Екипът го заслужава! Доста усилия хвърлят и успяват да държат интереса ми жив вече толкова месеци. Като се замисля от къде тръгнахме и къде стигнахме, специално в този сезон, през няколко епизода все едно обръщат историята на 180 градуса. Обичам, когато не знаеш какво те очаква, но самото пътуване ти харесва

Пак от добрината си пати...

Тази Гюлбин я чакам да се появи още от края на първи сезон
Определено ще ми е интересна. Може много да раздвижи действието и да вкара съвсем нова линия, за която сегашните образи не са достатъчни.

Добавих анкета. Понеже ми се стори грехота да питам Кой искате да пострада при стрелбата, го написах Кой мислите, че ще пострада. Но спокойно си пишете кой искате да пострада. 

Добавих анкета. Понеже ми се стори грехота да питам Кой искате да пострада при стрелбата, го написах Кой мислите, че ще пострада. Но спокойно си пишете кой искате да пострада. 
Понеже съм фен на екшъни и и съм изгледала много такива , мога да ви кажа само едно - тук няма да има просто ранен, тук ще има убит! Човекът е с пищов със заглужител от близко разстояние , изстелващо много куршуми в секунда, това не ранява просто така. Два куршума и край - някоя от дамите ще умира.Препоръчани теми