Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 757
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Зейнееееп.....

# 586
  • Плевен / София
Джемиле наби клинците на Мехди, че е защитил Зейнеп...Бил баща...имал жена и дете....
Защо Озлем смята, че в живота на Зейнеп, Султан и Емине стрелбите са нещо обичайно...Добре загрижена е за Баръш, но той е този, който поиска информация от разследващия и отиде в дома на Зейнеп...Защо не крещи на него , а на две жени....А тези две майки ще могат ли някога да си поделят Зейнеп?
Съжалявам...но това беше много грубо от страна Озлем...да размахва пръст на Зейнеп и да търси сметка от нея и Нермин....
Защо не го направи с брат си?
Джемиле направи същото като Мюжгян...Каза на брат си, че Бенал ще си тръгне...

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 22:39 от gostenka68

# 587
Подлата Джемиле изпорти Бенал! Накрая кака и братчето ще останат сами в къщата и с многобройната охрана

# 588
  • Плевен / София
ОФ...Баръш изстреля предложението, като залп докато Зейнеп гледаше негови детски снимки....Явно ще чакаме за отговора до другата сряда....
По картинки и усещане на видяно и разбрано серията ме хареса...Дано и рейтингът утре е добър....
Благодаря за компанията....

# 589
Много оригинално! Запознаваш любимата с живота си по снимки и стреляш упор....Тя остава безмълвна и се чуди да плаче или да казва да или не...

# 590
Всичко се повтаря.
Мюжгян не искаше Зейнеп , защото е класи над тях.
Озлем не иска Зейнеп, защото е класи под тях.
Можеш да си кажеш мнението, можеш да дадеш съвет, но Озлем директно каза на Зейнеп да излезе от живота на Баръш, да напусне работа... Щяла да и даде хубави препоръки за друга работа...
Оставила си децата на другия край на света, дошла да се бърка в живота на братята си- зрели мъже.

Само ако знаеше Баръш в какъв момент ѝ предлага брак! Дано да приеме все пак...

Джемилето и тя друга.
Не си гледа мъжлето, а си навира носа в чуждото семейство.

Интересна беше серията.

А финала е супер!

# 591
  • Бургас
За мен това беше една от силните в последно време серии. Със сигурност много неща ще разберем с превода, но и картинките ми подействаха силно! Разговорите по женски – Озлем, Нермин, Зейнеп; разговорите по мъжки – чичото и Баръш и на фона на всички тези жизнено важни въпроси – верния изповедник, подвижната съвест – Емине и дребната, нещастна душица -Сакине, която знае само парцала и кофата и винаги, за всичко ще си остане виновна, но не и когато Мехди е герой....
Много силни думи явно си казаха Саваш, чичото и Озлем.
На Нух му преля чашата, а Джемилето - вече нямам думи за това мекотело....
И Мехди.....вълкът козината си мени, но нравът....колко хубави поговорки е измислил народът за такива като него.
Мнооого жестоко, подейства ми повече от заключената врата на Зейнеп! Да отнемеш детето от майка му...това е равносилно на куршум в сърцето!
Бях казала още при фрага и сега подтвърждавам - Баръш играе вабанк. Иска ми се да е достатъчно убеден в чувствата си, а не да се окаже, че е начин да постави пред Мехди статуса си и да започне да я контролира.
Ще си почакаме до другата сряда..Yum

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 00:13 от Аniksi

# 592
  • Плевен / София
Всичко се повтаря.
Можеш да си кажеш мнението, можеш да дадеш съвет, но Озлем директно каза на Зейнеп да излезе от живота на Баръш, да напусне работа... Щяла да и даде хубави препоръки за друга работа...
Оставила си децата на другия край на света, дошла да се бърка в живота на братята си- зрели мъже.

Джемилето и тя друга.

Интересна беше серията.

А финала е супер!
Това ме вбеси и мен...сестрите да си гледат своите семейства и да не се бъркат в чужди....
Аз ако бях на мястото на Зейнеп не бих "влязла" в семейство, в което не съм желана...видяхме, че любовта не е достатъчна....рано или късно мнението на околните ще повлияе на отношенията между двамата...

# 593
И аз изгледах момента със заключването на Бенал и настръхнах, направо тръпки ме побиха. Едно е да я заключи, за да не отиде на работа, друго е - за да я отделиш от детето и. И двете са много, много лоши, но да отделиш майка от детето е абсурдно. А за поведението на Джемиле не знам какво да кажа, като толкова и се свиди Мехди, защо позволява пак да пристъпва закона? Да заключва законната си жена? Защо не се намеси и не отключи Бенал? Или в нейните очи Мехди е прав? Ужас, ужас, не знам какво да кажа за тази ситуация..

# 594
# 595
ако живеят отделно Баръш и Зейнеп и сестричката си ходи в Америка, няма кой знае кой да им влияе.
Но и аз съм възмутелна от това - да се дава тон в живота на 2 двама самостоятелни и зрели индивиди!!
за Мехди и поредното заключване, ноу комент Close
но Бенал/актрисата де/ много добре го изигра!!!
и на нея й е останал здрав разум и гледа да се спасява Grin

# 596
Всичко се повтаря.

Джемилето и тя друга.

Интересна беше серията.

А финала е супер!
Това ме вбеси и мен...сестрите да си гледат своите семейства и да не се бъркат в чужди....
Аз ако бях на мястото на Зейнеп не бих "влязла" в семейство, в което не съм желана...видяхме, че любовта не е достатъчна....рано или късно мнението на околните ще повлияе на отношенията между двамата...

Права си и още как...
Дожаля ми за Зейнеп като гледаше снимката с брат си и си мислех какво й минава през главата: Всички имат  сестри и ги защитават от... мен, защо те няма и теб  до мен...

# 597
  • Бургас
Цитат
Всичко се повтаря.
Бих добавила - Мехди я нараняваше, защото така разбираше защитата от Баръш и любовта си.
Сега да очакваме ли Баръш интелигентно да я наранява, защото ще я пази от Мехди?
Явно ще каже да, този пръстен не беше случаен на снимките, но дава материал за още няколко серии.
А за Бенал - голямо браво! Умна е тази жена, но какво ли не прави сляпата любов...Sleepy

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 23:15 от Аniksi

# 598
  • Плевен / София
В този момент, аз на мястото на Зейнеп не бих приела предложението. Бих подала оставка, но не защото иска Озлем, а за да докажа на себе си и на всички около мен, че мога да успея в живота и професията без да имам непремено мъж до себе си било то , като съпруг или шеф....Може да е по бавно...трудно....но никой няма да може каже, че не съм го заслужила...Нермин може да и помогне финансово, за да отвори юридическа кантора....
В кръга на шегата, но Бенал може да и стане първият клиент... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 599
https://vk.com/feed?z=video-83475167_456246374%2Fdda0884b126d3c4 … _-83475167_781443

Смешна е охраната на Мехди.
Изпокри се зад ъгли и коли и не реагират на стрелбата.
След като свърши да стреля моториста и тръгна, тогава се сетиха да го гонят... и не го догониха  Confused

Мехде си има мед. сестра, но държи  Зейнеп да се погрижи Wink

Цитат
В кръга на шегата, но Бенал може да и стане първият клиент...

Това си помислих и аз, когато заключиха Бенал- че ще търси помощ от Зейнеп.

Общи условия

Активация на акаунт