Магията на изтока - тема 64

• 25 330
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • MJF
Мда, 2в1, класическа кор-пародия си е Hello, Me!. След Cheat On Me If You Can, който си е крими-пародия , продължавам с жанра Mr. Green . Но се забавлявам с актьорите , които често се вижда как самите те се забавляват, щуро като цяло.
Завидях за онзи бутафорен костюм на ГГ- оранжевия октопод или каквото там животно бе. Но Антъни е ненадминат все пак по гардероб. Останалите до него ..... Mr. Green . Тоз Ън Мун Сок го виждам за първи път, напълно се е "враснал" в ролята Smiley .

# 151
  • България
Петъчно с Alan Yu

Далеч не е най-красивият актьор, но има много ведро, успокояващо излъчване в движение.
Не харесвам само, че ролите му обикновено са на някакви болнави мъже.

# 152
  • София
2в1, да следя го и направо съм потресена от действията не само на родителите, но и на децата.Но какво ли мога да очаквам, каквито родителите, такива и децата.И съм възмутена от това, което направи бащата на Ха Ън Бьол, крайно омерзително е, не съм се надявала, че той може да бъде толкова подъл.
Скрит текст:
Много жалко за Пе Ро На, както и да отмъщаваш, детето няма как да се върне. В миналия сезон намекнаха за близначка на Су Рьон, така че появилата се може и да е тя.Чакам сериите с нетърпение, просто във всяка серия се случва нещо, което те държи в напрежение.
Страхотна игра на всички актьори, особено ученичките, толкова истински изразяват всякакви чувства, особено злобата и лошотията, браво на тях. А Ким Со Йон от време на време преиграва и малко ме дразни.Но като цяло прекрасна игра на целият каст.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 12:40 от freedoms

# 153
Да, Ким Со Йон наистина малко прекалява с това кокорене и истерията, но това може и да е и режисьорско виждане, защото и "дъщеря ѝ" играе по същия начин, ако си забелязала. В други драми не ми е правило впечатление да преиграва, но пък и това май е първата ѝ тотално отрицателна роля.
Скрит текст:
Докторът и на мен не ми се струваше да е способен на нещо подобно. Знам, че един родител е готов на всичко, за да защити детето си, но това наистина премина всякакви граници.

# 154
  • DE
Розе от BLACKPINK има дебютна песен. Харесвам я, хубаво момиче със страхотен глас.

# 155
  • MJF
Mokomi: Kanojo Chotto Hendakedo
Напълно от моята кръвна група на японския фронт. Само за съжаление епизодите са кратки - по около 20 минути. Минах първите 3 серии анблок. Имам още 3 епизода готови. Дано преводача не е от най-бавните, а не дай си боже да е от "дим да ме няма" Wink.
Скрит текст:
Мокоми е главната героиня. Не е от най-стандартните деца/субекти и това още от малка е проблем за родителите ѝ. Семейство от 4 -ма плюс за разкош и постоянен източник на Smile за мене - дядото. Татко на майката на Мокоми. Игран от Isao Hashizume. Голям образ, голям колорит Smile , а и му завиждам за кърпите по главата с които има няма се украсява.
Бонус - цветя. Семеен бизнес- цветарски магазин и търговия с тях.
Погледнах творческия екип. Atsuko Hashibe гледам сега и с Familiar Wife . А назад във времето : Miracles,  
 Ghostwriter,   Freeter, Ie wo Kau,   епизод от Fathers,   Around 40. Видях, че в Списъка  за гледане имам бая заглавия от Хашибе. Виждам и не малко,  че пише "за престилки". Мда.
Бел, ти гледала ли си Miracles? Май да Thinking . Ако не си го планирай. Там Исей различен от японската мозайка . Wink
И като "казах" Familiar Wife. Стигнахме до последен епизод другата седмица. Главния герой рефлектира в/у себе си. Другите нещо много лесно са склонни да го подкрепят. Запъти се да се връща от магията или так както е формулирано, губя се във Ф-терминологията Wink

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 09:24 от Шошулчо

# 156
Шо, не съм гледала Miracles, но по описанието напомня малко на Dragon Zakura, така че ще го пробвам.

# 157
  • MJF
Аааа Бел, щом не си ти го препоръчвам с чиста съвест. Даже ти завиждам че ти предстои. Едно напълно приятно-позитивно заглавие. Помня едни пусти  катерици Mr. Green и как героя му ходеше има няма на стоматолог Smiley. Голям образ главния герой. Мда.

# 158
  • гр. София
Здравейте, от утре по Bulgaria ON AIR ще започне японски  сериал "Нелегална кантора" , Резюмето звучи интересно. Някой да знае как е оригиналното заглавие на този сериал?

# 159
# 160
  • гр. София
Благодаря, точно той е Simple Smile

# 161
  • MJF
Брей, аз даже не съм го гледала този Legal V Ex-lawyer Shoko Takanashi . Изобилие от познати муцуни в каста. Smile . Пак нещо по-нормално от японския фронт са взели, като гледам.

Аз изгледах наличните преведени за мен Мокоми и сега .... да му мисли преводача. Голяма скица е дядото, любимия ми персонаж. Оказа се че има "славно" минало, разбра се защо са "на нож" с щерка му - майката на Мокоми. Mr. Green

# 162
  • България
Здравейте, от утре по Bulgaria ON AIR ще започне японски  сериал "Нелегална кантора" , Резюмето звучи интересно. Някой да знае как е оригиналното заглавие на този сериал?
Едва намерих програмата. Точно от 1 година приключих с ТВ и гледам китайски сериали.
Скрит текст:
Изключение правя само за Сънсет Бийч.
Ако и други, като мен търсят часа на излъчване:
Скрит текст:
Каналът май може да се гледа и онлайн. Няма как да си върна властта над дистанционното за ТВ. Joy

# 163
  • MJF
Брей , че даже в праймтайма. Впечатлена съм.
Аз с  родните телевизи даже не помня от кога съм.....пас. От доста години. Почти само спорт може да ме накара да включа тв канал различен от научнопопулярните и Mezzo по тв.

Преди като загледах каста ме напуши Smile като видях снимката на Fumiyo Kohinata - как се е дегизирал с тез мустаци.

Е сега какво?! Тази тема остава за японския фронт или?! Гледам че е създадена тема за корейски и китайски сериали отделно. Че даже втора като номер. Mr. Green

# 164
  • България
А, тук сме китайците. Joy
Добавих си отметка за ОN AIR, сериалът в планирани и си повтарям за утре вечер да не забравям.
Имаше време, всеки ден по тази ТВ вървеше по нещо японско, а после спряха.
Сега започвам един китайски филм Enormous Legendary Fish (2020).
Баавно си гледам започнатия сериал, като видях колко малко ми останаха за гледане, оцених гледането на нормална скорост, без прескачане на дразнещи герои и т.н.
Тъкмо и някоя китайска фраза да ми се налее във вакуума. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт