Магията на изтока - тема 64

• 25 256
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • BG
Честит празник!

Гост Hug
An Eye for an Eye ,но още не съм го гледала.
Видях обаче тази ромком - Oh My Boss
Мерси за предложенията, но първият ще гo пропусна, защото ненавиждам Krist. На втория вчера преди да пиша му мернах постера и веднага го набелязах за гледане, най-вече заради неизвестния за мен, но пък много симпатичен Luke. По-нататък обаче, че текущо не ми се почва.
дане, от My Beloved Enemy изгледах първите два-три еп., не помня колко точно и го зарязах. От оригиналa успях повече епизоди да изкарам, когато го гледах. Последния лакорн, който изгледах докрай, не помня дали съм го споменавала е New Cook , и в него главната мъжка роля е голям плюс- August Vachiravit
Скрит текст:

Лек, романтичен и много забавен лакорн, само романтиката я бяха избутали съвсем към финала, но заради цялата забава не се усещаше като минус.

# 646
Ох,Гост,Август е такова агнешко,но не даваш коректна снимка,той има какво да покаже.
Участва и в Love Sick,но аз не харесвам нито сериала,нито сдвояването му.Гледала съм го в един от всичките U-Prince и в Notification. И двата са кратки и леки за гледане.
Скрит текст:

Повечето секретари в корейското бяха Ким,нали?

Най-популярната фамилия във всяка държава.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191130/8221636ee56010be1c69afb220c9219f.jpg
Картинката е много голяма, кликнете върху нея, за да се увеличи.Откраднах го от забавните клипчета и снимки,за онагледяване.

# 647
Bossam - Steal the Fate - епизод 7 и 8

Страхотни два епизода тази седмица и не е за вярване, но сценаристът все още не се е изморил и интригата е на ниво. Като гледам на какви корейски сериали е бил автор преди това - тук определено си е взел хапчетата или е започнал да ходи редовно на психиатър.
В Корея сериала продължава да чупи рекорди по гледаемост. Мансееееее!
Принцесата отново решиха да я уморят (за осем епизода вече два пъти, айгууу!), ама това да е кусура. Трябва да има интрига в приказката и да бъде сразен злият крал, който използва детето си за политическата си игра.
Шин Хьон Су е бижу. С Ил У са много добър тандем, а Юри ги допълва. Приятно изненада съм от нея, да я похваля.

И саундтрак парчетата, които излизат към сериала са много добри.
Любимо ми е парчето на Чонг Хонг Ил.

Влюбих се в този прекрасен глас от епизодите на предаването Sing Again, а сега го гледам и във Famous Singers.
Онзи ден ме срази с поредното си невероятно изпълнение.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 22:38 от rossonera

# 648
  • MJF
Мда, приятен глас този Чонг Хонг Ил.

Приключиха ли майските празници?! Нейсе. Да влеза в нормално русло. Нещо гледах почивно-празничните дни. Японския клип за ремонта и боклука още не. На екрана преди него се "уредиха" няколко "текущи" епизода , гледани и те на малки дози ooooh!
"В крак съм с " Kekkon Dekinai ni wa Wake ga Aru (2021) ,
Renai Mangaka
, Love Kome no Okite. Thinking май тези бяха. Коментар по тях кой знае какъв нямам та сега ще пропусна Blush. "Вървят си" очаквано. В единия имам цял мангака, даже 2 Mr. Green. В другия пък за фон е издателство на манги Mr. Green. А в третия с таз ми ти кукла Мичуко или там както е .... хайде няма да продължавам че ще изръся нещо дето може да засегна манга - любителите. Да видим до кога ще е моето търпение с всички тез М. WinkSmile

Чакат Kotaro wa Hitorigurashi 5 и Ichikei no Karasu (2021) 6 - 7. А след като се появи Tuon значи имам да си изпълня и домашното от двата "наредени" филма.

# 649
  • DE
Леле Гост, този Август е такъв бонбон Heart Eyes започнах готвачката, но гледам основно заради него. Тооолкова харизматично момче. Главната ми е много хубава, но много се криви като е готвачката. Рано започнаха да хвърчат искрите, а сериите са доста Thinking
Не спирам да се забавлявам с отношенията слуги-господари. Господарите уж лоши и малко плащат, но слугите си правят каквото искат. Да се чудиш понякога кой дава парите Smiley Смешно е как проповядат девственост и че родителите/баби, дядовци най-добре знаят кой ще е добър съпруг/съпруга за наследника. Засега гледам, но вероятно ще е набързо, има си всичко, гей приятел, кучки, командваща баба, двойка слуги, много тайвански клишета.

# 650
Шош,гледай.Гледай и Togo.

Дане,Гост,по колко минути са епизодите на New Cook???
Август пее и свири на китара.
Поне на два сериала е бил изпълнител на ОСТ.

Сериалът е БЛ,та може само да слушаш,но няма нищо кой знае какво в клипчето.

# 651
  • DE
45 минути, но като махнеш 2-3 в началото и в края са около 40. Не съм моралист, но какво им става на тия момичета та вместо да искат да гледат красавците с красавици те харесват гей двойки Thinking  не мога и не мога да проумея. Още помня как се възмути дъщеря ми в Париж в метрото на двама дето се ливреха Thinking ние с ММ не им обърнахме внимание, но тя реагира отрицателно. Та се чудя какво им става на тези деца та така се нахвърлиха на тая тема.
Август е от тия мъже дето става все по-хубаво с годините Heart

# 652
Само 45 минути?Не е някой 2 часа и половина? Scream
Ще го видя.

Почвам и Cross Fire,но незнам как ще се справя с физическото състояние на героя на Лео.

Реклами на Джони за Нивеа.

Скрит текст:

# 653
  • DE
Джони има страхотен глас.
Не се притеснявай, има развитие с Лео, разкошен е в тая роля.

# 654
  • MJF
Мда, Tuon, Того и Cemetery of Splendor (2015).

Гледания преди празниците Soko Wo Nantoka изгледан. Хваля го като цяло но последните 2 серии нещо не ми допаднаха -излишен финален регрес. Съжалявам че сезон 2 не намерих за мен наличен. Беше ми любопитно как е продължението. "Разцъках" сценаристите извън мангата. Оказаха се 2 дами.

# 655
Джони има страхотен глас.
Само глас? Scream

# 656
  • BG
Tuon, от Love sick мисля, че се сещам кой е играл, един дето не искаше да носи униформи и правеше бунтове в гимназията в началните еп. на  сезон 1. После нямам много спомени за него.
дане, голям чаровник е, гледай си, но не очаквай кой знае каква романтика, както казах и вчера.

Кой е Лео?

# 657
  • DE
У Лей, но не разбрах защо му казват Лео и да е по-разбираемо рекох и аз да му викам така Flushed Smiley

# 658
Гост,той май беше влюбен в третото колело. Нямам спомен.

Oпитва се да раздава целувки в U-Prince,но укротява опърничавата.

Дане,защото англо медиите го пишат като Leo Wu,а не Lei Wu и просто почваш да го помниш като Лео.

# 659
Винченцо
Дам,след 9-10 епизод стана скучно и се превърта.Тогава мина от мафиот си иска златото,до любимата им тема - отмъщението.Последните епизоди са отново на ниво,но не е така забавно както в началото.Сякаш в средата сценариста си е взел отпуска и е оставил на майка си да пише каквото иска.
На мен ми хареса и не е защото имам ниски критерии Joy Забавлявах се.Всичко беше напълно абсурдно. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Катерицата е като кубче лед,излезнало от модно списание и винаги с няколко хода напред.Тъмна аура,лошо момче с добро сърце,понякога.Адвокатката....нямам представа защо и изградиха подобен образ. Умна,силен характер и бам имаме тези моменти в които се държи като истинска кифла. Ок Текьон Heart Eyes е толкова разкошен като Лошко.Мимики,жестове,налудничев поглед.Прекрасно го изигра.Нямах търпение за неговите сцени.Нахален,ексцентричен,с огромно его и без никаква емпатия.Пълен психопат.Ако някога реша да го повторя ще е само заради него.Хареса ми как за миг мина от смотания стажант до голямото зло. Никога не съм му била фен,но ето - съм.
Нямаше нужда от романтиката накрая.Малко е,ама нямаше нужда.Това е черна комедия,корейският зрител може да гледа драми и без целувки.
И последно каква е разликата между бунгопанг и ингопанг?
Индзаги контролира сеулските гълъби.ОМГ  Animal Bird Joy Joy

Restaurant From The Sky
Японски филм с много сирене или от фермата до ресторанта с бонус - колоритни герои.
Това е последния филм от трилогията с Bread of Happiness и A Drop of the Grapevine,но може да се гледа отделно.Всеки от тях може.Спокоен филм,без напрежение,прекрасни гледки от Хокайдо,храна и съпричастност.

Общи условия

Активация на акаунт