Отговори
# 690
Аз пък се чудя Джерен в какъв цвят ще се боядиса сега - син или зелен?

# 691
  • Кърджали
Доволна съм от фрага. Серкан е под влияние на интереса му към Еда, започват хубавите мигове между тях...
Селин я хващат бесните, защото отново това което иска е запазено пак само за Еза - усмивките, вниманието, погледите...
Както и предполагах в началото - Селин ще я съберат с Дениз май /да заминават някъде далеч/, Джерен ще се поуспокои с помощта на Ферит и ще си останат заедно, а Серкан се знае че е за Еда.

# 692
backstage                           onstage

# 693
  • Плевен / София
Фрагманът със субтитри:
https://ok.ru/video/2145127827980

Може да има дребни грешки, но не съм вкъщи и го преведох набързо, после ще редактирам и ще сложа нов линк, ако се налага
Али
Да...има нещо, което обърква главата на Серкан и това е любовта му към Еда....Селин понеже не познава това чувство се чуди какво е...Да я светна...Когато обичаш някой не му пречиш да е щастлив и не му пълниш главата с бръмбари от своята глава....
Изказах се по фрага....Сега отивам в другият двор да видя какви ще ги свърши новият бей Мехди

# 694
  • Кърджали
Цял ден дебна дебна за фрага, и накрая баш когато го пуснаха техниката ми заби вкъщи. Но сега го изгледах поне 10 пъти след като го коментирах тук.А Алие е бърза и ви го е превела:) Браво и на нея.

# 695
Mомичета, фрага е страхотен! Али, благодаря за превода!
 Явно Серкан ще се стреми да бъде близо  Еда това е ясно, ще намира повод да я подпитва  за миналото. Толкова са сладки наистина.

Аз съм сигурна че Селин и Денис ще правят още много опити да ги разделят.Селин как  беснее.

# 696
  • София
Фрагманът със субтитри:

Може да има дребни грешки, но не съм вкъщи и го преведох набързо, после ще редактирам и ще сложа нов линк, ако се налага
Малеее, страхотен фрагман ни поднасят. Ще има от всичко. И тъга и любов и ревност и любовни закачки и най-вече - надежа!
 Както Керем е написал в сторито си "Никога не губете надежда. Не забравяйте това". Много добре ни подсказва, какво да очакваме.

# 697
Дениз както е по изненадите, дали няма да обвини Селин в секстормоз на висок глас... С тази целувка в движение... Така е, като никой не обича травмираното момиче , то само ще си търси обичта, в онзи физически смисъл, че то трае ли се до един Серкан Болат, мъж та дрънка, а тя само мрънка до него. Ти на мен, аз на теб, а накрая Дениз ще намаже... Нъц ти, Серкан, както казваше дребния...

# 698
Отивам да ви правя темичката пак съм неподготвена просто шаш то кога ще съм и това не знам

# 699
selin: никой не ме обича никой: ние (публика): знаем

# 700
И Керем е № 1 според Adba.tv Wink

# 701
Фрагментът е вълнуващ. Нямам търпение за епизода. Серкан явно ще осъзнае, че е влюбен, няма да му е лесно, ама изглежда се е осъзнал.

За Дениз нямам думи - явно е магнит за жените, във всеки епизод му се нахвърлят
Еп.31

Еп.32

Ама Селин не е права, че никой не я обича - Ферит я обичаше и то много, чак паник-атака получи, като разбра, че чувствата му не са споделени.
Ама Селин го изпусна...

# 702
  • Кърджали
В Ютуб е пълно с коментари за тази реплика на Селин.
"Машаллах, Селин, най-накрая го разбра"
"Най-накрая го разбра бре руса вещица"

"Къв е тоя Дениз бре, всяка, която застане до него се залепя за устните му"
А това ми хареса
"Приятели, има ли вероятност Ердем да е ударил Серкан по главата с някакво дърво"

# 703
Фрагманът със субтитри:

Али, страхотна си. Благодаря за бързия превод. Джерен вече съвсем откачи. Селин и Дениз може и да ги съберат накрая, ама да си ходят и двамата.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт