Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сериала "Г-жа Кралица"?
Какви са впечатленията от филма Space Sweeper?
Какви са впечатленията от китайския сериал "Последният оцелял"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сериала "Г-жа Кралица"?
-
Какви са впечатленията от филма Space Sweeper?
Филмът Space Sweeper е похвален за добрите си визуални ефекти, съчетаващи драма, комедия и напрежение в различни степени. Въпреки че не предлага нищо революционно, той се описва като приятен и разнообразен. Освен това се хвали с наличието на готини специални ефекти и за интересната комбинация от елементи.
-
Какви са впечатленията от китайския сериал "Последният оцелял"?
-
Какви са мненията за корейския сериал "Река, където изгрява луната"?
-
Кои сериали и филми се споменават в дискусията?
сега ме мързи да ровя. Но помня че и него имам в запаса. Антъни ясен. И той в списъка. Само дето трябва да се настроя за кор-фронта, там
са такива че ...... подготовка ми трябва.
. Вчера от ukio разбрах този факт - за Юи Арагаки и Ген Хошино . Доста се развеселих като го прочетох. Хайде щастлив , подреден, ясен и здрав семеен живот
. Като култовите им герои в това заглавие. Еххх, каква готина психологическа human drama завъртяха. Аз и двамата дефакто хич много не съм ги гледала а доста ми допадат, не знам защо така се е получило. А пък единия и оттегляне готви.
.Съжалявам,че съм ви притеснила.Надявам се да разберете.В смисъл... случилото се е случило,но да трепериш за живота на Раба и дали Лео ще я спаси за пореден път е много,ама много неприятно.
Сладък е когато го играе влюбен.Има този поглед на кученце,маха с опашка и е мек като сирене.И ревнува.Обичам главния да ревнува.Почти винаги е напълно заслужено,но тук - не.Tя беше голяма бяла птица(може и лебед).Донякъде им се получи химията.Сцената с целувката им беше....много смешна.Зрителя има подсказки,но главно е за птичките и пчеличките.Буквално за птичките.Раба - става.Аз си я харесвам.Тук определено беше с по-добра роля от онази с хилядолетната любов с Венго и и много,ама много по-добре от дизайнерското с Джони.

Избутала съм го до 8.Превъртам,но като цяло ми е забавен.
"plant-alien hybrid" (от резюмето) WTF чела съм "Денят на трифидите" и ме е страх от всякакви растения,които идват от непозната вселена и не никнат на земята.В този случай е ратан,който след години еволюция придобиват самосъзнание като нашето и бла бла.Вероятно в началото на Бин Бин му се е искало да е погълнат от трифидите,а не да е слуга на ратана,но...съдба. 
.