Отговори
# 660
  • Кърджали
Маггийке, наобяд се пробвах да поспя с малкият, обапе кака му ме събуди. Познай от три оъти, кое беше пъфвото мешо, което направих, като отворих очи...
Да, позна... Проверих за фрага..
И само проверявам...

# 661
Здравейте, момичета! Relaxed
Днес и аз съм така с лекциите, уж съм там, но поглеждам в ютуб, поглеждам в туитър и се разсейвам. От сутринта очаквам този фраг, като видях и изрязаните кадри вече не издържам. Много ни изпитват търпението. Smiley
Аз не искам да го спират за 2 месеца, иска ми се да им се радваме, но то решението, ако не е взето, скоро ще се вземе и ще го разберем официално, така че ще почакаме и ще видим.

# 662
  • София
Харесва ми вашето предложение ,наближавайки сватбата , ако той още не си е спомнил Еда да замине.Тя не и е по силите да се омъжи за Дениз ,а Серкан вече я е обезсилил да си го върне .Сутринта и двамата -Дениз и Серкан да получат по една бележка от нея ,Дениз с благодарност за помощтта но и със съжаление тя никога не го е възприемала и в бъдеще няма освен като приятел,а Серкан с пожелание за щастлив живот със Селин ,те и двамата имат желание да живеят с измислената между тях любов,Еда повече няма да им се бърка.Добре е да си принцепен пред свидетели ,но ако Еда я няма пред кого ще тръби как ще се женят със Селин.Нали най силно оценяваш това което си загубил,.И чак тогава да се разбере за манипулациите на Селин,за истинските интереси на Дениз,но и двамата няма да има човекът от когото да искат прошка,Въпроса е какви усилия всеки би хвърлил да намери Еда?И търсейки я дане знаеш как би я намерил и дали тя вече не си е изградила нов живот с някого.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 15:40 от Leddel

# 663
Здравейте момичета!
Много, много хубави коментари! 😘😘
И докато чакаме фрага, ви поздравявам с тази, много любима моя песен на Давид Бисбал. 😍😍

Кажете ѝ
Не можа да забрави сърцето ми
онези тъжни, замечтани очи
които обичах.
Оставих я, за да завладея една илюзия
и изгубих дирите ѝ
И сега знам, че тя е
всичко, което търсих
И сега съм тук
Търсейки я отново, но я няма вече
Отиде си
Може би вие сте я видели
Кажете ѝ
Че винаги съм я обожавал
И никога не я забравих
Че животът ми е пустиня
И умирам от жажда
И кажете ѝ също
Че само, когато съм до нея мога да дишам
Не блестят звездите
И слънцето не ме топли
И съм толкова сам тук
Не знам къде отиде
Моля ви кажете ѝ вие
Бяха толкова моментите, в които я обичах
Че чувствам нейните ласки
И нейният аромат е върху кожата ми
Всяка нощ я прегръщах
Обсипвах я с целувки
И с моите ласки
Я подлудявах
И сега съм тук
Търсейки я отново, и я няма
Отиде си.......

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 16:54 от lady laura

# 664
От Ханде и Керем

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 17:28 от sani1212

# 665
# 666
  • Кърджали
От Туитър Ми така е...

# 667
Алекс, а докато се чака - може да се отиде на работа, децата да се оправят, ако остане време може и манджа да се сготви, НО само ако остане време. Иначе не!

# 668
Идеята за 2 сезон на мен ми допада. Не знам дали не изпуснахме влака за него. Виждам, като опция както сте писали по-горе, Еда да се откаже и да замине и Серкан тогава да си спомни. От една страна 2 месеца без сериала никак няма да ми е добре, но ако ще продължим юни с нов пълен сезон или поне едни 20 епизода съм съгласна.
Чакаме новини, дали е вярно или са само предположения.

# 669
  • София
Въпросът е къде го шляпа Ханде Ерчел! Grinning Grinning Grinning

# 670
Ново от Ханде:

# 671
  • In the light side of the Moon!
Stuck Out Tongue Closed Eyes

това е оставил на въображението на феновете, а като знам какво е ...мааааниии......

привет Purple Heart

# 672
  • София

И на мен точно това ми е любопитно! Къде и колко пък толкова силно го шляпа Ханде? GrinningSunglassesHeart Eyes

# 673
Ханде=лоша господарка, това е невъзможно. Бамби с камшик не мога да си я представя...Керем дали разбра каква бомба взриви с написаното....Очаквам с нетърпение фенските разработки по темата.

# 674
  • Пришълец
Joy

Лаура, страхотен поздрав.Kissing Heart
Аз пък много обичам тази, на същия изпълнител е, но досега не съм попадала на видео с ЕдСер, което да е озвучено с нея.

Позволих си да не я слагам в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт