Магията на изтока - тема 64

• 25 437
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Нова реклама с Такеши:
https://www.thestar.com.my/lifestyle/entertainment/2021/03/25/wa … d-for-mobile-game

Ние със Шоши със сигурност го гледахме, май и Бел Thinking
Не съм.

# 361
  • MJF
Мда, даже си намерих в архива кога съм го почнала и т.н. https://www.bg-mamma.com/?topic=1026549.msg36582718#msg36582718
Е какво , bb6 се очертава попълнение на японския фронт. Туй добре, даже много добре Satisfied
Споко. И Бел ще го изгледа. Исей е голяма притегателна сила WinkSmile
От този сериал имам и това изпълнение във фонотеката ми, поздрав с него на цялата компания :

Нашата китайска приятелка пак е творила но още не съм видяла какво:

Следва

Като чух горното изпълнение се сетих за едно по-скорошно музикално на японския фронт - G Senjou no Anata to Watashi / You, Me, and Bach - тук е трио Smile

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 15:41 от Шошулчо

# 362
  • вятърничава
Шош,мерси за поздрава!И за The Emperor's Cook четох твоите размисли и страсти
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/11944-tenno-no-ryoriban-2015/
Четейки разясненията на Rie си обясних ситуациите,в които не намирах много логика в последния епизод!
На японския и на корейския фронт се трудя аз,китайския за сега не ме привлича (МоарейнД, прощавай
Stuck Out Tongue Winking Eye)

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 16:40 от bb6

# 363
Hug
Много ни е хубав Heart Eyes
Ако не друго поне реклами да снима.Нещо ново да има всеки месец.

Гост,къде си?Не искам да съм сама на тай фронта.

# 364
  • MJF
Аз вършея по далекоизточния фронт навсякъде където има "гледам" Smile. Китайския ми фронт е филмов.
Което ме подсети че имам домашно там, Бел сигурно вече е забравила , BlushBlush. Но сега оправданието ми е че съм с кънки и съвсем скоро съм виртуално в Япония.
Rie e нашата rossonera, която тъъърпеливо чакаме да се върне тук. Моя японски гуру/ сенсей.
Smile на мен ми дай да коментирам, като имам муза не съм хич малословна, хем съм виден мързел при това. Но само да ми се появи съмишленик на гледането и гледай какво става WinkSmiley
Бел, щом като покрай Исей изгледахме даже "японската мозайка"  Исей в Квартет си е класика. Да знаеш.
Аз съм и видна забравана но bb6 ако коментираш Квартет тъкмо ще си го припомня.
Брей Hikari Mitsushima от кога не съм я гледала на моя екран. Хайде чакам я с Такеру

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 17:05 от Шошулчо

# 365
  • DE
Ааа, не си сама. От два дни гледам "My Secret Bride" но и превъртам. Уж леко криминале, Тя се прави на шпионка, а той е  полицай, естествено се ожениха по договор и се  влюбиха както обикновено Grin Дърлят се, докато се изяснят кой, какво. Има от всичко тай по малко, крякащи мацки с претенции към Него, ужасно симпатичен нежен иконом, Снежанка и седемте джуджета Sweat Smile и две двойки наслада за окото. Тя и втората дама са наслада за окото, изключително красиви и добре играят. Той е с нечовешка мъжка харизма, направо хвърчи тестостерона от екрана. Вторият е сладур, много сладка двойката на втори план.

# 366
Hug
Много ни е хубав Heart Eyes
Ако не друго поне реклами да снима.Нещо ново да има всеки месец.

Кога ли не е бил? Sparkling Heart
И аз същото си мисля, като няма друго, поне по-често реклами да снима.

# 367
  • BG
Тук съм, Tuon. My secret bride не можах повече от 8 еп да изгледам, главната ми е ужасно антипатична, единствено с Марк я издържах. Кофтито е,че е  нещо като нова звезда в лакорните, а не ми се правят компромиси.

# 368
Гост Hug
Защо не пробваш Nabi, My Stepdarling
Знам,че обичаш по-дългите лакорни,но и този има 50 минути на епизод (общо 22) и си има всичко от лакорните - положително и отрицателно.
Ако не друго има и Джос.
Скрит текст:
Той има и какво да покаже Smiling Imp

# 369
  • MJF
Днес тепърва ще видя китайската ни приятелка но сега :

Peperoncino тв- филм посветен на 11.03.2001. 10 години от тогава. Хареса ми. Интересно разказано за 60 минути. От тези филми които по-добре да се видят от колкото да се коментират. Документален подход чрез историята на тези познати на главния герой хора, които е сращнал през това време. Имаше си всичко. Виждам че е тв-филм а спокойно е и за фестивален.
Скрит текст:
Адашката Йо Йошида , не че е смешно но като я виждах с тези чашки, от време на време, автоматично ме напушваше смях и очаквах да се появи онази знаменита пвц- бутилка от Наги , нали у нея е на съхранение Wink.
Kusanagi Tsuyoshi отдавна не ми се беше мяркал на екрана
Напълно доволна, нямам забележки. Добър филм.
Tuon, цял филм видях! Тръбя за да не би да ти убягне. Сериали, сериали ама и филми трябва. Wink

# 370
Шош, браво. Давай смело и безотговорно.Хиляди филми дебнат и чакат да бъдат изгледани.
Дай линк за гледане,моля.За Peperoncino.

Ох и аз ще си изкоментирам филм.ОК. Два.В последно време го давам ларж що се отнася до коментиране на нещо сериозно,но тези може би си залужават.
True Mothers
Дълго се колебах дали да го гледам.Избягвам подобни сюжети.
Мисля,че е по-добре подобни филми да се гледат от зрители,които няма да се преоткрият в никоя от страните.
Филмът е добър,безпристрастен,показва и двете страни ,техните мотиви,страхове,решени и т.н.
Финалната сцена ... незнам точно какво да мисля - или е много японска или твърде филмова.Дам,това е кулминацията,сентенцията на целия филм,добротатата,силата,майчината любов.Реално колко хора биха го направили?Аз не бих.Сори,нот сори.За това започнах,че не трябва да си обвързан лично с историята,за да можеш да го оцениш.

Yarn
Това е любовна история.
Докато четох резюмето си помислих,че ще е нещо подобно на  How to Make an American Quilt и за това реших да го видя.Нямат нищо общо,освен,че и двата филма са прекрасни.
Това е филм за живота на героите. Малко е клише,но това не означава,че е лош.Двама души се срещат, чувстват, разделят, срещат други хора,намират нови пътища и така.
Филмът е красив и леко меланхоличен.
Koлкото и да не обичам да пеят на апонски (освен ОСТ-та на Гибли) тук имаше добри попадения.Хареса ми песента от финалната сцена когато двамата се търсиха из тълпата.

# 371
  • MJF
А така. Хем скоро гледах True Mothers. А не се сещам каква беше таз финална сцена. Не , туй моето е  ...ooooh!. Добър филм. Хубав филм. Hug 

Мда, Шош има нужда от похвала за мотивация. Blush . Мерсаж Hug

https://www1.dramacool.vc/drama-detail/peperoncino
Филма въпреки че е посветен на конкретно бедствие не се гледа трудно. Както към края каза и самия герой. Не е до конкретиката филма а до същината, човеците при такива обстоятелства в живота си. Малко са хората по света , които не срещат такива. Еле пък сега с пандемията ни. Мда.

# 372
Шош,когато детето,майката и биологичната майка се срещнаха и плакаха. Опитвам се да бъда безпристрасна.

# 373
  • България
дането, питам теб специално, че и ти гледаш на руски.
Срещала ли си субтитри за  Heavenly Sword and Dragon Slaying Sabre (2019)
Само 15 епизода намерих с руски субтитри, другите са с озвучаване. Sad

# 374
  • DE
Моарейн, проверих на 2-3 източника, навсякъде са докъм 15 + - 1-2 епизода. Превеждат FSG DANN - https://vk.com/fsgdann Ще трябва да чакаш да ги пуснат всички, понякога ги пускат всички наведнъж, трябва да проверяваш.
Аз се чудя как озвучават без субтитри, по слух или... Thinking Няколко пъти ми се случи да има докъм средата субтитри и до края озвучка Rage мога да се прежаля за един, два епизода, но повече тц Grin

Общи условия

Активация на акаунт