Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за фрага и превода Heart Heart Heart

BeaSnow, браво момиче! Знаеш си професията. Само в едно изречение обхвана целия образ на Мехди-"закрилника"!!!
Много готин Баръш! Мехди все си има извинение, че не може да забрави Зейнеп, кака му ще сърба попарата, че го ожени за Бенал, Бенал никога няма да види до себе си истински съпруг, Дилара е застинала около 12-та си годишнина, Нух ще го видим дали ще приема трезво ситуацията или ще остане като вярно куче до Мехди, Сакинето само с какъв патос декламира отблясъците си на мисловна дейност! Зейнеп се сети за Нермин...най-сетне!

Като гледам как се охранява кебапчийския бизнес, какво ли остава за баш бизнесмените Simple Smile )))))))))) Нека се радват Джемиле и сие на къщата и незаработените пари!

# 76
  • Бургас
Ееее, човек да не реши да свърши някаква работа Stuck Out Tongue Winking Eye И фраг, че и превод, а за анализите да не говорим!
Сладурки, страшни сте! Heart Flowers Bouquet
Беа "изби рибата" с онагледяване, а сарказма ти е като мехлем за душата ми! Heart Eyes
mari08 през последните седмици и аз се превърнах в утопист, желаейки Зейнеп и Баръш да изживеят щастието си. След серията с "вакуумната" целувка обаче се хванах на бас, че има  1% вероятност, на финала да видим отново  Зейнеп с Мехди - толкова беше категоричен, че няма да могат да бъдат с други хора..За него е ясно, но да видим до къде ще стигне трансформацията на Зейнеп. Е.. за това ще си чакам аз своя процент, пък дано Мехди бей  не ме опровергае. Grinning
Скоро изгледах "Черно бяла любов" и визията на Ферхат ми е толкова прясна,  че все едно гледам някакво продължение /поне лимбата да му я бяха обърнали на другата страна Sunglasses/
Не е хубаво да злорадствам, но Караджовите са си заслужили и гърмежите и страха, лошото е, че и Зейнеп ще закачи от това - явно следенето, моториста не са плод на фантазиите и.
В общи линии съм доволна от подсказките и утре вечер с пуканки и семки съм курдисана на първия ред! Flowers Four Leaf Clover

# 77
aniksi, и аз до тебе на първия ред, може и без пуканки Wink

Всичко може да се очаква от СЦ, още повече ако се влияят от нагласата на феновете. И СЦ малко като Зейнеп се лашкат според желанията на другите Simple Smile.
СЦЕНАРИСТИТЕ, Бъдете професионалисти и си вършете работата съвестно, с логичност и последователност, вкарайте и малко стил в отношенията в махалата Wink Стига с тия мафиотски изпълнения. Видяхте един ЧУКУР и хайде всички станахте продуценти на мафиотите Simple Smile

# 78
  • Бургас
mery_poppins1 аз имам и едно патронче малцово - за спешни случаи, че докато се лашкахме между затвора и болницата се отрових от мента, глог и валериан. Stuck Out Tongue Winking Eye
А толкова много защитавах сценаристите, че и във фейса за малко да си навлека яростта на някои фенки, че ако не се вземат в ръце - жална им майка! Не знам колко останаха, но влезе един мъж и айде ще си играем на стражари и апаши... Либофф иска народа, либофф Joy Joy

# 79
aniksi, казват хората - Общувай с депресирани хора. При тях винаги има пиене Wink
В нашия случай може да заменим думата "депресирани" с "изнервени от СЦ" Simple Smile ))))))

# 80
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, много противна Сакине! Така и не можах нито да я разбера тази жена, нито да харесам поне нещичко в нея!

Гавазите и въобще подземният свят ми идват в повече на мен, много ми опротивяха всички мафиотски напъни, явно няма да се разминем и тук без мутри. Жалко, мислех, че в друга насока ще върви сериалът...
И тази неизменна Бенал, като мебел в ъгъла на почти всеки кадър, и тя много ми омръзна вече. Да решават какво ще правят с нея и да я пратят някъде да си гледа бебето, че не ща вече да я гледам с тази физиономия на многострадална Геновева. И тя като жертва се изживява, и на нея все някой нещо и е длъжен.

# 81
Аз си мисля, че мафиотските истории ще са ни за фон. Както правната кантора на Баръш ни е за фон. Но фоновете са важни, разбира се. Така че ще се имаме работа с юрист и с мафиот. Неочаквано добра комбинация. Grinning

В художествените произведения е позволено бягството от реализъм в определена степен. И когато това бягство е умерено, с оправдана цел, тогава няма проблем. Дано и в случая с мафиотството на Мехди да е така.

И аз мисля, че е търсена прилика с образа на Баръш, когато Мехди решава да се преобрази. Той не търси мафиотския традиционен вид, а търси мафиотския модерен вид - да сме готини, да сме кул, а не да сме тежки, брадати и мустакати. Нали харесва младо съвременно момиче, трябва да се форматира според нея. Абе направо си направи хард ресет.

# 82

Рускините коментират, че на Мехди сега и броеницата му е в тон с палтото. Simple Smile
Смеят се на тайфата Караджови. Защо ходели все на куп, едната казва "да не се загубят". Друга й репликира "амиии, те радарите им са настроени на координатите на Зейнеп, как ще се загубят".
Една Наташа дава съвет на Бенал - да почне да се отзовава, като Мехди се обърне към нея със Зейнеп, защото скоро нямало да чуе друго. Simple Smile

# 83
dariVale, Satisfied Smiley Smile

Находчиви рускини! Прави са за Бенал, да свиква, пък така и късмета може да й излезе Wink
В последните два епизода си мислех за нея, че няма никакви реплики. Играе ролята на храстче. Вече забрави тази артистка как се играе и това най-вече й пролича в нескопосаното кършене на ръце, когато Зейнеп им каза за 500 000 лири , а в съдебната зала така нелепо се захили, когато съобщиха присъдата. Нещо и повехна, и остаря. Дали грима й вече не е толкова сполучлив, дали от нещо друго, но преди в някои моменти си беше хубавка жена.

# 84
Забравих да питам дали забелязахте, че когато Сакине се жалваше на Емине колко тежко е вечно да си в сянката на друга жена, визирайки Нермин, Емине ѝ каза, че отлично я разбира... според мен 100% това се отнасяше за Зейнеп. Интересно ми е, сега когато Султан и Емине няма да работят у Баръшови, как ще се развие линията Емине-Саваш Rolling Eyes

# 85
  • Плевен / София
Забравих да питам дали забелязахте, че когато Сакине се жалваше на Емине колко тежко е вечно да си в сянката на друга жена, визирайки Нермин, Емине ѝ каза, че отлично я разбира... според мен 100% това се отнасяше за Зейнеп. Интересно ми е, сега когато Султан и Емине няма да работят у Баръшови, как ще се развие линията Емине-Саваш Rolling Eyes
Да...и докато Нермин имаше пари Емине завиждаше на Зейнеп, че може, когато си поиска да се връща в другия свят...
Припомних си малко от Ферхат Аслан и честно да си кажа виждам много общи черти с Мехди....Без да ме биете.....двата образа са 90% 1:1...

# 86
Интересът към фрага е доста добър

А Мехди/ Ибо с тази визия свали поне 10 години от лицето си Heart Eyes

# 87
super_katia, gostenka68, точно такова е чувството на Емине към Зейнеп, завист. Тя и за Фарук и завиждаше и успя да го омота, за да се възползва от охолния и богаташки живот. Още в първите епизоди тя непрекъснато караше Зейнеп да се чувства неудобно, че живее в богато семейство и още тогава Зейнеп все се оправдаваше и обясняваше.
Аз пък се чудех на физиономиите на Султан, когато Нермин каза, че ще купи къща. Такова пулене и извъртане на очите, все се споглеждаха с Емине. Нермин им предложи да живеят с нея, а на тях не им харесва. Не искат да живеят в богат квартал, а искат Нермин да остане в махалата. Това ми прилича на вица, в който се разказва как в ада българите дърпали надолу, тези които се опитвали да излязат от казана. Тук същата работа - посредствените жени, дърпат Нермин да им стои на нивото.

# 88
"Мехди, който изведнъж се превърна в много богат и могъщ човек, си създаде врагове, които не познаваше. Последни часове до новия епизод!"

Чак и прислуга имат тцццц Kissing

И малката Зейнеп ще се завърне...

И травмите от детството на Баръш ни чакат

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:16 от super_katia

# 89
Ако можеше прическата да променя същността ни - всеки ден щях да ходя на фризьор. Ибо го върнаха към настройката от ЧБЛ. Но там имаше огромно сексуално напрежение между двамата герои. Тук зали с бретончето, дали с тъпотата, която му вмениха- Мехди си остава селски бек и с готина прическа...

Общи условия

Активация на акаунт