Магията на изтока - тема 64

• 25 255
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
My Roommate is a Gumiho - епизод 1

2в1, на въртележка съм с теб, въпреки че ти отказах преди няколко дни. Не успях да издържа на любимеца. Той така си дърпа, дърпаааааа, че няма смисъл.
Не беше лош първи епизод днес, а и Хьери ме изненада (засега поне приятно).
Поредната корейска приказка на тема гумихо (китайската митология отново в действие), с типичните алабализми, но главният актьор е това, което ще ни държи вниманието до финал.

И една голяма изненада за мен.
В начало, в университета, като една от влюбените в нашия Гумихо е дъщерята на Ман Шики от Kkondae Intern и за момент се замислих за Хеджинката и самия Ман Шики и оооо, каква изненада на финал - едно от превъплащенията на нашето Гумихо беше (снимката)...., хаха. Смях се със сълзи на тази сцена. Моят любим Ман Шикииии!
Хе Джин ми липсва. След Kkondae Intern не е снимал нищо, а и новият му сериал не ми дава надежди за нещо кой знае какво.

# 661
  • MJF
Хе, хе, кой виждам горе, наш Ман Шики Smile
Само текущ японски фронт да отчета:
Rikokatsu 6
Скрит текст:
Главния дует може и да се събере накрая. Така и така не вървят по стандарта. Първо се ожениха, после взеха да правят всичко едва ли не за първи път, не знаейки основни неща един за друг . Разведоха се без да могат да посочат една що годе резонна причина за това. Нейсе дойдоха тез пусти пердета Mr. Green. Сега са приятели. Въобще ...... сътресения в това заглавие до края няма да има.
Kotaro wa Hitorigurashi 5 Нещо са прекалено кратки тези епизоди, тъкмо се загледам и свърши.
Скрит текст:
Гомоджи краси екрана в тази серия. Котаро го "сгащи" / разкри по бързата процедура, голяма работа е малкия Котаро.
Ichikei no Karasu 6 - 8 - хареса ми че приключихме със стария случай - от миналото на Мичио- казуса станал причина той от адвокат да стане съдия- корупция и половина. Така до края няма да дълбаем в миналото а към нови подвизи. В това заглавие има куче Мичико а в онова с куклата тя пък е Мичуко. Направо ........ М накратко е цялата работа Crazy

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:21 от Шошулчо

# 662
Наш Ман Шики може да бъде и гумихо, освен всичко друго, което му се отдава по природа.

Котаро, който живее сам, е любимото ми японско заглавие този сезон. Голяма японска човещинка и уроци за живота от едно невръстно дете. Децата могат да променят изцяло света на възрастните около тях.
Гомо-чан си е красавец, освен детектив, не е да не го знаеш.
Другите две заглавия не ги гледам, но и не се учудвам на развитието при Ейта (жалко за похабения му талант).

Малък обзор от мен на изгледани заглавия през месец май.

Move to Heaven - Корея, Нетфликс, Чи Джин Хи и И Дже Хун (ура за двамата големи корейски актьори).

Иска ми се корейците да правят повече от веднъж или два в годината подобни заглавия, но не би.
Гледала съм няколко японски на тази тематика, която не е никак лесна за приемане от всеки, но тук корейците са се справили много добре.
Една проява на човечност в тяхното много сбъркано общество, където трудно се приемат различните, а да не говорим за осиновяване на дете със синдром на Аспергер.
Уроци, които е хубаво да дават по-често и то в национален корейски ефир, а не конкретно за нетфликс-пазара.

Use for My Talent - 22 от 24 епизода

Остават ми последните два епизода, за да завърша този китайски римейк на корейския сериал Clean With Passion For Now. Трябва да ги пуснат в Манго-то тези дни.
Джаспър и малката социалистка на Джери от Count Your Lucky Stars от миналата година - Шън Юе.
Корейският оригинал не съм го гледала, но тук историята ми хареса най-вече заради мизофобията на героя на Джаспър. Не завиждам на хората, които страдат от този страх. Трудно се живее нормално с това.
Малката все едно са я изкарали от сериала с Джери и са я напъхали сега до друг красив тайванец. Дръвце си е в любовните сцени и хич не ѝ се отдават. Съжалих го Джаспър, не е лесно да се снима с такава девойка. Иначе в Китай ѝ се радват, играе го кавай и това ѝ носи успех, засега.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 13:04 от rossonera

# 663
  • MJF
Този Move To Heaven може и аз да го погледна. Слагам го в корейския списък. Как пък е само 10 серии?! Wink

# 664
Прочети отново и ще разбереш.

Ето, да си пийнеш нещо разхладително.
Това е като кратък сериал, но представен в няколко реклами. Излизат от два месеца насам в Япония и вече чакам финала.
Мъжката роля е за Томоя, а женската за Юи Арагаки. Има закачка между двамата, съседи са и тя му изпраща сигнали, в случая домати от градината ѝ. Детето е посредник между двамата.
Вчера пуснаха новата порция реклами. Тази е с Томоя и вече чакам развръзката, когато двамата ще се срещнат и ще изпият по един студен чай заедно.

Here's My Plan - епизод 3

Пропуснах да изкоментирам този кратък корейски сериал, който днес приключва.
Превърнаха една ученичка в убиец-психопат. Окепазиха всичко за само един епизод, както обикновено. Не знам какво са приготвили днес за финал. Не смея и нищо да мисля, но поне бях права - Рю Су Йонг не е баща на тази откачалка, главната героиня.

# 665
  • MJF
Така, така , краставици,  домати ,.... на правилната вълна сме. Томоя сега и кафета прави но още не съм го видяла там.... Гладни и жадни няма да сме. Wink

# 666
След 12 години, един от най-скъпите китайски сериали за онези години - The Last Night of Madame Chin, най-накрая се сдоби с руски превод. На английски не знам дали се появи някъде. Феновете на Вик и Бин Бин може да им се порадват Wink.

# 667
  • MJF
Пиейки кафе видях нашата Ли с чая. Много фешън маса на финала. От нея се сетих за тази маса дето направи майстора на японския клип за ремонта дето пусна Рос.

# 668
Дане Smile Smiley Smile
Cross fire
Първо си мислех,че Сяо Фън от 2019г. отказва да вземе Сяо Бей  в отборите си и му отрязва пътя за профисионалната лига. Не бях обърнала внимание на човека,а и го даваха кратко:blush:Оправдавам се. Обаче няма никакъв смисъл от това. Освен ако това трябва да се случи. Сяо Бей трябва да е аут,баща му взима всичката модерна техника и той ползва лаптопа на брат си и се свързва с 2008 и мотивира Сяо Фън да се яви на първенството.
Върнах първи епизод.Tози ли е?Мотивите трябва да са същите,но нещо ме съмнява.
Скрит текст:

# 669
  • DE
Не знам до кой епизод си, но всичко е заради него. Той е основния злодей, още не съм стигнала до момента в който обясняват мотива му, но вероятно е да не се разкрие какви ги е вършил, и дамата е намесена плюс всичко останало Grin . Още съм до момент в който не се знае какво е станало със Сяо Фън, всички се чудят къде е, защото другите от стария отбор се появиха и само него го няма.
Дразня се, че има озвучка, а субтитри не. Как са го озвучили без субтитри Thinking
Видя ли колко е як тука У Лей Heart

# 670
Съвсем в началото съм.До 7-ми епизод.Отборът от 2008 тъкмо се събра отново,но единият бе нахапан от собствената си съпруга,отказа се и сега им липсва един играч. Scream Joy
Незнам за коя дама става въпрос.Дано не е съквартирантката на Сяо Фън,тази с очилата и дипломната работа.

Страхотен e. Той навсякъде е такъв.Голям е талант.Много му се радвам.

# 671
  • Разпиляна във въображението
Да попитам дали ще има трети сезон на Кingdom?

# 672
Втори епизод на Гумихо-то вчера - много слабо. Като наблегнат на лигавата страна на Хьери, а тя като влезе в образ, че не се трае. Припомних си лигавите ѝ изпълнения от Girl's Day-времената. Завършена азиатска лигла.
Винаги съм смятала Мина за красивата и талантливата в групата (невероятна вокалистка и страхотна актриса) и като го гледам това смачкано Хьери, че и кариера направи като "актриса", еххх... Животът е несправедлив.
Сериалът минава в графа "Прехвърляне на епизодите само заради любим актьор".

Радост за ушите ми. Доказват, че могат да пеят отлично, нищо че са на друга позиция в групата им. И Хай ги допълва чудесно.

Шо, значи мислиш да гледаш Томоя и като кафеджия в камиончето за храни и напитки? Малко ти беше в Дайфуку-сериала и искаш още от същото, мм?
Не го гледам, но предупреждавам, че е по манга, да няма после мрън-мрън-мрън.

# 673
  • MJF
Мне, засега Томоя с кафето не е в Списъка. Знам просто че кафе прави в новия си сериал та така. Дайфуку и цялата М дето гледам на текущия яп-фронт ми стига. Даже може и "да изпуша" по някое време от толкоз М. Ама Рос, ти си виновна, щото като те нямаше аз "на посоки" почнах текущия яп-фронт и ..... на ти сега. Wink . Манги, мангаки, мичи... на квадрат Mr. Green

# 674
Ето ти Ча Чи Су.
Утре ще го видя в новия 9-ти епизод, а ти само губиш като не гледаш корейски "исторически" сериали.
Ейй, роден е за тези роли.

Общи условия

Активация на акаунт