Магията на изтока - тема 64

• 25 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • MJF
Мда, никакъв "кор-фюжън". Преди време имаха по няколко едновременно, после намаляха а сега направо са на изчезване. Пък аз им го водя баш това като сила Mr. Green . Шматковци.

И аз не знам как и какво навлязох в правните дебри към момента. Мда, на кор-фронта имам точно в този жанр натрупали се за гледане. И онова продължение дето май и ти 2в1 още не си го погледнала . За прокурори, сезон 2, Force или нещо подобно му е името, Blush сега ме мързи да ровя. Но помня че и него имам в запаса. Антъни ясен. И той в списъка. Само дето трябва да се настроя за кор-фронта, там knit са такива че ...... подготовка ми трябва.

# 616
Шо, това е сериал отпреди 1000 години. Къде го намери? Явно не са го били качили досега и онлайн, а той е на поне 10 години, ако добре помня.
Шунджи Игараши играеше в него. Гледала съм го, но почти не го помня. Имаше и втори сезон, но него не го гледах, а и Шунджи вече беше напуснал японския шоубизнес и героя му се играеше от друг актьор.
Шунджи, ехх, Шунджи. Сега ме подсети за него. Отказа се от славата и парите и заживя като един обикновен японец. Помня, че се занимаваше с дърводелство, правеше мебели. Винаги е бил много трудолюбив.

2в1, не, не. Гумихо-екранизациите са досадни и изтъркани. Не мога и заради нея да се прежаля. Непоносима е.
Ки Йонг мисля да го погледам есента, когато стартира сериала, който снима в момента с госпожата.

Шо, пропуснах да ти съобщя голямата японска новина от вчера. Любимият ни японски сериал Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu оживя и в реалността.
Юи Арагаки и Ген Хошино са се оженили. Голяма изненада беше това вчера, макар че още след 2016 г., когато излезе сериала, се бяха появили слухове, че двамата живеят заедно.
Юи в момента снима тайга драмата за 2022 г. с господин Шун и днес обяви, че след това се оттегля от японския шоубизнес. Само на 32 години е, но снима от тийнейджърка и явно със създаването на семейство, вече е решила, че е дошъл момента да напусне. Ще стане и в реалността съпруга на пълен работен ден, както в сериала, хаха.
Напълно нормално за всяка една известна японка, която се омъжва. Маки направи същото преди години и колкооооо други като нея. Сега чакаме само Аясе и господин Но Мин У.

# 617
  • MJF
Мда, 2012 година е сериала. Ами качиха ми го на ресурса. Аз го огледах и последното което видях е от кога е . Сега видях че има и сезон 2. Хм, не знам дали го има за мен, дано да.
Така ли е станало с този Шунджи Игараши , дано да си е щастлив/ доволен човека.

Аз като никога вече да съм информирана Satisfied . Вчера от ukio разбрах този факт - за Юи Арагаки и Ген Хошино . Доста се развеселих като го прочетох. Хайде щастлив , подреден, ясен и здрав семеен живот Smile . Като култовите им герои в това заглавие. Еххх, каква готина психологическа human drama завъртяха. Аз и двамата дефакто хич много не съм ги гледала а доста ми допадат, не знам защо така се е получило. А пък единия и оттегляне готви.

Хехе Аясе и господин Но Мин У още ли са на дневен ред.

# 618
Secret Forest 2/Stranger 2 е сериала, който и аз все не стигам до него. Все се надявах, че с времето ще преведат и този сезон на бг, но за сега май няма такива изгледи.

За лека нощ Yesung от Super Junior

# 619
  • DE
Шоши, не гледаш ли Евровизия, Tuon я няма и ми е тъжно Sad

# 620
  • MJF
Ой, дането, не гледам. Силно се надявам и стискам палци Tuon и сие да са на безопасно място.

2в1, точно за това заглавие мда. Абе изостана ни нещо. Хем първи сезон си беше съвсем наред. Не знам защо така се проточи при мен да стигне до "следва". Хм.

# 621
Here's My Plan - епизод 2

Доволна съм и от вчерашния епизод, остана сега и развръзката другата седмица да е логична на показаното в първите два епизода.
И все пак - не мисля, че Рю Су Йонг е баща на малката. Има нещо друго там...
Малкият, Ким До Хун, е голяма симпатяга. Ще следя кариерата му, но няма да тръгна сега да гледам и Черната дупка с него.

Шо, ето ти нещо за гледане - как се ремонтира японска къща и как се изхвърля боклук в торби "също като в България". Само в един точно определен ден от седмицата се хвърлят строителни материали в Япония, знаеш от домоуправителя Тераучи-сан.

# 622
ОК е всичко.
Трябваше да пиша по-рано,но ми трябваше време,за да се върне доброто ми чувство за хумор Joy.Съжалявам,че съм ви притеснила.Надявам се да разберете.В смисъл... случилото се е случило,но да трепериш за живота на Раба и дали Лео ще я спаси за пореден път е много,ама много неприятно.
Освен това гледах малко от Винченцо и Ратан,така за разнообразие и защото Лео спаси Раба и нямаше какво да гледам.

The Long Ballad
Лео е разкошен,но аз съм му фен и съм заслепена Heart Eyes Сладък е когато го играе влюбен.Има този поглед на кученце,маха с опашка и е мек като сирене.И ревнува.Обичам главния да ревнува.Почти винаги е напълно заслужено,но тук - не.Tя беше голяма бяла птица(може и лебед).Донякъде им се получи химията.Сцената с целувката им беше....много смешна.Зрителя има подсказки,но главно е за птичките и пчеличките.Буквално за птичките.Раба - става.Аз си я харесвам.Тук определено беше с по-добра роля от онази с хилядолетната любов с Венго и и много,ама много по-добре от дизайнерското с Джони.
Сериалът си имаше своите приливи и отливи.Харесах любовната история на принцесата.Освен това тя имаше най-доброто развитие на характера.
Не е типичната драма за отмъщение.Да,така започва,но в крайна сметка отмъщението не е гаранция за щастие,а общото благо и това прозрение стига до героите.Има си от всичко,включително трагедия и забавни моменти.Нямаше третото колело и хленчещи герои,което си е огромен бонус.Анимацията не ми пречеше,явно така са спестили средства,но си имаше бойни сцени.Трябва да спомена,че принципно е исторически сериал и романтичните отношения между героите не заемат чак толкова голямо място.
ОСТ-то не ми хареса.
Kолко прилича на Бини
Скрит текст:
Китайче

Бини

Vincenzo
Благодарение на уникалните езикови умения Катерицата стана Казанова още в първи епизод. Joy Бинченцо Казанова Joy После го сравниха с Че Гевара,та може да е Че Казанова.Joy
Почнах го от фенщина.От една страна е Казанова-та,а от друга е Ok Taec Yeon,който последно гледах в онази драма с духовете в най-добрия случай Innocent Избутала съм го до 8.Превъртам,но като цяло ми е забавен.
Вероятно нашата адвокатката  е на лекарства,а танцуващата адвокатка е на още по-силни.Всички са за лечение.Един нормален няма.То и Катер...ъъъъ.... Казанова носи лична травма и се чудиш,защо не е потърсил квалифицирана помощ в Италия.Това е Европа,а не Корея и ако ходиш на психолог няма да те линчуват.Обаче е хубав и има неограничен достъп до костюми и му прощавам. Smiling Imp
Това е корейската действителност и бъдещ психолог (може и психиатър) си прави дипломната работа.
Задържа ми интереса,защото има доза пародия и наистина забавни елементи.Забавлявам се с него.
Ok Taec Yeon
Скрит текст:
Ауууу,той е Лошко.Знаех си,че няма да е просто стажант адвокат. Супер.Много му ходи.

Rattan
Scream "plant-alien hybrid" (от резюмето) WTF чела съм "Денят на трифидите" и ме е страх от всякакви растения,които идват от непозната вселена и не никнат на земята.В този случай е ратан,който след години еволюция придобиват самосъзнание като нашето и бла бла.Вероятно в началото на Бин Бин му се е искало да е погълнат от трифидите,а не да е слуга на ратана,но...съдба. Cry
Сериалът е ниско бюджетен,но имат попадения в локациите.Природните кадри са разкошни.Необичайни декори,които напомнят за Тибет.
Гледах го почти насила и с превъртане до 10 епизод и се отказах.Просто ми е скучен.Сякаш няма динамика,напрежение и закачка между героите.Въобще не ме интересува как и защо се влюбят главните или пък съдбата на всички останали.
Ако някой го гледа има два финала.31 епизод се води бонус с алтернативен край за тези,които не са хареса ли първия финал.

# 623
Tuon, радвам се, че се разписа и, че сте добре Hug.

Казановата по средата е малко скучен, но към края пак се засилва. А Тек наистина направи страхотен лошко.

Между другото, Тек е приел роля в нов исторически комедиен сериал, който ще се излъчва през втората половина на годината - Royal Secret Agent and Jo-Yi.

Чакам другият месец да почнат третата част на Пентхаус и втората на Hospital Playlist.

Честити да са имениците днес. Аз си имам един в къщи.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 17:37 от 2в1

# 624
МаЗлото, както казва Лео Бианки, не става. Слабо.
Най-доброто парче за 2021 г. (поне до днешния ден) е Параноята на Даниел. Страхотно денс-парче, в духа на добрият/ качествен кпоп от добрите стари времена.

Чакам това на 28 май.

Гласовете ви чувам сезон 4 с Хон. Хьок и И Джин Ук бяха друго, а Хон явно ще си припомня годините кога беше бодигард на принцесата. Ще му хвърлям по едно око през седмицата.

# 625
Към Параноята на Даниел добавям "Lose" на Wonho, две песни на Сънгю от Инфинити - "Hush" и "My day" и "Hwaa" на (G)I-DLE. 

Не съм гледала нито един от Гласовете, та Хони да ме прощава, но ще го пропусна.

# 626
  • MJF
baloni
Да не изреждам, но четата се посъбра. Аз доволна. А ето,  даже и именници днес. 2в1, да ти е жив и здрав.

Рос, ще  изгледам клипа, видях че е 30-ина минутен. Сега минавам набързо само тук.

# 627
Мерси, Шош Hug.

Гостчето и Тайна от много време не са писали при нас.

Като за петък вечер едно забавно изпълнение на Джоу Шън.

# 628
baloni
Да не изреждам, но четата се посъбра. Аз доволна. 
И аз.
Честито на празнуващите днес!

# 629
  • MJF
То и freedoms. Но при това последно зачезване първо на Рос, после пък Tuon,  аз като полицай проверки правех. Не за писане тук  а за активност във форума.
Гледам че почва хокей а "аз плувам/х" на ЕП та за Рос и Tuon има и спортни разсейки WinkSmile

Общи условия

Активация на акаунт