Отговори
# 675
Роси, ето едно, но на Ханде лицето малко играе 😏

# 676
От продуцентите:
Bence 1 saat içinde gelir artık.. (Мисля, че ще дойде след 1 час ..)

# 677
  • София
"Ще бъда много честен, Ханде знае как да шамари и тя шамари яко..."

Ясно, Ханде не си поплюва. Сигурно Керем има предвид какви шамари  му бие на Серкан, за да му се върне паметта най-накрая. Но толкова се  вживява, че не си мери силата на шамарите     

А Ханде му отговаря, като му се е изплезила   

# 678
  • Кърджали
Явно бая бой ще изяде серкан. От Еда, от мама Айдан/ шамара който му удря Айдан май не е бил съвсем по сценарий, Защото после Неслихан беше писала - "брой като отмъщение за това че по-рано ме изплаши в караваната", а и казват ,ч е често някои сцени имат импровизации/

# 679
Феновете са безумно бързи:joy:

# 680

Привет къзлар,
не видях да е сложен фрага.

# 681
Някаква идея това сега какво е ? От телефона не мога да разбера истинско ли е или фалшиво ...

Редактирам се, от фрага е .... тоя Дениз няма да могат да го разделят Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 19:08 от mi_si

# 682
Айде, каква стана, Селин награби Дениз... Джерен вече може да се боядиса в зелено...

# 683
Явно Селин и Дениз ще си си ходят заедно....ех, жалко, можеше Дениз още малко да потормози Серкан....

# 684
Vay be...фрагът си заслужаваше чакането...

Nalbantova, супер е картинката, но очаквам още по-добри...ще се забавляваме по темата.

# 685
  • Плевен / София
Айде, каква стана, Селин награби Дениз... Джерен вече може да се боядиса в зелено...

Отивам спокойно да си гледам ДЕК Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
Идвам и аз да кажа мнение. Амии много ми хареса, че ще има доста моменти между нашите доколкото виждам и ще им се радваме. Heart Eyes Толкова са сладки и като малки деца в снега Relaxed
Джерен май скоро няма да стигне до Дениз, то сега Селин го взе, която пък така се ядоса като ги видя Еда и Серкан.
Май доста интересен и динамичен епизод ни очаква, дано не ни разочароват, че тук виждаме 2 минути, епизодът е 2 часа и отгоре, ама аз съм обнадеждена, че ще гледаме любов, дори да е непризната все още. Heart

# 687
Е, стига сте тормозили Серкан. И без това Селин е до него, а Еда срещу него,в главата му е каша, ще лудне тотално.
Относно Джерен, Ферит все още таи надежди, с една дума, като не стана с този / Дениз/, ще остане с онзи/ Ферит и ще го пишат криза във връзката.

# 688
Фрагманът със субтитри:
https://ok.ru/video/2145127827980

Може да има дребни грешки, но не съм вкъщи и го преведох набързо, после ще редактирам и ще сложа нов линк, ако се налага

# 689
  • София
Два въпроса имам и една констатация - за два епизода Дениз намаза две целувки, та:
1. Селин защо не награби така Серкан?? 🤔
2. Арас разрешавал ли е такива неща на Биге, ааа? 😅

Общи условия

Активация на акаунт