Магията на изтока - тема 64

• 25 301
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравей, amareto.
Hero го има в замунда и в арена с бг субтитрти. Дали обаче има сийд, не знам. Има го и в авистаз. В рутракер също го има, а при тях сийд винаги има. Дано имаш регистрация там.

# 91
Моарейн,а виж дали The Wolf Princess ще ти хареса.
Изглежда добре,само главния не ми допада.Той е от същата група като Сяо Джан.

Дане,ще има сезон 2 на Fights Break Sphere.Сега го снимат или е сниман,но кастът е различен.

# 92
  • DE
"Dating In the Kitchen" миии можеше да е по-кратко с поне 5 епизода и да ни спестят историята с малкото братче от друга жена тръгнало да си мери... способностите с батко Rolling Eyes Лин Шен е откритието ми в този филм. Много непринудено игра, с тъжните меланхолични очи които излъчваха любов. Харесвам Лу Си като актриса, но в този филм не ми хареса. Игра момичето, но нещо не ми достигна, може би химия. Или бе твърде млада като образ и актриса за ролята Thinking На моменти дори ми бе скучно.
Докато в "This Is Not What I Expected" имаше всичко и ми бе малко. Между Такеши и Джоу Дун имаше страхотна химия, понякога си го пускам за настроение винаги ме оставя с усмивка, докато сериала не можа да предаде вълшебството на филма.
Пускам трейлъра на "The Rebel Princess" защото харесвам много Джан Дзъи и не съм я гледала в сериал, а се чудя дали да гледам.

Отзивите са противоречиви и май ще пропусна дворцовите интриги, гледа ми се нещо с вълшебства Thinking
Май ще метна Бойния континент и без това го превеждат много бързо.

"Fights Break Sphere" без У Лей и групата на Сяо Джан няма да е същият. Това ще е друг филм. Гледам У Лей в "Кръстосан огън" и не мога да му се нарадвам, колко страхотно е пораснал, прекрасен млад актьор, щеше да е чудесен в продължението. Не разбрах критиките на публиката към него, за мен изигра прекрасно образа си в първи сезон, а каква страхотна химия имаха с Барон Heart

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:07 от дането

# 93
  • България
Когато излезе филмът Герой го гледах, но не можах да разбера някои неща и сега ми се иска да го гледам пак.Много ще се радвам, ако кажeте къде мога да го намеря с добро качество и субтитри на анлийски или руски.
Скрит текст:
На руски от този линк:
https://doramatv.live/hero__2002/series0
Тръгва от третия линк,  седмия и осмия линк при мен.
На български не ти ли върши работа - в замунда го има.
Моарейн,а виж дали The Wolf Princess ще ти хареса.
Изглежда добре,само главния не ми допада.Той е от същата група като Сяо Джан.
Благодаря!
И на мен главният не ми допада особено, но сериалът звучи добре, само да го преведат руснаците и започвам.
За втори път в живота ми искам да науча чужд език.
Първият път беше френски, а сега искам китайски.
Не ми се чака превод, а и невинаги е пълен и точен. Добре че запомних някои думи и фрази, че да критикувам с чиста съвест.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:49 от МоарейнД

# 94
Благодаря на всички за информацията! Flowers Tulip
Разбира се, и превод на български върши работа, само дублаж не обичам.Губи ми се много от усещането, макар че китайски език не знам.
Други много любими са ми от Wong Kar-wai:
In the mood for Love, 2046,The Grandmaster. Те са толкова красиви, заслужава си да се гледат отново.

Доста години бях в държава, където строго се следи теглене на торенти и честно казано съм забравила вече от къде намирах преди, а и сайтовете често спират или се местят на друг адрес и ми е малко объркано.Но конкретно Герой и някой корейски филми искам да изгледам сега докато съм на родна почва и имам и време.
Около 2006 година съм купувала и теглила много корейски филми, които са на дискове и ДВД тук, но след толкова време се оказва, че нямам на какво да ги пусна и за това съм подхванала каквото има на нетфликс, а то не е малко за мен. Сигурна съм,че сте писали за тях и ще ми е интересно да прочета коментарите ви, стига да ги открия с търсачката на бг мама. Rolling Eyes Weary

# 95
CryДане,на мен тубата преди време ми предложи The Rebel Princess,но се отказах,защото са много епизоди и имаше в описанието мелодрама.
Не съм сигурна,че Douluo Continent ще задоволи желанието ти за вълшебства.Той е екшън с битки, пътешествие от град в град,тъмни тайни,приятелство,после романтика и така.Ама виж го.Аз го харесвам,но и анимето ми харесваше...та не съм критерий.

Моарейн,ако не се бях затрупала изведнъж със сериали вероятно щях да го погледна.Сега го оставям за по-късно и се надявам да стигна до него.

Аз искам да знам тайландски. Обаче зная само конталупе,което означава пъпеш.

amareto,пиши,кое те интересува и пак ще го коментираме.

Таайландците излъчват и Nabi, My Stepdarling.От резюмето ми звучи като истински лакорн,но са го тагнали с мистерия,ронатика и драма.
Има Joss Way-ar
Скрит текст:
тук рекламира душ гел.Много тъжно Cry Съвсем сам,няма кой да му помогне за гърба Cry Cry

# 96
  • България
Благодаря на всички за информацията! Flowers Tulip
Разбира се, и превод на български върши работа, само дублаж не обичам.Губи ми се много от усещането, макар че китайски език не знам.
Други много любими са ми от Wong Kar-wai:
In the mood for Love, 2046,The Grandmaster. Те са толкова красиви, заслужава си да се гледат отново.

Доста години бях в държава, където строго се следи теглене на торенти и честно казано съм забравила вече от къде намирах преди, а и сайтовете често спират или се местят на друг адрес и ми е малко объркано.Но конкретно Герой и някой корейски филми искам да изгледам сега докато съм на родна почва и имам и време.
Около 2006 година съм купувала и теглила много корейски филми, които са на дискове и ДВД тук, но след толкова време се оказва, че нямам на какво да ги пусна и за това съм подхванала каквото има на нетфликс, а то не е малко за мен. Сигурна съм,че сте писали за тях и ще ми е интересно да прочета коментарите ви, стига да ги открия с търсачката на бг мама. Rolling Eyes Weary
Напиши "замунда нет" в търсачка и ще ти излезе.
После "Герой 2002" и ще го намериш със субтитри с оригинално аудио е май.
Не мога да ти дам линк, защото тук го изтриват.

# 97
  • плевен
Здравейте на всички,искам да попитам тези които гледат Мистър Куин.В 4 серия в 50.30 мин.пускат една песен която ме подлудява,че не мога да се сетя от къде ми е позната.Или е на известен певец или певица или е от някой корейски сериал.Мисля,че текста е различен от оригиналния или пък може да греша.Ако някой се сети да напише.

# 98
  • България
Отзивите са противоречиви и май ще пропусна дворцовите интриги, гледа ми се нещо с вълшебства Thinking
Май ще метна Бойния континент и без това го превеждат много бързо.
Спря ли се на нещо вълшебно, различно от Бойния континент?
Аз започнах Eternal Love Rain (2020)
Има дракони, главната е поносима.
Има второстепенна, която много ми допада, от актьорите даже и лошите са симпатични за гледане.

# 99
Здравейте на всички,искам да попитам тези които гледат Мистър Куин.В 4 серия в 50.30 мин.пускат една песен която ме подлудява,че не мога да се сетя от къде ми е позната.Или е на известен певец или певица или е от някой корейски сериал.Мисля,че текста е различен от оригиналния или пък може да греша.Ако някой се сети да напише.

Baek Ji Young - Like Being Hit by a bullet

# 100
  • DE
Охоо, вече съм на 12 епизод Grinning Абе детски си е, но ми е приятно и си гледам, обачеее тая мома си знаех, че няма да я понасям още като я видях на постера. Тоя режисьор е бил сляп като я е избрал за ролята, по много неприятен начин си криви правената устна, а това ме дразни още повече.  Толкова хубави и приятни лигавки момиченца има, те избрали тази Rolling Eyes Но я разконспирирах още на втори епизод каква е(гледала съм твърде много такива сюжети Grin )Всички други са си на място и ме радват, обичам откачените азиатски училища с колоритни даскали Grin Сяо Джан е бонбон, по детски наивен в началото и като погледне с тия хубави  очи. Чакам да порасне и да стане много як.

# 101
  • България
Четох, че континента е с отворен финал и е планиран втори сезон.
Затова го тегля, но май ще изчакам с гледането.

# 102
  • плевен
2в1,благодаря за бързия отговор.Бъди жива и здрава.Flowers Rose Не мирясах докато не открих от къде ми е позната.От един тайвански сериал в който играе Питър Хо.Същия я пее.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:07 от rozelin

# 103
Да се отчета, че догледах Mosaic Japan, а след него и корейски филм - Snow is on the Sea. И двата не ме впечатлиха. Snow is on the Sea ми го препоръчаха в една друга тема. Обаче само ми се затвърди мнението, че корейското не е за мен. Все имам чувството, че преиграват, драмата ми идва в повече и не ми е реалистично.
Поне днес е петък:

# 104
  • България
И аз съм така с корейското.
Чета и за драмите с актьорите - насилници в миналото. На другата крайност - чувствителни души, които стигат до самоубийство. Нещо много гнило има в обществото им. Не че нашето е прекрасно.
Сигурно и при китайците има много проблеми, особено с тази отвратителна система за рейтинг на всеки човек. Но малко новини стигат до мен за тях и мога да си затворя очите.
И да ги отварям само при такива петъчни работи:

Общи условия

Активация на акаунт