Магията на изтока - тема 64

• 25 281
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Какъв празник е днес?

2в1,да ти е жив и здрав празнуващия.

Шош,другият път ще те предупреждавам когато изчезвам.

Лошко от Винченцо е наистина лош.С неговите Харибо ми дойде много и посегнах на желираните животни на детето.Scream Innocent

Чета някакъв фенфик в wattpad,а автора е някакъв луд фен на BTS,та харесах ето тази песен. И ДНК-то ми хареса. От мен може да излезе кпоп фен:smiles:

# 631
Какъв празник е днес?
........................

Св.Св. Константин и Елена

Погледнах първи епизод на Doom at Your Service. Основният каст все любимци са се събрали, та ще видим какво ще се получи, че още в началото започнаха с нелечима болест и оставащи 100 дни на главната.

# 632
2в1 Hug
А на Dark Hole и Mouse дали си им хвърлила око?
За Мишката не съм сигурна,но  Дарк-а ще го пробвам.И там има тъмен пушек,който поне не избива всичко живо като в Lost.

Гост,ще се появи,защото ще и предлагам тай ромком и лакорн.

Моарейн,това дали го видя -Twelve Legend?
Тук е същество родено в камък.:scream и хилядолетна любовна истрория.След фиаското ми с ратана ще го оставя да отлежи.
Пък и ми се гледа още Лео.

# 633
Tuon, нито един от двата не съм гледала. Не ми се гледат в момента такива. Погледни в Спирита за мнения.

# 634
Revolutionary Sisters - епизод пореден

Знаех си, че оннито ще я забременят след прощалната нощ със зетя, хаха. Еййй, корейчета!
Сега зетят ще се окаже с две деца, хаха. Ох, милият той... Не му завиждам на ситуацията, в която попадна. Героят му е много симпатичен, добряк, с чисто сърце, но попаднал в капан и то с помощта на злата му майка. Дебеланата дано я разкарат скоро.
Корейска семейна трагикомедия, но ми станаха симпатични от самото начало и ще ги изгледам.

Ще взема една бира от Сузуки-сан, да си замеся хляб.

# 635
BTS има ли нова песен,а знам,защото днес я слушах три пъти.
Последният път беше преди малко.Тъкмо пях Sweat Smile Rolling Eyes Joy"Fire on fire would normally kill us ....But this much desire, together, we're winners" на Сам Смит и пак нея.
На мен ми хареса, много лежерна и лятна,но ми казаха,че Евровизия ми е замъглил сетивата.

# 636
  • BG
Здрасти, мерси на тези, дето са се сетили за мен. Напоследък не съм гледала много, от доста време все на 7 еп на този лакорн седя Job - Wife, вече съм на осми, де. Сега съм малко на политическа вълна и докато изгледам всички интревюта и предавания, които ме интересуват и все не остава време за сериали.
Tuon, радвам се, че всичко при теб е ОК, честно казано аз също те мислех. Казвай какво ще ми препоръчваш, че и без друго текущия ми лакорн не е нещо, което да следа с голям интерес.

# 637
Гост Hug
An Eye for an Eye ,но още не съм го гледала.
Видях обаче тази ромком - Oh My Boss

# 638
  • DE
Аууу този Люк голям красавец
Скрит текст:

Юхуу и Гост с появи, не гледай "My Beloved Enemy" Майкъл е с ужасна прическа, а врякащите и налитащи на бой са твърде много. Римейк е, но е много зле.

# 639
Аууу този Люк голям красавец
Скрит текст:

+1

# 640
Дане,Бел той е с японско-американски корени.Роден е в САЩ.
Това му е първата голяма роля.
Набира голяма популярност от този клип на тай гъръл група

# 641
  • DE
По гадно от корейска и японска момическа група е тайландска Sad
Едната даже съм я гледала някъде, втората от ляво на дясно Flushed

# 642
Дори ще ти кажа къде си я гледала в Boy For Rent с Ли Танат.
Toй също пее,освен,че свири на китара.
Ето ОСТ-то на тай версията на Who Are You: School 2015

Само една тай песен(от ОСТ) съм харесвала до толкова,че да си го изтегля и то англйската версия
Скрит текст:

В оригинал,тя също не е лоша
Скрит текст:

Notes Днес ми е музикално.

# 643
  • DE
Еехх Ли Танат Heart
Нещо не оцени ти италианеца снощи Thinking
Скрит текст:

Успях да видя красотата му под тежкия грим и гадни дрехи и въпреки, че беше ужасно пиян Scream Sweat Smile

На някои мъже перлите им отиват повече от на повечето жени Flushed Grin
Скрит текст:

# 644
Остави Pensive ,аз още вярвам,че трябваше да спечели испанчето,защото бе най-хубав и заслужава да го видим още веднъж,два,три...пъти на голяма сцена. Joy Scream Yum
И съм музикален инвалид,защото и песента му харесвам,нищо,че е копи-пейст на Дънкан Лорънс.
Пък и ме е страх,може да са част от нарко картел Joy

Знаеш,че преди време го преоткрих Дракончето. Много интересна личност и понякога (почти винаги) ми се иска да му сваля бижутата и да ги нося аз.И якетата и шаренията от Good boy.

Общи условия

Активация на акаунт