Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сериала "Г-жа Кралица"?
Какви са впечатленията от филма Space Sweeper?
Какви са впечатленията от китайския сериал "Последният оцелял"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сериала "Г-жа Кралица"?
-
Какви са впечатленията от филма Space Sweeper?
Филмът Space Sweeper е похвален за добрите си визуални ефекти, съчетаващи драма, комедия и напрежение в различни степени. Въпреки че не предлага нищо революционно, той се описва като приятен и разнообразен. Освен това се хвали с наличието на готини специални ефекти и за интересната комбинация от елементи.
-
Какви са впечатленията от китайския сериал "Последният оцелял"?
-
Какви са мненията за корейския сериал "Река, където изгрява луната"?
-
Кои сериали и филми се споменават в дискусията?
Лин Шен е откритието ми в този филм. Много непринудено игра, с тъжните меланхолични очи които излъчваха любов. Харесвам Лу Си като актриса, но в този филм не ми хареса. Игра момичето, но нещо не ми достигна, може би химия. Или бе твърде млада като образ и актриса за ролята
На моменти дори ми бе скучно.

Дане,на мен тубата преди време ми предложи The Rebel Princess,но се отказах,защото са много епизоди и имаше в описанието мелодрама.
Абе детски си е, но ми е приятно и си гледам, обачеее тая мома си знаех, че няма да я понасям още като я видях на постера. Тоя режисьор е бил сляп като я е избрал за ролята, по много неприятен начин си криви правената устна, а това ме дразни още повече. Толкова хубави и приятни лигавки момиченца има, те избрали тази
)Всички други са си на място и ме радват, обичам откачените азиатски училища с колоритни даскали
Не мирясах докато не открих от къде ми е позната.От един тайвански сериал в който играе Питър Хо.Същия я пее.