Магията на изтока - тема 64

• 25 287
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Това е приятна изненада. Поздрави Razzormaw от мен, като се засечете отново. Липсват ми онези разговори години назад с него. Той знаеше много и се интересуваше. Рядкост са такива хора по форумите.

Черпя с едно уиски от Го Аяно и една бира от Шун за приятната новина.

Nemesis, новият сериал на Сенсей Шо, не съм го пробвала още, но и като че ли не очаквам нещо кой знае какво, освен да го видя заедно със Сузу Хиросе и Йоске Егучи.

# 586
Радвам се да видя/чета Рос отново сред нас!
Dragon Zakura 2 го чакам с голям интерес. Първият сезон е един от най-добрите сериали, които някога съм гледала.

Момичета, днес пораствам с още една година и ви черпя по този повод:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 09:53 от bell_87

# 587
  • DE
"Mysterious Love" съвременен, без много лиготии, има интрига, главния е такъв ръб дето не бях срещала скоро, но има великолепно тяло, а в първи еп. има едни култови лицеви опори Heart Eyes

Честит празник, Бел Cake Cocktail

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 15:51 от дането

# 588
Бел, желая ти здраве и много щастливи моменти споделени със семейството и приятелите ти Flowers Tulip.

# 589
  • MJF
Бел, честит рожден ден!   baloni
Повече радости и щастливи моменти ти желая.
Аз скромно с 2 "'розички'" се почерпих Blush

Рос и Razzormaw се сеща за теб  и му липсват същите неща от миналото. Ок, ще предам като го нацеля.

Виждам Renai Mangaka Episode 5 за мен.

# 590
Otanjoubi omedetou, bell-chan! Жива и здрава (най-вече).

Renai Mangaka епизод 5 го гледах в четвъртък. Малко се поразмърдаха с тези либофни трепети и намеци, но нищо впечатляващо. Гледам/ прехвърлям епизодите най-вече заради малкият сладур Рен Карибе и зайчето.

Горещо ти препоръчвам един друг нов японски сериал - Kotaro wa Hitorigurashi. Епизодите са по 20 минути, а дотук се излъчени 3 (от 10), качени и преведени на английски. В Япония се излъчва всяка събота.
По манга е, един от главните герои отново е мангака, но детето, ах, детето в главната роля ме оставя без думи. Едно истинско малко японско бижу.
Много добро има в този сериал и учи на добро, дава добър пример, възпитава. Една фикция, измислена, рисувана история, която получава своята тв екранизация.
Гледай и ще разбереш за какво говоря. Прекрасна японска история изпълнена с много човещина и онези мънички неща в живота, които са толкова важни за нас, като хора.
В Япония възпитанието е всичко. От него се започва още с раждането. Тази манга история е доказателство за това.

И една изненада...
На финал на вчерашния 3-ти епизод дадоха превю за другата седмица. Изненада - ще се появи наш Гомоджи, хаха. Гомо-чаааннн! Нямам търпение да го видя. Подстриган, лъснат, Гомо-чан в действие.

Гледам, че Bossam е качен. Отивам да гледам приключенията на Ча Чи Су и принцеса Юри. За сериал на кабелна тв (без особени претенции) върви с доста добър рейтинг в Корея, дори вдигат обороти с всеки епизод, айгууу.

Ето ти да видиш един обикновен японски хранителен магазин. Гледаш и онемяш от чистотата, от реда, от начина, по който са опаковани продуктите, от нормалните цени (и то при техния висок стандарт и заплати), от качеството, от огромният избор. Японците са от друга планета.
Българските прасета не ги коментирам. Такова нещо е невъзможно и нереално.

# 591
  • DE
Не харесвам опитите на азиатски топ актьори да се опитват да пробият на запад, защото в повечето случай са в ролята на борчето или китайския мафиот дето го убиват пръв Rolling Eyes Майк в тандем с Пиърс Броснан Thinking

# 592
Бел,честит рожден ден и от мен  Hug Flowers Rose Birthday
Щастие,здраве и повече хубави парфюми.
Скрит текст:

Дане,но пък е най-хубав от всички.

# 593
  • DE
С годините става все по-хубав, дано намери това което търси. Гледах го няколко пъти заради него, отдавна ми липсва на екран, а като попрегледах коментарите доста са там по същата причина Grin

Ох, Такеши, направо ме прободе в сърцето Heart Eyes

Обичам да вземат големи звезди, да им облекат гумени гащеризони и да ги пуснат да се плацикат в калта. Не се рекламира лесно филм Sweat Smile

# 594
Дам,в Full House го гледах първо и не ми хареса много.Сега е уауу Heart Eyes

Ето още Такеши за лека нощ
Скрит текст:

Аз съм гледала Джеймс Франко в ТВ японска игра Joy според мен бяха мили и не го пуснаха на напълно японска,но пак беше забавно.Според мен се радват.Разнообразие.

# 595
Mine
Поредната изчанчена чеболска фамилия с нейните загнили семейни взаимоотношения. Драма в духа на Penthouse, The World of the Married, SKY Castle и подобни. Но пък чудесен каст и съответно добра игра от всички. Сценаристката си има афинитет към такива объркани връзки и мрачни тайни, така че едва ли ще излезе от коловоза.

# 596
  • MJF
Renai Mangaka 5 изгледан.
Скрит текст:
Хехе, връщането "в играта" на младежа от епизод 2 , ако не бъркам номера, е на път да оплете нещата, особено с другия мангака. Тя другата мангака ме Mr. Green като персона от раз Smile като се появи на екрана в първия епизод. Момченцето/племенника на място. То най-нормалното в цялата работа Wink, при толко "ненормални" възрастни около него. Мда Рос, младшия Карибе бонбон, интуитивно дете- точно по мой вкус. Гостуването в този епизод на актрисата играеща сестрата на ГГ ми бе приятно, Blush мързи ме да търся имена в момента.
А тепърва ще се меси в нещата повече и този младеж от кафенето / ресторанта.
Но това с връщането на момчето от епизод 2 определено ми хареса, защото точно тогава нещо хич не ми харесваше това с което се захвана ГГ по инициатива на мангаката и неговия асистент от издателството. Та сега да посърбат малко попарата дето надробиха тогава. Така да се каже. Според мен заслужават.

Kotaro wa Hitorigurashi въобще не ми е попадал в полезрението до тук. Попаднал е "жертва" на прекалено шарения постер, моя поглед автоматично прескача такава "шаренийка" Smile. Ок, слагам го за гледане. Имам 3 от 10 готови.
Thinking
Претръпнах на мангаките. Даже бройката им изгубих. Имам чувството че във всеки японски текущ има мангака, изпуших Mr. Green . Така като са на куп, не успяха даже да  ме стреснат Satisfied

https://subs.windflows.net/ намерен, тепърва ще видя и тествам технически. На видно място виждам точно Kareinaru Ichizoku 2021

Видях  магазина. Тази сутрин в "моя" магазин, сума народ си беше зарязал количките - кошници след касите, чак се зачудих от къде да мина с моята ooooh! , то не хора а .... даже не искам до обиждам прасетата, маймуните и сие.

Преди забравих нещо по което имам коментар.
Големия ми японски адаш Шо Сакурай видях че снима текущ но като се вгледах то нещо детективско и коментирах , че някой друг тук трябва "да се жертва" и евентуално после да ме "навива". Обаче понеже прочетох и Йоске Егучи та се сетих за Seven Secretaries
Рос, в твое отсъствие мърморех на няколко пъти , че като те няма губя форма на японския фронт и като пример какво ми се случи. Минава време и аз съм убедена че съм изгледала целия Seven Secretaries , приключила съм с това заглавие. Минава толково време че аз вече съм почнала да забравям че съм го гледала Wink и хоп в моя ресурс изведнъж ми се явява качен един ден още един епизод от тоз сериал. Останах .... без думи. hahaha се на себе си бая тогава.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 14:37 от Шошулчо

# 597
  • вятърничава
Изгледах Like Father, Like Son - хъм,сложна житейска ситуация.Даже не ми се коментира,че все още я обмислям и се опитвам да я приема.Хареса ми разбира се.Невероятна актьорска игра.
След такъв филм е трудно да пишеш за други филми и сериали,но ще опитам.
Listen to the Universe - филм с много музика,приятен за гледане и слушане,хубави моменти имаше.
It's Not That I Can't Marry I Don't Marry
Фуджики Наохито пак е строг към жените,но и справедлив ииии много очарователен,както винаги.
Aoki Vuanpaia no Nayami (2021) - оказва се,че вампирите също са засегнати от световната ковид криза Grinning Въпреки,че е само 8 епизода по 25 мин., въпреки симпатичните ГГ,  не ми допадна и няма да го догледам до край.

# 598
  • MJF
bb6 сериозен зрител, смел зрител. С  Фуджики Наохито гледала ли си Kokoro ga Pokkito ne и поредицата Hotaru no Hikari? За мен тези заглавия са в един стил/жанр и точно в него Фуджики ми е най-симпатичен/забавен.

Rikokatsu 4 
Скрит текст:
Харесаха ми няколко "завоя" за някои от главните герои , които видях че е предприел сценариста в края на тази серия. Видях заместителя на Shiro Sano. Интересно защо "цъфна" при мъжа си майката на Той в края на епизода.  Писателя и адвоката около Тя някак си са ми в повече едновременно. Достатъчно бе и един. Както има една около Той за да върви сюжета. Но поне свежо решение все пак да сближат Тя-Той. 

# 599
  • вятърничава
Мерси, Шош,чак пък смел!Не се имам за сериозен зрител в сравнение с вас.  Hotaru no Hikari гледах, Kokoro ga Pokkito ne не,ще го потърся.
Този нов с  Фуджики Наохито и Кенто Ямазаки ми се струва интересен The Door into Summer, но кога ли ще стигне до мен.

Общи условия

Активация на акаунт