Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Изгледах епизода и за мен той беше на двойните стандарти. На някой прощаваш по-големи грехове, на друг за по-малки си безкомпромисен, правиш това, което искаш другите да не правят с теб.
Няма да навлизам в подробности за определени реплики, но само искам дав видя Зейнеп дали ще си спази обещанието, което даде на Баръш, да му казва винаги истината. Всички й простиха и ми е интересно как тя ще се държи с майките си в бъдеще.
С превода стана ясно, че Нермин предложи на ВСИЧКИ жени да се преместят в новата й къща и че Зейнеп сама ще избере къде да живее, а не както внушава Сакине дребната душица, че Нермин ще и ВЗЕМЕ  Зейнеп(тя да не е куфар, та ще я взима).
Вече съм почти на 100% сигурна, че Баръш и Саваш измъкнаха Мехди от затвора. При влизането на затворника в залата, Саваш не се изненада от появата му.
Последната сцена - Баръш истински мъжкар!!! Застана срещу Мехди без застаршителни пози или бръчкане на междувеждието и го победи психически!

Къде им е втория фраг!?!?!?!?!?!?

# 61
Още снимки:

И новият дом на Мехди. Поне така пишат в туитър.

# 62
# 63
# 64
Още снимки:

И новият дом на Мехди. Поне така пишат в туитър.

Бялата къща ми прилича на двореца на мафиотското семейство Картал от сериала Азизе. Но може и да бъркам, не ми се пуска сега лаптоп да проверявам

# 65
Имаме втори фраг Sunglasses

# 66
  • Плевен / София
Сакине пак е стъпила накриво....На Мехди все Зейнеп му е в устата...

# 67
Верно го докараха Мехди до визията и деятелностите на Ферит Аслан. Дано феновете му да са доволни наистина.
Не е предизвикателство за Ибрахим да играе същия образ с друго име. Видимо изразните средства са същите.
Може и да е гадничко от моя страна, но ми харесва на Караджови да им потреперят гащите заради бащицата Simple Smile

# 68
Сакинето май ще я поставят на мястото й 🤔
А Зейнеп и Баръш... любими са ми ❤

# 69
И новият актьор се вижда зад Мехди, явно ще му е помощник, както и предполагахме.

Покушението в подземния паркинг много бързо ще отрезви Караджови. Да видим Кибрит дали ще продължава да защитава майстора си. Нух също не изглежда щастлив от новото обкръжение.

Сакине продължава да дълбае дъното. Ужасен характер има.

Зейнеп и Баръш са ми най-интересни. Добре, че и Нермин я има Heart

# 70
Фрагмана с руски превод

https://vk.com/feed?z=video-46308288_456245231%2F8ca8112af2af492 … _-46308288_178586

Мехди, который вышел из тюрьмы и взял на себя работу Дженгиза, появляется в новом образе. Сможет ли Мехди, наживший себе врагов, которых он еще не знает, преодолеть препятствия на своем пути?

# 71
Ето и един превод от английски:

Баръш: Прегърни ме много силно.
Зейнеп: Не ти вярвам.
Баръш: Кълна се, виж, ще паднем.
Зейнеп: Ще е хубаво, ако ползваш това, за да идваш на работа.
Баръш: Не искам да се чувствам неудобно, когато съм с теб. Всъщност искам да оставя всичко настрани, когато съм с теб.
Мехди: Зейнеп. Грешка на езика.
Джемиле: Махни я от себе си.
Мехди: Мислиш ли, че е лесно.
Баръш: Още мислиш за неговите проблеми. Зейнеп, страхувам се за живота ти.
Нух: Ако предпазните му мерки са толкова големи, помисли си колко сериозна е опасността.
Нермин: Майчинството ти се основава на това да ми надвиеш ли?
Сакине: Какво знаеш ти за майчинството. Никога не си станала майка.
Зейнеп: Виж... да не си посмяла още веднъж да говориш така на мама Нермин. Няма вече да се трогна от сълзите ти. И това е толкова жалко.

# 72
Flowers Cherry BlossomAnimal BeetleAnimal BeeFlowers HibiscusТака, изгледах 29 и 30 епизод, остана ми 31 и ще съм наваксала.Yellow HeartFlowers MushroomFlowers Herb

Честно казано, някои моменти ги превъртах, защото тежката, напоителна драма, придружена с жални въздишки и тревожна музика при повечето сцени с Джемиле, Бенал и Мехди-паша в затвора, с вечното пардесю и броениците....ми, не ги изтрайвам вече. С тези мелодраматични физиономии и 5 часа фокусиране на "олеле, какво ще правим, Божке, Въх"

Джемилето от светица ми стана най-гнусния образ, заедно със Сакинето (тази малка коварна невестулкаAnimal Squirrel

), а Кибритката ги настига на второ място. Сигурна съм, че дори ако ѝ кажат "Светът свършва", на нея първата ѝ реакция отново ще бъде "Охх, миличкият ми Мехди сега как ще се притесни, как ли ще го преживее"...

Няма такива нагли и безочливи същества, на какво отгоре демонстрират тази "гордост", едни високопарни речи, пък фръцкане, пък фасони...че и на всичкото отгоре си позволяват да съдят другите и едва ли не да се разпореждат с чуждото.
Тези фрази ми идват на ум всеки път: "С чужда пита - майчин помен"; "На гол г*з, чифте пищови"... SatisfiedRolling Eyes

Мехдито пък - колкото може да е симпатичен самият актьор, така и понякога, като направи една разкривена физиономия, направо грозноват ми се вижда - най-вече и от излъчването на екранния му образ. Тази нелепа комбинация от хленчещ мъж-жертва, на който целия свят му е виновен и все не го разбира и третира добре, съчетана с вече споменатата махленска гордост и токсична мачовщина, а в същото време сервилно отношение към определени хора (като започнат с това "заповядай, чичо/вуйчо" и т.н., направо ми се гади)

Нямам търпение да мина всички тези моменти, за да съм в крак с новото! Sparkling Heart

# 73
Здравейте, момичета!
Току-що изгледах 31 епизод! Много ми хареса. Великолепен актьорски състав! Всички се справиха с всичко!
Браво на Демет - ролята на Зейнеп е нейният звезден миг! Аз харесвам Зейнеп, то сигурно е станало ясно, де. Имаше една фраза на Султан, че Зейнеп е такин: Да запазиш вярата в самия себе си! Да правиш това, което смяташ за правилно, дори да знаеш, че може да ти струва скъпо. Не знам за каква се мисли Зейнеп, освен че вярва на себе си, но мисля, че това е един от най-силните женски образи, които съм гледала в турската киноиндустрия!  Да може да кажеш, да, моят живот е това! Да накараш двете си майки да се стъписат и да се погледнат отстрани, макар че никога няма да се доближат една към друга, просто защото, това което най-много обичат, Зейнеп - е между тях! Зейнеп , която се бори докрай, не подминава тежките проблеми - за парите!, която продължава да бъде адвокат на Мехди в процеса, станал почти безнадежден /не само заради парите, а и заради  ограниченията и тежките му думи на Мехди: Няма нищо повече, за което можеш да се стараеш!/, да се мъчи да докаже в съда, че всичко е нагласено, още по-малко, че Мехди е извършил умишлено убийство, както пледира отсрещната страна. Не случайно съдията отчете в решението си не само признанията на извършителят, но и ролята на защитата...
Любовта е велико чувство! Тя може да срине човека, но може да го издигне в нови висоти, за които дори самият той не е подозирал. Баръш! Великолепен образ, който с нищо не загуби от това, че реши: Зейнеп е повече от разписания, графици, писани и неписани норми и заради нея може да ги пренебрегне и да каже какво иска: Да знае с какво се занимава умът и сърцето на това забележително момиче, което го накара дори на семейството си да погледне по друг начин!
Дано Мехди да преживее след излизането си от затвора своя катарзис! И да приеме, че Зейнеп може да бъде щастлива и с друг мъж!
 Rolling EyesТова вече моето си е чиста утопия!
Финалната сцена на почти челния сблъсък между Мехди и Баръш, може би ни показва, че нито един от тях не се е отказъл да се бори с другия за нея, Зейнеп! Дано в противоборството си не забравят, че и тя има право на избор!
Всички останали, т.нар. второстепенни герои бяха безупречни в ролите си, такива каквито са!
С нетърпение очаквам утре вечер за да разберем кой раздава картите в тази игра!

# 74
Фрага с бг субтитри - https://ok.ru/video/2343372917280

Хаха, Беа, благодаря за онагледяването. Споделям усещанията ти напълно.

Общи условия

Активация на акаунт