Писала съм за това преди....и колко голям ефект има върху здравето, обмяната на веществата и стандарта на живот в бъдеще.

Дея, от 4-ти месец момичетата би трябвало да наддават неповече от 400 грама на месец.
Както знаеш винаги съм пледирала срещу зталъстяването в ранна детска, не казвам че Дея Jr. е, ти най-добре можеш да го прецениш, но кашите са много калорични особенно, ако имат празни въглехидрати - кристална захар, а ти даваш и плодове и бисквитки.

мецанке аз я взимам за снаха ама ако ни изчакате с втората партида и дано е момче тоя път  Praynig, столчето какво е? колко пари? много е сладурско!

bobbi - изследванията се пускат на навършени 6 месеца задължително и по каса.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 19:19 от х_diabet_mama

Общи условия

Активация на акаунт