Отговори
# 540
И на мен ми липсва работната обстановка. Ама не от сега. Smirk
Да не говорим, че дрес кода за нищо го нямат. Един Серкан - костюмиран, девойките като на модно ревю.

# 541
От сета снощи Wink
https://twitter.com/i/status/1361646539131789313

Sunglasses

Нашият напоследък много обичлив .... то не е Родината, семейството, приятелите, ...... "приятелчето" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 14:08 от mi_si

# 542
От продуцентите SÇK виц дерби идва! Готови ли сме?

https://twitter.com/mfyapimtv/status/1361645671225384960?s=20

# 543
  • Пришълец
Тесето, споделям напълно мнението ти. Магия - и твоето.
Говорят за работа напоследък, но всъщност никой не работи. Дори Еда не става ясно с висенето си пред компютъра с какво точно се занимава. Всеки влиза, излиза, много се отпуснаха, през повечето време висят в бара с кафе в ръка. Joy Липсва ми работохолика Серкан, Пъръл също не подхожда сериозно както преди. Разбирам, че е семейна ама сякаш и те съвсем пренебрегнаха задълженията си с Енгин и  предимно с котета и бебета са им заети мислите Joy  Както казахте ”умряла работа” в офиса....

Ферит ми е много симпатичен. След всичко преживяно със Селин той не е озлобен, дори му е ценна и ѝ даде приятелски съвети - не е за пренебрегване любовта, която изпитваше Серкан към Еда.  Заслужава да е щастлив и той, с Джерен си подхождат.

# 544
Какви са тези бели балони със сребристи връзки/дръжки? Рожден ден ли ще има, годеж ли ще има, сватба ли ще има? Явно празнуват нещо... Stuck Out Tongue Winking Eye Balloon
Нямам търпение за трейлъра.

Може би годежа на Еда - има сребрист балон звезда на заден фон Nature Star

Но такива балони имаше в стаята на Еда преди сватбата със Серкан. Току виж между ресни и балони Серкан получи флашбек някой спомен от деня на сватбата.

От продуцентите SÇK виц дерби идва! Готови ли сме?

https://twitter.com/mfyapimtv/status/1361645671225384960?s=20

# 545
И на мен ми липсва работната обстановка. Ама не от сега. Smirk
Да не говорим, че дрес кода за нищо го нямат. Един Серкан - костюмиран, девойките като на модно ревю.

Rolling Eyes Милинките те!
Вече забравиха, нас ли да забавляват, на Серкан паметта ли да връщат, сватбите ли да готвят, детски колички ли да купуват, напрежение голямо цари сред всички главни, второстепенни и по-второстепенни герои!
Всички влюбени са влюбени неправилно, в неправилния човек!
Каква работа! Какъв холдинг! Какви пет лева!

# 546
# 547
Да, в Арт лайф работата остана на втори план - в тази фирма през ден празник и почивни дни.
Всички работят, толкова, колкото Ердем...   Smile кафета пият и клюкарстват.

А не, има един човек,който работи - Селин откакто се върна все работи - пресконференция организира още първия ден като се появи, после статии пуска до медиите, през ден за себе си и Серкан, после за глямата любов на Еда, медийно отразяване, медиен анализ...

Rolling Eyes Милинките те!
Вече забравиха, нас ли да забавляват, на Серкан паметта ли да връщат, сватбите ли да готвят, детски колички ли да купуват, напрежение голямо цари сред всички главни, второстепенни и по-второстепенни герои!
Всички влюбени са влюбени неправилно, в неправилния човек!
Каква работа! Какъв холдинг! Какви пет лева!

# 548
  • София
Относно темата с дрескода, мен той не ме дразни. Това е архитектурна фирма, тоест там работят творчески настроени хора. Средата е такава, че не изисква стриктен дрескод. Дори в банка, ако си в маркетинг отдела, например, няма стриктен дрескод. Професиите, които имат такъв, са много малко в днешно време. Дрескод има предимно в големите корпорации. И като казвам дрескод, имам предвид следното - дължината на полата трябва да е 2 см над коляното или по-дълга, маратонките и отворените обувки (да се виждат пръсти) са забранени, както и голите рамене (тоест блузи и рокли само с ръкави), и т.н. Говоря от опит. Така че съвсем нормално е в АртЛайф всеки да се облича според собствения си стил. Серкан е бил винаги много спретнат, костюмиран, има строг вид, който подхожда на характера му. Енгин в началото по-често беше със сако и ризка, сега е по-спортен, но този вид отива на неговия характер. При момичета също виждаме различен стил - Пъръл и Джерен са по-елегантни, Селин е по-екстравагантна и пищна, бих казала, Еда се облича младежки, с настроение, Лейля е семпла и т.н. Мисля, че стилистите вършат добра работа (с малки изключения) и стайлингът на героите много добре допълва образите им. Wink

# 549
# 550
# 551
  • Пришълец
За стайлинга на героите съм съгласна с Бърборанка, че по някакъв начин допълва образите им. Не ми е винаги по вкуса, но и не ми пречи. Само дето девойките ще се простудят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 552
  • София
Момичета не сте прави,как така ви липсва работата във фирмата,та общо взето там са около 20 човека.Чакат ги 2 сватби,1 раждане на бебе,секретарката е в депресия от самота,адвокатката  не знае кога към кого е ориентирана,за каква работа иде реч.Само Ердем работи повече от преди ,вече не само го раздава гюведжар,но и лъжец на дребно. Директора ще се жени ,но му се целува с партнюрката и е зает да отблъсква желанието си,пиар единствените връзки   с пресата създаде за тиражиране на личния живот.При тези обстоятелства това ще ни показват,че ако дадат и работа  филма много  ще се проточи,виждаме това което вълнува героите,за момента са чувствата им ,а фирмата е терена за развитие на тези чувства.

# 553
Бразилките вкараха "Керем" в тренда и неговата реакция :

има свободно време ... явно не снимат Wink

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 16:16 от mi_si

# 554
  • София
Какво е написал Керем - че не е голям фен на бонбоните, защото са прекалено сладки ли? Grinning Това как да го тълкуваме сега? Съгласява ли се, че Ханде е бонбон или не. Ох... омешахме плодовете със зеленчуците и нищо не разбирам значи. Grinning

За протокола - говоря перфектно и английски, и испански, разбирам какво са написали... но не схващам смисъла. Ако някой разбира "шегата", да ми обясни. Че не схващам аз закачката нещо... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт