Магията на изтока - тема 64

• 25 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • DE
Ах тия азиатски гласове. Marcelito Pomoy победител във Pilipinas Got Talent 2011, четвърти в американския формат миналата  година.

# 601
Джони и Сяо Джан ще ни показват величието на китайската армия в Ace Troops. Още няма дата за излъчване, но се очаква да е тази година, защото армията им, до колкото прочетох, чества 75 години, от както е в настоящата си форма.

Скрит текст:
Надявам се, че Тюон е на сигурно и защитено място, след новините в последните дни за случващото се в Израел.

# 602

Скрит текст:
Надявам се, че Тюон е на сигурно и защитено място, след новините в последните дни за случващото се в Израел.
+1

# 603
  • MJF
Скрит текст:
И аз я мисля Tuon колкото пъти ми попаднат пред очите/ушите новини от там.
То последните дни с това и със случилото се  в Казан нямам направо желание и да пиша.

Изгледах Kekkon Dekinai ni wa Wake ga Aru 1-4 . На това му казвам психологически проблем. Тази Мичико опасна работа. Преносно и дословно казано.

# 604
  • DE
Скрит текст:
Тъкмо днес си мислех да и пусна едно съобщение на лични и аз я мисля.

"The Blessed Girl" много интересно започна, Yuan Hong е много сладък в ролята на самотен баща. Но влизам да изкажа възхищението си от Lin Yi, великолепен млад актьор, гледам го за втори път и отново е страхотен. Малко ме разколебават коментарите за финала, но засега гледам, приятна приказка е.

# 605
  • MJF
Ichikei no Karasu захванат. Изгледани първи 4 епизода. Определено симпатично заглавие с баланс на сериозното и комичното. Главните герои са съдии  в едно работно място, един съд, а покрай тях и двама постоянни прокурори. Това ме подсети че подхванах Legal V пък съм забравила че не съм го догледала. Но този е по - добра продукция.
Скрит текст:
На фона на сериозните казуси  хумора е на ниво , че и митове и легенди не липсват. Fumiyo Kohinata в коронното си амплоа на симпатично-неоднозначни герои. Haru Kuroki до сега не съм я гледала в такава роля , добре ѝ се получава.
В някой от епизодите получих вече любимата си крос/маратонска сцена. Всеки път при такива оставам с впечатление че Токио е едно селце. Кеф ти някой районен съд, кеф ти някое летище , на пеша-търчане път Mr. Green , че и нещо бяха прекалили с дължината на целия този екшън та моя мишок след като досандно изпуфтя отредактира малко тоз целия маратон. От кога чакам да видя повече японци на спринтовете в леката атлетика Wink  Tired

# 606
  • MJF
Rikokatsu 5
Скрит текст:
Цели 3 документа за развод се попълниха в този епизод. При всички причините ясни. Обаче е кофти така когато актьор по време на продукция се наложи да бъде заменен, гледам заместника на Широ Сано и си представям как той би го изиграл. Мда.
Най-младия семеен дует както отзад-напред тръгна в семейния живот, явно във всеки епизод стигат до момент в който мислят за развод, тръгна им така от първи епизод и някак си свикнаха с това положение. Да видим таз тяхната диплянка ще стигне ли до съответната служба по разводи.

Kotaro wa Hitorigurashi
4 изгледани серии. Котаро и обитателите на тази сграда.
Скрит текст:
Предполагам че тепърва ще включат повече в общуването с него малко повече и останалите обитатели на сградата освен мангаката, младото момиче и разведения мъж. Онези двамата възрастни мъже вместо да ги дават м/у себе си , да ги включат към Котаро.   
Рос, видях го Гомоджи в епизод 4. В твое отсъствие видях Oh! My Boss! Koi wa Bessatsu de .

Бях се настроила да гледам едни филми препоръчани ми от Tuon но докато няма вест от нея ще чакат.

# 607
  • Разпиляна във въображението
Започнахме "Какво не е наред със секретарката Ким" Simple Smile

Извинявам се, ако е коментирано, но някой гледал ли е Rurouni Kenshin ? Гледам, че са няколко филма.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 15:00 от Miriel

# 608
    Taemin с нов клип от последния му албум преди да влезе в казармата в края на този месец.

Miriel, ако харесвате подобни сюжети мисля, че поредицата ще ви допадне.

# 609
    • гр. София
    Miriel, сериалът е забавен и интересен Simple Smile Заслужава си гледането.

# 610
    Here's My Plan - епизод 1

Интересно начало снощи, на този нов кратък (само 4 епизода) корейски сериал.
    Чаках го, защото исках много да видя господин Рю (вече не помня кога за последно го гледах, преди години...), а и малката в главната роля ми е много добре позната от няколко корейски сериала, още като дете.
    Само 4 епизода, та, имат шанс да направят нещо прилично, като за корейско.
    Малката е луда за връзване, с много объркана и болна тийн-главица, а малкият е симпатяга, който обаче се върза на номерата ѝ и не го чака нищо добро. Съмнявам се Рю Су Йонг наистина да е бащата. Има нещо друго тук, което знае само майката.
    Ще го гледам сряда и четвъртък, че след онзи кошмар с И Мин Ки (в който дори го утрепаха финално, болни корейски сценаристи), това ми се струва като една добра история на MBC в праймтайма.

Хвърлих му един поглед на профила на Рю в IG и видях какъв красавец е качил днес. Сладкиш с големи и красиви очи.

2в1, зачетох, че в момента по БНТ се излъчва някакъв сериал Порта, Портал... нещо подобно, не го запомних. Излезе ми реклама.
    Това ми прилича на българска соц-версия на Nine, горял свещи/ запалки, пък се връщал назад във времето да разкрива убийство...
    Та, въпросът ми е - "вездесъщите" (нелепи и абсурдни) български сценаристи да не са направили римейк на корейския от 2013 с Мистър Швепс, мм?
    И то в соц-версия?

# 611
    Рос, засякох го Портал, но не съм се заглеждала в него. Едва ли е римейк иначе щяха да го обявят. Честно казано от известно време БНТ ми върви като фон сутрин, докато домакинствам и съм приятно изненадана. Поне сутрешният им блок е приличен и няма нищо общо с онзи кокошарник при Гала или пък с лиготиите на Сашко.

Онова недоразумение с И Мин Ки дори не ми се коментира. Първите 3-4 епизода бяха ок, но  след това като задълбаха из болестите на родителките и заиграха на "искам тА- не тА искам", а и де факто нищо не се случваше реално, ми стана досадно и само го прехвърлих набързо колкото да видя злощастния край.

Днес погледнах и историческото, в което се е наврял Чонг Ил У. С тази брада не ми допада много, но ще го преживея, ако историята си струва. Още съм съвсем в началото, та мнението ми не е оформено съвсем, но малкият, който играе синчето на Ил У, вече ми е фаворит. Голям сладур. А и опонентът за принцесата хваща окото Wink.

# 612
    Аригато.
    Все пак, мисля, че съвпаденията са големи. Дори да не е римейк, то със сигурност са използвали много неща от корейския, за да завъртят историята.

Босам-ът го гледам събота и неделя. Върви си в нормалната за корейските исторически продукции линия. Драма, комични/ нелепи ситуации задължително гарнирани с глуповати образи, пак драма, главните си пускат по някой влюбен поглед като котараци през март /април и така 20 епизода. Не ме впечатлява с нищо, но и не ме дразни. Ще го добутам до финал заради Ил У.
    За Шин Хьон Су... Когато се появи в първи епизод ми се стори много познат, но не успях да се сетя откъде. Огледах и филмографията му, но сме се разминавали.
    Ще се сетя някой ден къде точно съм го виждала. Може и да е в някое предаване, не помня, но много позната муцуна. Тук се справя прилично. Посякоха го в гръб, но, разбира се, той оцеля. Как не!

Това ще го гледам от другия месец. Поне с Джи Сок винаги е забавно.

# 613
    • MJF
    Що така дезертираха корейските телевизионери от комедии- пародийни комедии. Това поне е нещо което още мога да гледам при тях като жанр. Скоро време нищо такова не съм мярнала да има.

На моя ресурс качиха едно непознато ми заглавие от японския сериален фронт и аз преди 2-3 дни като най-лесно реших да го пробвам, пък то се оказа доста свежо.
    Soko wo Nantoka
    Хваля сценаристите. Виждам че е на база манга. Но доста добре балансирано и приятно като цяло. Харесва ми че казусите са реалистични и не са от най-клишираните нито образите нито казусите. Във всеки епизод приятно ме изненадват с това, хем точно когато съм над 95 % сигурна какво следва ... пък те вземат и покажат друг вариант Smile продължение. За това ги и хваля, мда. Неусетно "навъртях" 6 от 9 епизода. А уж само да го пробвам.

# 614
    Значи, за сега ще гледаме заедно Ил У Hands V.

А за новото лисугерче, Чанг Ки Йонг, ще се прежалиш ли? My Roommate Is A Gumiho почва другата седмица. Не е случил много на партньорка, ама какво да се прави като певачката упорито я бутат като актриса. Единственият сериал, в който съм я харесвала беше в Отговори '88. Там някак си беше на място.

Мисля да погледна и Racket Boys в края на месеца. Струва ми се, че може и да се получи нещо интересно на тема училище и бадминтон.

Шоши, в момента нищо подобно на пародия няма на кор. фронта. Все са драми, психопати и едни духове за разнообразие. А, да, има и един айдълски, който е по епизод на седмица.
    Ако решиш може да погледнеш "наш Антъни" в Law School и евентално Undercover.

Общи условия

Активация на акаунт