Магията на изтока - тема 64

• 25 345
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Гледахме, тъкмо по-лесно тикам фентъзито. Grinning
Таговете му са:Genres: Historical, Mystery, Comedy, Romance, Wuxia
Тия не са добре.
Каква комедия,  в един епизод
Скрит текст:
убиха майката, бащата и тримата съученика на главната. Grin
Не е за чувствителни:
Скрит текст:
.
Не искам да знам какви са им трагедиите. No Mouth
Не отварям нищо, което е маркирано като трагедия, ЛГБТ, спорт, освен ако някой от списъка ми не участва.
И в тия случаи затварям бързо, бързо.

# 196
В такъв случай никога,никога,ама НИКОГа не гледай Go Princess Go.
Обаче пък ОСТ-то му е много добро.

# 197
  • гр. София
Сериалът започна по-рано днес, гласът все още ми е дразнещ.

# 198
  • DE
Гледането на адвокатския по Он еър доведе до нови разкрития от мен. Оказа се, че има римейк на "Хана Кими" през 2011 като режисьора на двата е същият Мацуда  Хидетомо. А Осаму Мукай е завършил генно инженерство Scream
Дубльорката наистина има отвратителен глас. Има още една такава дето дублира по Дискавъри Hushed

Суджу са добре. Донгхе става все по-хубав Heart Grinning

# 199
  • България
В такъв случай никога,никога,ама НИКОГа не гледай Go Princess Go.
Обаче пък ОСТ-то му е много добро.
Бях го планирала заади Alan Yu, но сега прочетох за какво става дума и се отказах да гледам.
Стигат ми преоблечените жени, като мъже. Grin

Дубльорката в японския сериал не ме дразни, по-скоро героинята не е от любимите ми персонажи.

# 200
  • MJF
Снощи отворих първи епизод на Legal V и 9-и на Hello, Me!  но и двата недогледах Smiley

Legal V в малко "театрален стил", който ми дойде снощи в повече. Може би защото преди това прекъснах гледането на Hello, Me! 9 и то заради hahaha  Отдавна не се бях смяла така до сълзи  Joy Joy. Става въпрос за началния екшън в Hello,Me! 9  
Скрит текст:
Такава култова сцена на гонитба! И то на призрак Mr. Green ! И то едновременно от Антъни и сие, Супермен и сие и двойната Ха-ни! Просто на няколко пъти посягах към мишока за да спирам картината за да не пропусна нещо в цялата таз ситуация- то цели 10-ина минути .
Та не ми се получи много , много гледане и ще доглеждам Satisfied

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 11:55 от Шошулчо

# 201
Шоши, ако и към Винченцо подходиш с гледането като към пародия може би ще ти се получи. Същата работа е като Hello, Me!.

# 202
  • MJF
2в1, ти видя ли 9-и на Hello, Me! ? Охх, автоматично се хиля да уши сега докато пиша, като се сетя за въпросната сцена. Това малко, ама много малко им опрости 8-и с прекаления тоалетен хумор.
Thinking тоз Винченцо ще чака, че много ще ми дойде таз кор-пародия. Mr. Green.
На кор-фронта скоро не се бях смяла така. Ей в това са силни - пародия на квадрат.

Хм, ама че обърквация. Аз си мисля че приключих Shichinin no Hisho. А сега виждам в ресурса ми качен 8-и епизод. Хм Thinking

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:00 от Шошулчо

# 203
Шоши, още не съм гледала 9-ти на Hello, Me. Тези дни ще поизостана малко със сериалите, че около мен е малко натоварено.

# 204
  • София
И още една нова и според мен, хубава песен на SUPER JUNIOR Blue Heart И не само Donghe, ами всички са се разхубавили и възмъжали. В следващия епизод на  I Can See Your Voice 8 познавачи ще бъдат точно Super Junior. Ще бъде много интересно.

# 205
Girl2K
Ако някой път ви писне от всичко останало е много подходящ.
Забавен,лек,с малко мистика,без омраза и женски бой.Романтика няма,по-скоро романс,без да е твърде сладък.
Исрината е,че се разбира кой точно кой е и какво иска още преди края. Има различни подсказки. Предсказуем,но не се губи удоволствието. Не някаква главоблъсканица.
Сладък и наистина ми беше приятно да го гледам.
Големият бонус е,че всички са облечени страхотно и локациите са приятни.
Кастът бива,макар,че не съм фен на никой главните.

П.п Един от героите (жена) е фен на корейските драми и има любими артисти,дори и Мими е в нейния списък.

Джи не ми харесва така.
Скрит текст:
Има и други снимки от тази фотосесия (Korean Actors 200 campaign. ),ама наистина не ми харесва. Не и не.
Жилет да се свържат с него.Веднага.

Тук може да се видят всички артисти от Korean Actors 200

# 206
  • MJF
2в1 Hug

Мне. И на мен не ми харесва "орехотрошача" така.

Legal V 1 догледан. Запознах се с основните действащи лица. Намалих звука, така избягвам театралността която , особено в началото на епизода ми бе в повече. Стила ясен. Като казахте за дублажа, то Ryoko Yonekura и в оригинал малко ми дразни ухото Smile. Не съм я гледала/слушала много много за да сравня. Fumiyo Kohinata в едно от коронните си амплоа Mr. Green . Прегледах творческия екип.

Догледах и Hello, Me! 9 и 10 . Като оставащи заветни 6 серии и видяла първите 10, мога да кажа че тоз сериал почва от епизод 9. Предишните 8 се събират в два, а аз мога в един Mr. Green и то без да пропусна нищо важно , което да доведе до картината от 9-и епизод. Затова прегря мишока на първите 8. Mr. Green . Освен това до края почти всичко е ясно. Остава да се надявам че комичните ситуации няма да липсват в оставащите епизоди. Драмата де факто е доста ясна - и "творчеството" на лелята-аз нея я редактирам с размах и може да съм пропуснала тук таме по нещо,  и
Скрит текст:
болест на таткото, и съдбовно как са свързани таткото на Хани, Антъни и Супермен. Само Хани - тийн ми е интересно как/дали ще изчезне по някое време.
Добре е че в 9-10 имаше повече от тийн-Хани и Антъни Smiley в настоящето.

# 207
  • DE
Повечето изглеждат много добре с минимален грим Thinking Щом ми хареса Пак Шин Хе която не понасям особено Grinning
Учителя(Бьон Хон) е застинал във времето, великолепен.

"Боен континент" епизод 35, любовта се носи във въздуха Heart Келвин показва страхотна форма.
Скрит текст:
Gao Tai Yu и Liu Mei Tong, Liu Run Nan и Ding Xiao Ying, им се получава много химията, разбират се само от поглед, обаче Сяо Джан е изтеглил късата клечка с кифлата на която уменията като актриса са точно 0 Rolling Eyes Яд ме е защото с друга актриса която може да предава чувства щеше да е съвсем различно.
Liu Run Nan който гледах в лошкото във "Военна академия арсенал" много ми допадна в ролята в континента. Прекрасно се справи като Иван глупака, много сладка двойка са с Ding Xiao Ying.

Току що се шокирах, гледам БНТ сутрешния блок и започна коментар за пролетния фестивал в Китай като споменаха И Бо, Анди Лау и др... Scream
Пуснаха кадри точно от този клип.

Браво, браво, че са разчупили предразсъдъците.
Е, не мина и без ироничен коментар от дървения филосов абсолютно непригоден за ролята която са му дали Стефан Щерев Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:22 от дането

# 208
  • България
Снощи изпуснах японския по ТВ, но днес смятам да наваксам и да продължа с гледането.
Остава ми малко до края на The Moon Brightens For You (2020).
Оцених гледането без превъртане и бързане. Много порочна практика съм си създала, а и вредна, предвид че няколко екипа се втурват да превеждат, а накрая никой не завършва сериала.

дането, какви предразсъдъци разчупват?
Даже и в този форум четох, че вече им се повдига от ктайски физиономии заради вируса.
Сякаш на китайците им е много хубаво да се разболяват и умират.
Вместо съчувствие получават омраза.
Понякога хората все още могат да ме изумят с начина си на мислене. Pensive

# 209
  • DE
Предразсъдъците са спрямо дръпнатите. Като кажеш, че гледаш азиатско и получаваш насреща поглед изпълнен с насмешка и учудване какво толкова може да направят тия жълтите Rolling Eyes
Спрямо китайците основно сякаш правят нещо посредствено, некачествено(не че няма и такова Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт