Магията на изтока - тема 64

• 25 370
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Нали ще има втори сезон, очаквано беше да е незавършен. Confused
Затова още се чудя дали да го започвам или да чакам и следващия сезон.
Мириел, защо не пробваш с Douluo Continent (2021)?
Вече са преведени 21 от 40 епизода.
дането и Tuon го гледат, аз също му се каня.
Ако е развекателен - става. Моят не желае да гледа тежки драми Simple Smile
Аз също избягвам такъв тип и държа на щастливия финал.
Ти търсиш само с български превод, нали?

# 241
Ще свърши с отворен край, но още нищо не са обявили официално за сезон 2.
Вероятно имат повече въпроси как и дали ще съберат отново същия актьорския състава отколкото как да продължат сюжета.Това е моя спекулация.

# 242
Скрит текст:
Douluo Continent,вероятно утре ще го завърша.
Аз и преди казах,че много ми харесва,но и анимето също.
Фантастичен екшън-приключенски  сериал с различни по характер и способности герои,които успяват да направят силна връзка между себе си и да работят в екип,така успяват да се справят с различни препятствия.Освен това има семейна тайна, тайна организация и различни лични битки.
Все още не са обявили сезон 2.
Не обичам продължения.
За Fights Break Sphere се говори,че са сменени 3-ма от главните герои Lin Yun, Wu Lei Cry и Li Qin
The King’s Avatar - кога?

Шош,давай.Ти гледай Такеру като лекар,аз ще го гледам като готвач.
Дори си мисля,че Бел може да го види в If Cats Disappeared  from the World
Това май съм го гледала. Или поне съм се канила, трябва да проверя.

# 243
  • MJF
Thinking
След като ме стреснаха така като ми "изкочи" изведнъж последен епизод на нещо , което смятах че съм приключила, реших че трябва да направя инвентаризация на японския ми "текущ" фронт. Още повече , че като ми го няма японския гуру губя форма.
1. Филипинската преводачка се е стреснала за ананасите и е "изплюла" предпоследния епизод на Kiken na Venus. Следва. След месец може да се сети и за последния епизод. Така че ананасите да си отлежават и да не мърдат Naughty
2. Kasumi Arimura's Filming Break Гледам го бавно.
3. Legal V МоарейнД  реши да гостува на японския фронт и аз за компания, така де, дочаках и с нея да гледаме нещо заедно. Тук ритъма на гледане е зададен не от мен.
4. Мосоmi Да не ме чуе преводача но това върви много стегнато текущо и е най-силното от гледаните.

Та колко му е да почна и Koi wa Tsuzuku yo Dokomademo
Тоз If Cats Disappeared From the World не съм го гледала. Но дозата Ф към момента си я взех с Familiar Wife а и в Hello, Me! има от нея та .... нямам място за още.

# 244
  • България
Thinking
3. Legal V МоарейнД  реши да гостува на японския фронт и аз за компания, така де, дочаках и с нея да гледаме нещо заедно. Тук ритъма на гледане е зададен не от мен.
И продължавам да го гледам.
Петъчният епизод много ми хареса. Ако и на друг му се догледа:
Скрит текст:

Аз си изгледах фентъзито и започнах историческата комедия A Girl Like Me (2021)
Добре започва. За някои неща няма етнос. Коментарът на родителите на героинята, докато разглеждат каталог с красивите мъже в столицата:

Малко черен хумор. Grin

# 245
  • DE
Аз го гледам от немай къде. Главната е интересен образ, все не случва на жених Grin Neo Hou е много красив, но твърде статичен, само в няколко момента показа актьорско майсторство. Някак не ме грабва въпреки, че историята е интересна и различна от масовката.

Догледах континента, без превъртане с интерес. Освен слабото звено Сяо У почти всичко ми беше на място. Ефектите бяха добри, историята последователна като постепенно заплитаха и разкриваха ключови моменти. Само дето който е гледал китайско фентъзи бързо съобразява каква е Сяо У(аз се усетих още във втори епизод Grinning ) само истината за майката на Тан Сан малко ме изненада.
Сяо Джан бе страхотен, понатрупал е актьорски опит и вече се справя много добре. Може да спре да играе ученик, достатъчно възрастен е вече, направи име и е време да се хвърли в сериозна роля.
Всички двойки бяха страхотни Heart

# 246
  • гр. София
Рекламираха друг японски сериал по Bulgaria ON AIR от 11 април. Ангели в бяло. Медицински като жанр.

# 247
Скрит текст:
Douluo Continent,вероятно утре ще го завърша.
Аз и преди казах,че много ми харесва,но и анимето също.
Фантастичен екшън-приключенски  сериал с различни по характер и способности герои,които успяват да направят силна връзка между себе си и да работят в екип,така успяват да се справят с различни препятствия.Освен това има семейна тайна, тайна организация и различни лични битки.
Все още не са обявили сезон 2.
Не обичам продължения.
За Fights Break Sphere се говори,че са сменени 3-ма от главните герои Lin Yun, Wu Lei Cry и Li Qin
The King’s Avatar - кога?

Шош,давай.Ти гледай Такеру като лекар,аз ще го гледам като готвач.
Дори си мисля,че Бел може да го види в If Cats Disappeared  from the World
Това май съм го гледала. Или поне съм се канила, трябва да проверя.
Проверих, не съм го гледала. Ще се поправи тази грешка скоро, а и Аои Миязаки участва, харесвам я. Но първо да догледам Miracles, занимавах се с друго тези дни и направих пауза там.

# 248
  • България
Аз го гледам от немай къде. Главната е интересен образ, все не случва на жених Grin Neo Hou е много красив, но твърде статичен, само в няколко момента показа актьорско майсторство. Някак не ме грабва въпреки, че историята е интересна и различна от масовката.
Аз го гледам с удоволствие.
Главната е със самочувствие на красавица, а е грозновата и надута, арогантна. Обаче има бойни умения и най-вероятно е добър човек. Доста разглезена, но очаквам промяна.
Главният обаче е толкова красив, че не мога да преценя дали е добър актьор. Grinning

Без малко да изпусна японския, добре че си отворих сайта на ТВто в браузъра.
Видях рекламата за следващия японски сериал. Не обичам медицински, но се каня да го започна, може пък да му провърви - да се изразя в стила на "красивата" и неповторима героиня от китайския сериал.Joy

# 249
  • DE
Чак  грозна не ми е, класическа китайка Grinning , на моменти изглежда добре. Арогантна е, но мен ме радва, че не е редовната нежна и ранима душа попаднала на точния пич.

Корейците пък оплюха Лей като модел на Келвин Клайн, че краката и мишниците му били твърде космати Grin
Скрит текст:

Аз гледам капките и утре ще видя повторението на японския, а дано наберат инерция и дадат и някое хитово заглавие.

# 250
Дане, последно Сяо Джан се снима във военен с Джони. Ще го видим в сериозна роля. Там ще се борят за една жена и после някакви военни неща. Това незнам до колко е правилен избор.Джони ема опит в подобни сюжети и физика.Може би съм твърде пристрастна.Ще видим
Също и The Oath of Love

Бел,гледай го.Мисля,че ще ти хареса.Има и котки със странни имена.

Douluo Continent
Последният епизод беше страхотен - финалната битка и след нея,
Скрит текст:
до момента в който се появява бащата и не виждаме как измъква нашите герои.
Абсолютна прелюдия към сезон 2.
Дано успеем да го видим.

Докато следях сериала писах,че ми харесва.Не го сравнявам с анимето.Те са различни.Това е като паралелна вселена - същите герои,но действието се развива по друг начин.
Самият сюжет на сериала не е нищо сложно,но е приятно да се проследи. Това е както при всяко фентъзи - героят е измъкнат от мястото си, има учител,който знае повече от него,среща приятели и върши чудеса. Не казвам,че е лошо,не. Това е приключение,което отвежда 7 напълно различни характера към една цел и те успяват да се сработят и да работят заедно.Макар,че се сблъскват с различни неприятности по пътя си.
Дането,каза,че и напомня на Хари Потър,но на мен ми напомня на Властелина на пръстените. Тази 7-маца са задругата - приятели,работа в екип и
Скрит текст:
в един момент разделени.Както явно ще се случи.Преди финалната битка разбрахме за плановете им.

Визуалните ефекти са страхотни и правят сериала красив. Битките не продължават дълго и не доскучава.
ОСТ-то - бива,но като цяло не е нищо впечатляващо.

# 251
  • DE
Днес гледах повторението на адвокатите и се отказвам. Освен гадния дублаж усетих неточности при превода. Понеже съм гледала много с подобна тематика, а тук изпълнението ми куца, няма смисъл да се напъвам да го харесам. Стандартен японски сериал, с нищо впечатляващо.

От друга страна "Момиче като мен" ми стана интересен, двамата главни отиват към споразумение за фалшив годеж който всички знаем как ще завърши Grinning Брата на главната си мислех, че съм го гледала на друго място, но просто съм сгрешила. Иначе имах подозрения, че е тайванец, защото ми прилича на Шоу Ло(има същата сладка усмивка, по-млада версия) и се оказа вярно Sweat Smile Голям бонбон е. Дано запазят комедийната нотка до края и ни спестят донякъде драмата Thinking

# 252
  • MJF
Мда, стандартен с елементи на "театралност" както му казвам. Пък ние май искаме телевизиите да достигнат до по-стойностните заглавия от фронта ни. Аз ще го догледам. Почнала съм го. Но съм на епизод 4 заседнала. Чака ред. А и сериозно си обувам кънките , така че .....

Мокоми 8
и Сатоши 9 изгледани.
Дядото на Мокоми в този епизод имаше култови реплики, голям образ hahaha. Чакам с интерес следващите епизоди да видя това с дарбата на Мокоми как ще го отиграят.
Сатоши , който е жанр крими-мистерия , не се гледа в такъв ритъм както се случи аз да го гледам. Не става така през месец съспенс. Стори ми се , че прекалено разводниха втората половина на този предпоследен епизод. Чакам финала. Някъде по Великден. Евентуално.

# 253
  • България
Много сте взискателни. Grinning
Да кажем, че не е сериал, който ще ме накара да оставя китайските и да мина на японския фронт.
Но аз и трудно ще предам Поднебесната, освен ако твърде много не задълбаят в гей темата.
Скрит текст:
Разбирам, че трябва да има и сериали за тези хора, но нека са процент, съответстващ на броя гей хора спрямо цялото население.
Става малко, като американските сериали. От тях останах с убеждението, че поне 70 процента са черни (реално "афроамериканците представляват 12,38% (2007) от населението"), 10% латиноси и тук-там по някой бял и жълт. Grin
Всъщност по тази телевизия са излъчвали и т.нар. "стойностни" сериали.
Fuurin Kazan (2007) е един от тях.

# 254
Как е английското име на японското,което гледате?
Не,че ще гледам адвокати,но ми е интересно от коя година е.

Общи условия

Активация на акаунт