Математически турнири 1-4 клас. Тема №58

• 77 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • ту тук, ту там
Не е вярно, че винаги са били с отворени отговори, преди години имаше да се избира   отговор.

Резултати като точки отдавна има (на повечето места, явно има и изключения), тук става въпрос за резултати като разпределение на медалите.

# 541
Да, права си, само есен 1 клас е с отворени изцяло.

# 542
  • Пловдив
В МБГ винаги задачите са били с отворени отговори. Като цяло, както писах по-назад, всяка година усложняват задачите.....
Мммне, не са били винаги с отворени отговори. Преди години бяха с избираем отговор.

# 543
DEDimitrova и аз мисля че резултата ви е много добър! Сега разбирам че моят второкласник се похвалил на родата с 30 т. Пазарял се за подарък с баба си. Не вярвам, че той винаги греши най лесните задачи.

# 544
дайте линк де Wink

# 545
  • Бургас
Мисля че до 2017 бяха с избираеми отговори, после станаха задачи само с отворени отговори.

# 546
Като гледам резултатите на Ребус, май 3-4 клас са били най-лесни , доста резултати над 30.
Иначе МБГ е с отворен отговор на всички въпроси от Есен 2018, преди това половината задачи имаха избор от А, Б, В. Време беше да усложнят и 1 клас с тези високи резултати- не можешe да се вземе бронз с 30т есента.

# 547
Здравейте, дали някой има задачите за второкласниците от Великденското математическо състезание 2021, което се проведе на 24.04.2021г.?  Моля ви, ако някой разполага с тях или може да ги открие - да ги споделите тук. Благодаря предварително!
http://iztok-smb.com/Temi_VMS_all.pdf

# 548
Публикувани са вече резултатите от пролетния кръг на МБГ.
Честито на медалистите!  Wink

# 549
Къде ги виждате, че аз на тяхната страница не виждам още.
Коригирам се, видях резултатите. Честито на медалистите, а на всички деца участвали, но без медал-не се предавай те, участието е една крачка към вашия медал, и ви носи знание винаги!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 10:40 от Aleksandropulis

# 550
  • Където морето целува небето...
Има ли някой информация за скалата за 2 клас?
Виждам, че вече я няма информацията за полуфинал в Стара Загора, а директно финал за началото на август. Отпада ли полуфинала?

# 551
А резултатите от математика таралеж къде излизат?

# 552
Има ли някой информация за скалата за 2 клас?
Виждам, че вече я няма информацията за полуфинал в Стара Загора, а директно финал за началото на август. Отпада ли полуфинала?

На фб страницата им все още стои съобщение от 28 Април:

12- 13 юни 2021 г. - Състезание за определяне на 100 допълнителни квоти – гр. Стара Загора.

Но пък първо трябва да видим кои деца ще получат квоти. Някой знае ли кога стават ясни квотите?

# 553
Здравейте, може ли някой който чете тук и има третокласник с медал да си сподели точките.Моето дете е с 28 точки и бронз.

# 554
  • ту тук, ту там
31 точки, сребро. Явно са много малки разликите тогава, 34 е злато.

Общи условия

Активация на акаунт