Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Много се радвам за рейтинга Relaxed Екипът го заслужава! Доста усилия хвърлят и успяват да държат интереса ми жив вече толкова месеци. Като се замисля от къде тръгнахме и къде стигнахме, специално в този сезон, през няколко епизода все едно обръщат историята на 180 градуса. Обичам, когато не знаеш какво те очаква, но самото пътуване ти харесва Kissing Face

Също така забелязвам, че всеки епизод има някаква мини тема-послание. Вчера това беше влиянието родители-деца, което е белязало в голяма степен изборите на Баръш, Зейнеп и Мехди. Отново се казаха много истини чрез диалозите между героите, но за да им се насладим в пълна степен, ще си чакаме превода Heart

# 151
От снощи насам си припомням притчата за Цар Соломон и двете майки, които се карали чие е детето.
И понеже Сакине хич няма вид да постъпи като биологичната майка от притчата много ми се иска гръмнатата да е Зейнеп. При такова развитие на сюжета ще си проличи в двете спорещи двойки кой я обича повече от себе си и обратното. Защото Зейнеп е буквално разкъсана между Баръш и Мехди , Нермин и Сакине.
При такова развитие егоистите Мехди и Сакине белким се чукнат по главите и започнат да мислят повече за Зейнеп отколкото за себе си.
При такова развитие Зейнеп може да се събуди малко повече егоист и най-после да живее за себе си.
Само, че днес отговора на въпроса кой ще пострада е като в състезанието "Семейни войни". Без значение кой е правилният, печели този който познае какво са отговорили попитаните 100 човека.
Каквито и сценарии да разработим, верен е само онзи, който са написали сценаристите Simple Smile
Еднакво възможно е да гръмнат Нермин, защото тя обича повече Зейнеп и ще се хвърли да я защити.
Възможно е да пострада Сакине, защото ще защити детето си, единственото което й е останало.
А може да е Зейнеп, като изпитание към нея и четиримата, които така и не можаха да я поделят.
А вие кой от трите сценария искате да гледате?

# 152
  • Плевен / София
От снощи насам си припомням притчата за Цар Соломон и двете майки, които се карали чие е детето.
И понеже Сакине хич няма вид да постъпи като биологичната майка от притчата много ми се иска гръмнатата да е Зейнеп. При такова развитие на сюжета ще си проличи в двете спорещи двойки кой я обича повече от себе си и обратното. Защото Зейнеп е буквално разкъсана между Баръш и Мехди , Нермин и Сакине.
При такова развитие егоистите Мехди и Сакине белким се чукнат по главите и започнат да мислят повече за Зейнеп отколкото за себе си.
При такова развитие Зейнеп може да се събуди малко повече егоист и най-после да живее за себе си.
Само, че днес отговора на въпроса кой ще пострада е като в състезанието "Семейни войни". Без значение кой е правилният, печели този който познае какво са отговорили попитаните 100 човека.
Каквито и сценарии да разработим, верен е само онзи, който са написали сценаристите Simple Smile
Еднакво възможно е да гръмнат Нермин, защото тя обича повече Зейнеп и ще се хвърли да я защити.
Възможно е да пострада Сакине, защото ще защити детето си, единственото което й е останало.
А може да е Зейнеп, като изпитание към нея и четиримата, които така и не можаха да я поделят.
А вие кой от трите сценария искате да гледате?
+1
Зейнеп....защото искам да видя реакциите на хората около нея, които наистина я разкъсват...И после защо Зейнеп греши...В стремежа си да е добра с всички потърпевшата е тя самата.

# 153
И аз искам пострадалата да е Зейнеп. Да видим кой от всички, които уж държат на нея, наистина го прави. Нермин, Сакине, Баръш или Мехди. Според мен ще са Нермин и Баръш. Единствените, които мислят за нейното щастие.
Ако Зейнеп пострада се надявам инцидента да я накара да се замисли и веднъж да постави себе си, здравето си и щастието си на първо място.

# 154
И аз бих искала да гледам този вариант, за да видя искрени ли ще са тръшканията на Джемиле. Пък и тя нали е образа на трагичния печал, нека поддържа форма (дори и като се усмихва, физиономията й е трагична, все едно очаква изневиделица да връхлити беда). Мога да я оправдая по някакъв начин за отношението й към Мехди, ама това вечно мрън-мрън...

# 155
Аз още вчера си написах, че искам Зейнеп да е ранената. При всеки друг случай отново ще я върнат в първи клас с вечното чувство за вина, а тъкмо започна да отстоява позициите си. Сега нека малко другите бъдат на ход Yum

Мисля си, че мотористът беше много близо до трите, че да не нацели мишената си, а определено това е Зейнеп, защото и предната вечер преследваше нея. И, ако не бъркам, май новината в пресата нахъса нападателите, защото бяха представили нещата, че Мехди продължава да бъде със Зейнеп, иначе защо би го защитавала Rolling Eyes Пак от добрината си пати...

От друга страна, Мехди не се трогна много от покушеието над семейството му, но както твърдеше, че Зейнеп е затворена книга, да видим как ще приеме новината, че е пострадала заради него - за пореден път! Да ги видим и Джемиле, Кибрит, Бенал. Само в Нух ми е надеждата от Караджовите... Интересна ще е и реакцията на Баръшови.   

Ситуацията е много заплетена - харесва ми Relaxed

# 156
Кибрит евентуално може да си прасне няколко пъти главата в стената. Бенал може да въздъхне облекчително (прибързано).
До колкото разбрах Нух не напусна работата си при Баръш. Ако е така има точка от мен.

# 157
Като й гледах физиономията на Зейнеп пред пътната порта - беше готова аха аха - да прегърне анне Сакине. Така, че  й трябва отрезвяване. Ако Сакинето пострада в тази ситуация, точно както се писали вие - няма душевен покой да има вече за Зейнеп докато е жива. Надявам се да не й причинят това сценаристите.
Зейнеп според мен я преследват не защото е любимата на Мехди, а защото като го спаси от затвора попречи на плановете на Вейси.

Озлем ще е много "щастлива", хеле ако ги развеят по вестниците, че Зейнеп е гадже на Баръш. Simple Smile
Имаше снимка тук в темата на моториста с вдигнат шлем в близък план. Струва ми се, че е жена, ама не знам какъв сценарий да си нафантазирам, ако е вярно. Simple Smile

Той Нух бая бая се еманципира от Карджови. Вярно е, че доста пъти си замълчава. Но то с обсебена като Джемиле не си струва и да се хабиш да говориш. Таман помислиш, че те е разбрала и тя с широко ококорени наивни очи попита "Ами Мехди ....". Но когато му прекипи и във важните моменти си изприказва точно каквото мисли, че понякога и прави което е правилно.

А пък не знам защо, но от известно време насам си мисля, че най-логичното за Кибрит е да вземе, че да се влюби в Майстора. Все пак не му е кръвна роднина и е на 18 г., той я "защитава" отдавна.

# 158
  • Бургас
Следвайки инстинкта си - първата ми мисъл беше притчата за двете майки и цар Соломон, но по време на рекламите мисля, че разбрах  печелившия сценарий - куршумът ще стигне Зейнеп. Ако сценаристите са последователни, противопоставянето Нермин - Сакине, а най-вече Мехди - Баръш ще даде тласък на сюжетната линия, а съдейки и по рейтинга, турския народ му се гледа екшън!

https://vk.com/sevgilerimletyrk?z=video637411850_456239072%2F642 … l_wall_-105134593
откъс от началото на серията с руски суб.

# 159
Абсолютно прав Баръш! Мехди следва своя естествен житейски път, според Баръш. На Зейнеп не й се ще да повярва!
Е, ще го разбере и повярва по болезнения начин!

# 160
Между другото, забравих да кажа колко ми хареса Нермин, която припомни на Сакине, че има и друга дъщеря Hands Clap Тази Гюлбин я чакам да се появи още от края на първи сезон Kissing Face Определено ще ми е интересна. Може много да раздвижи действието и да вкара съвсем нова линия, за която сегашните образи не са достатъчни.

Похвали и за Емине, която отново като Нух беше гласът на здравия разум.

# 161
  • Бургас
https://turkru.tv/moy-dom-32-seriya.html#onlayn_ozvuchka
И за супер нетърпеливи, като мен - 32 серия с руско озвучаване....гледам избирателно, разбира се Heart Eyes

# 162
Допълнителното удоволствие към сериала са вашите коментари по него. Flowers Hibiscus

Sign Exclamation Добавих анкета. Понеже ми се стори грехота да питам Кой искате да пострада при стрелбата, го написах Кой мислите, че ще пострада. Но спокойно си пишете кой искате да пострада. Grinning

Аз нямам какво да добавя, освен че ми харесва всичко. Всички сюжетни интриги са ми интересни. Не мога да свикна още на петльовия гребен на Мехди, сякаш смениха майстора с някой друг. Може би не трябваше толкова рязка смяна в стайлинга, не знам. Да му пониква още малко брадата, че с тази като нарисувана с молив ми беше много смешен.

# 163
  • Плевен / София
Допълнителното удоволствие към сериала са вашите коментари по него. Flowers Hibiscus

Sign Exclamation Добавих анкета. Понеже ми се стори грехота да питам Кой искате да пострада при стрелбата, го написах Кой мислите, че ще пострада. Но спокойно си пишете кой искате да пострада. Grinning

Аз нямам какво да добавя, освен че ми харесва всичко. Всички сюжетни интриги са ми интересни. Не мога да свикна още на петльовия гребен на Мехди, сякаш смениха майстора с някой друг. Може би не трябваше толкова рязка смяна в стайлинга, не знам. Да му пониква още малко брадата, че с тази като нарисувана с молив ми беше много смешен.
Бях написала кой мисля и сега гласувах Зейнеп....Да видим кой ще познае какво са измислили СЦ.

# 164
  • I Love You 3000
Да се изкажа и аз днес Simple Smile Понеже съм фен на екшъни и и съм изгледала много такива , мога да ви кажа само едно - тук няма да има просто ранен, тук ще има убит! Човекът е с пищов със заглужител от близко разстояние , изстелващо много куршуми в секунда, това не ранява просто така. Два куршума и край - някоя от дамите ще умира.
Да хубав вариант ще е да ги видим как се противопоставят двата свята, но дори и един процент съмнения нямам , че ранената ще умре.
Зейнеб е главната , а и като гледам как са ги погнали с глоби а у , пак ще удисат на зрителя, че да сринат Зейнеб малко. Не им харесва само Мехди да е лошия и да страда.
Та остават двете майки. Аз гласувах за Нермин 95% - от доста време ми се струва , че искат да я махнат. И не знам дали е направила Зейнеб наследница, най - вероятно още не. Следователно Зейнеб пак ще трябва да се върне обратно и Мехди ще е кахрамана с парите , който ще спасява положението. Това най- би се харесало на техния зрител, но не и на нас. Така че, аз от следващия епизод ще решавам дали ще гледам нататък. Не дойдох за да гледам и тук поредната кримка. Техните такива ми идват трърде много.
Сакинето ще я оставят , трябва да намери сестрата. А и лоши образи не ни останаха. Джемиле се лута , Бенал скоро ще й писне. Така ,че 5% съм за Сакине (главно защото може и да ме изненадат).

Най ме хвана яд пак на Зейнеб , отдалечава  Баръш от себе си само и само да не му признае , че беше прав и че тя трябва да върви с охрана. Но той пак я уважи и не продължи темата. Зейнеб не заслужава Баръш и това е!

Общи условия

Активация на акаунт