Магията на изтока - тема 64

• 25 310
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Но малко новини стигат до мен за тях и мога да си затворя очите.
DW Documentary,VisualPolitik са канали в you tobe с инфо за Китай и разбира се China Uncensored
Marcus Sim
дава инфо за популярни китайски драми и разни клюкини

п.п. Имам проблем с you tobe и няма как да дам линкове.Сори.

# 106
  • София
Да, и аз четох за Джи Су и още  14 известни личности, които в миналото си са подлагали на тормоз свои съученици.При Джи Су това е било преди 10 години, но ми е интересно защо чак сега се сещат да сежалват потърпевшите.В резултат от този скандал Джи Су е отстранен от историческия сериал River Where the Moon Rises, на който били заснети 18 от 20 серии.Поне да го бяха заснели с него, а то сега търсят нов актьор. Много е странно корейското общество, и лицемерно.

# 107
Преди 2-3 години беше бумът на обвиненията в сексуално насилие, сега пък на училищното насилие. Не, че не се знае за това от години. Не малко сериали има по въпроса. Дори и в текущия "Пентхаус" е засегнат този проблем. Обаче и на мен ми е интересно защо точно сега решиха да повдигат обвинения и то към станали популярни в момента личности. Защо не са се жалвали преди това. За някои вече се оказа, че са фалшиви и агенциите на потърпевшите може би ще заведат съдебни дела.

Сега ще вкарат Джи Су в казармата и докато минат 2-3 години нещата ще се уталожат. Лошото е за екипа на сериала. Дори и да е бил добър до момента, неминуемо зрителите си променят нагласата и от това губят всички.

# 108
  • DE
Докато се чудим дали ще има олимпиада в Токио китайците се подготвят за зимната догодина Grin
Сяо Джан и "Something just like this"

Свършиха ми субтитрите за бойния континент, има озвучка до край, защо бе хора, защо озвучка, ми аз искам да слушам гласовете на актьорите Confused
Страхотна е свалката между учителите, с глас се смея Smile много сладки.
Вчера се сетих по кое време на годината е и са зачудих, защо още няма Сингер, за съжаление са го спрели. Жалко беше хубаво предаване.

# 109
  • България
Скрит текст:
Но малко новини стигат до мен за тях и мога да си затворя очите.
DW Documentary,VisualPolitik са канали в you tobe с инфо за Китай и разбира се China Uncensored
Marcus Sim
дава инфо за популярни китайски драми и разни клюкини
Благодаря! Hug

дането, не само субтитри не ми стигат.
Изгледах почти всичко историческо - не само фентъзи, което приключва с щастлив финал и сега се чудя с какво да продължа.
Имам негледани с кофти актьори, но ако скоро не преведат нещо свястно, ще се примиря и ще се мъча или със съвременни сериали или с грозновати лица на екрана.
Например, фентъзи, което не изглежда зле The Great Ruler (2020), но актьорът в главната роля ми е несмилаем.
За пръв път попадам на китаец, на когото му личи, че е на около 20 години.
Не стига това, но е толкова слаб, че чак изглежда изкривен. Идеално подхожда за ролята на Майлс Воркосиган от поредицата на Бюджолд.
 168 см  45 кг Grin

# 110
  • DE
Ааа, не, само не Майлс Heart Героят има такава нечовешка харизма, че не знам къде може да търсят актьор да го изиграе, че и с нетрадиционен външен вид предвид намесата преди да се роди усложнява допълнително избора. Иначе и аз бих искала да видя такава екранизация само да не е американска, че тия до каквото се докопат и го съсипват с политкоректност и неталантлива актьорска игра Hushed
Това момченце е член на групата TFboys, от няколко години го лансират, изобщо не го харесвам. Набеден ми е, а такива не ги понасям. Сега па и актьор ще го правят, може в някоя ученическа драма за 13 годишни Rolling Eyes

# 111
  • България
И на мен ми е противен.
Няколко пъти вече се засилвам да гледам сериала, обаче като видя това нещо и се отказвам.
Ако беше в ролята на дете, да, но в последния епизод е с детето си, което е на около седем години.
Сега проверявах списъка си, в топ 10 са ми четири актьора от 21 до 23 години, но спокойно могат да минат и за тридесет годишни.
Китайците определено са луди на тема младост и слабост, вече ми бие на извращение.
Някак ми е гнусно да гледам герой с визия на малко момче да се размножава. Едно камионче и в пясъчника - да си развива въобръжението и да расте, а не да ми се прави на влюбен и баща. Grin

# 112
  • MJF
Нещо ме е налегнал в повече мързела ми. Thinking
А и имам голяма липса тук. Чакам си търпеливо.

Вчера отворих ето това заглавие - Konya hitori no bed de 2005. Видях първите 2 серии. Доста странно ми се видя. Спрях и не повярвах като видях че пише 2005 излъчено , защото бях сигурна от видяното че е заглавие от 90-те на японския фронт , от тези "ала американските им" не в добрия смисъл на думата. От тоз факт още по-странно ми стана Wink . Проверих и сценариста. Ами гледала съм все пак нещо до тук от Yukari Tatsui. Та така от всички факти и странности реших че все пак ще продължа след епизод 2. Хванах за главен мотиватор Kuranosuke Sasaki и героя му.

Ааа май не съм финално изкоментирала Run-on
Изгледан. Предишния път казах че се забавлявах със старшия каст. Останалото прилично за кор-заглавие ми дойде. Леко фюжън като стил, ама леко де. Бая я критикувахме назад във времето Shin Se-Kyung а ето в тази роля съвсем добре. Тоз типаж роли са явно по като за нея а не .........Мда.
2в1 , още малко трябва да ме понавиеш за текущия Hello me! , почти съм готова да се предам/поддам Smiley . Там май минаха заветните 6 и аз може с мишока дейно да се включа спокойно Wink

Ой, за малко да забравя да ви поздравя.
Честит празник на всички дами в дружината! Flowers HibiscusFlowers BlossomFlowers TulipFlowers RoseFlowers SunflowerCocktail

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 12:53 от Шошулчо

# 113
Честит празник, дами Cocktail.

Шош, погледни Hello me!, ако искаш, но не очаквай кой знае какво.
Главната, горката Rolling Eyes, е голям карък, а и 17 годишното ѝ "аз" не ѝ помага много, но пък всяка издънка донякъде се обръща в нейна полза. Като цяло държат комичната линия за сега.

В Penthouse 2 нещата продължават да загрубяват. Злобата е издигната до нови висоти.
Sisyphus: The Myth и Times също са ми интересни. Понякога малко се обърквам с това шарене напред-назад във времето, но самите истории поддържат любопитството ми какво ще стане.
Към тях мога да добавя и L.U.C.A.: The Beginning. Днес и утре са последните му епизоди.

She Would Never Know също свършва тази седмица. Що-годе нормални взаимоотношения между млади хора. Работят, влюбват се, разлюбват се, решават проблемите си.

Приключи семейната сапунка Homemade Love Story. Тези, които обичат по-дългите съботно-неделни сериали могат да го пробват. Дори и да не е шедьовър, не е лош, а и каста беше много симпатичен. Нямаше трагизми, а драмите бяха представени от към комичната им част.

# 114
  • MJF
Ясно, без голямата кошница и с мишока.
А моя любимец Uhm Ki-Joon като какъв "свещенодейства" в Penthouse?

# 115
Ом Ки Джун е "кралят" на цялото змийско гнездо. Действа с размах и се оттървава, в буквалния смисъл, от всеки, който му пречи независимо дали това е съперник, съпруга, партньор, дете, прислуга и т.н. Гледала си го в отрицателна роля и знаеш как може в един момент да е с онази ехидна усмивчица, а в следващия да те убие с поглед. Пълен психопат, наред с истеричната си любовница (Kим Со Йон), която се гласи да му стане съпруга.
Между другото с епизодична роля се появи И Санг У. Беше папарак и трябваше да снима точно съпругата си в живота, докато тя се натиска с бившия си екранен съпруг Joy.
Всичко е много преекспонирано, но това си е характерно за този тип драми. Хвърли му едно око, ако искаш, но почни от началото още, от първи сезон. Не знам дали ще се навиеш да гледаш цялата драма, но поне каста си заслужава, да ги видиш всички тези муцуни в действие.

# 116
  • MJF
Хи, хи, значи точно свещенодейства Ом Ки Джун , напълно си го представих в такава роля Mr. Green . Олеле и Lee Sang-Woo не помня от кога не съм го гледала. Мда и другите познати муцуни в каста. Абе май така и ще направя. Заради каста с мишока и с Mr. Green да ги видя как я карат. Че то голяма пауза им отпуснах заради knit и способността им да се пъхат хронично в "не гледам". Мда.

Сега в Run On най ми бяха приятни и забавни "старите" муцуни.Smile

# 117
  • България
И от мен честит празник!

Феновете на корейските сериали са щастливци! Има много преведени корейски. Феновете на китайски сериали явно трябва да учим език.
След дълго търсене на нещо за гледане си пуснах Oops! The King is in Love (2020) и много се забавлявах.
Нискобюджетна продукция, на много места не са покрили лепенките за перуки, но това не ми попречи да изгледам сериала без превъртане.
Това е шифуто на императора с императора Joy:

# 118
МоарейнД, вярно е, че корейските сериали и филми най-бързо се сдобиват с превод, но в сравнение с преди 9-10 години сега и китайските се превеждат редовно, че и тайландските. При японските е малко по-тегава работата, но там е друг въпрос. Говоря за преводите на английски.
А за преводите на български какво да ти кажа. Дългички са повечето китайски сериали и, ако не се съберат няколко преводача, че да си поделят епизодите, си отнема време. Но това се случва при популярни сериали, които са се харесали на много хора. За сам човек си е къртовски труд.

# 119
Моарейн,а питаш ли феновете на японското Cry  или на тайванското.Two Wrongs Make A Right вероятно никога няма да го преведат.

2в1,има ли любовна драма във Винченцо?Ако го гледаш.

Искам нова версия на Марс.Знам,че няма да е същото и,че няма да има Вик,но искам.
Качеството е ужасно.
Японците ще се справят,може да запазят същото ОСТ.

Общи условия

Активация на акаунт