Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Между другото, в едно интервю Демет беше казала, че е гледала ЧБЛ с голям интерес и сега в туитър коментират, че е голяма късметлийка да може да играе с Ибо с имиджа му на нейн любим герой Kissing Face Малко като филм във филма.

На мен много ми харесва така Heart

--------

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 14:27 от super_katia

# 91
Аз не го харесвам така зализан, ама то "по вкус и цвет ...".
А изобщо от актьорска гледна точка наистина късмета на Демет е голям (без значение, че е харесвала работата му от преди). Партньорството с Ибрахим и Енгин ще вдигне нивото й по един различен начин, задава високи стандарти и със сигурност дава и средства за постигането им. Бих отбелязала също и майсторството на актьора в ролята на Саваш.
Предишния бомбастичен проект - по какъв различен начин насочи кариерите  на Демет и нейния тогавашен партньор. Ето нагледен пример как дома, в който си се родил не е задължително да определи съдбата ти. Сам си я ковеш.

# 92
Етикетът за днешния епизод е #SarılmanLazım (Имам нужда от прегръдката ти)

Ето я и съпружеската двойка Stuck Out Tongue

DariVale, мен винаги са ме учели, че "Късмет, късмет, но и за него се работи". В този ред на мисли, фактът, че Демет е на екран от 2013 г. и няма слаб сезон, трябва сам по себе си да говори нещо Wink

# 93

DariVale, мен винаги са ме учели, че "Късмет, късмет, но и за него се работи". В този ред на мисли, фактът, че Демет е на екран от 2013 г. и няма слаб сезон, трябва сам по себе си да говори нещо Wink
За работенето спор няма. Аз пък обичам друга поговорка: "Господ дава, ама в кошара не вкарва".
Демет си е заработила всеки един успех, аплодисмент, признание. Годините стъпки по кариерната стълба и феноменалния успех на Ранобудна Птичка са й дали възможност да избира следващия проект и в този смисъл партньорството с Ибрахим Челиккол не е само късмет. Плод на труд и внимателен подбор.
Но малко магийка никога не е излишна Wink

# 94
Flowers HibiscusAnimal RoosterAnimal Hatched ChickAnimal WolfFlowers Mushroom Привет, пиленца, патенца, лисички и пр.  (Днес съм в добро настроение, личи ли си? Bowtie)

Снощи гледах и 31ви епизод, та вече мога и него с чиста съвест да изкоментирам.

Ще се спра на основните моменти само, за да няма повторения.

Animal Rat Малката зла невестулка, още позната като Сакине анне... Ох, там е мътна и кървава работата...Каквото и да кажа, все ще е малко, за да изрази неприязненото чувство, което всеки път оставя в мен. Дори в "избелените" си моменти, отново личи подмолната ѝ същност - тя е точно от онзи тип хора, които аз лично гледам да отбягвам като чума - дето и от най-хубавата атмосфера за нула време могат да създадат драма и интрига.
Непрекъснато е нащрек, дебне и се ослушва, тръшка се и се вайка, но колкото и да емпатизирам на персоналните ѝ несигурности, не мога да я оправдая.
Това не е майчина любов. Това си е чист егоизъм и Макиавелизъм.
Не може идеята ти за щастие да се изразява в това да заробиш собствената си дъщеря, да я вържеш за полата си и да не я пускаш ни да излезе вечер, ни по работа да замине някъде, та това си е просто поредния затвор за Зейнеп.
Като каза "сега опасността идва от Баръш", ми идеше да ѝ кресна. Каква опасност, нали уж видя какво представлява Мехди, какво последва от глупавите ѝ селски настоявания да определя живота на Зейнеп? Нима е толкова лесно да се забрави какво преживя и какво се закле, докато се молеше за живота ѝ?
Или тя има навика да казва това, което смята, че хората искат да чуят, за да постигне моментна цел, но винаги има задна умисъл и никога, ама никога не е свързана с друго, освен собствения ѝ егоизъм.
Опасността е от Зейнеп реално да бъде щастлива с някого, който не само я разбира и уважава, но и я цени не просто като послушна малка женичка. И как няма да е опасно, като на всичкото отгоре е и богат (пу-пу, *чука на дърво*) А всички знаят, че богат = лош, опасен, подозрителен, с потенциал да вземе да даде по-добър живот на дъщеря ѝ

Dango Хареса ми Султановия подход, внимателно я наблюдавах и осъзнах, че това, което преди бях възприела като лека безгръбначност, понеже на моменти е като фурнаджийска лопата, всъщност е нейната чисто човешка емпатия. Тя и Зейнеп имат много повече общо, отколкото Зейнеп с родните си майки.
Естествено, Султан е народен човек, природно интелигентна, експресивна, на моменти наивна, но със сърце на правилното място, както казват. Не винаги поднася състраданието си под форма, която за мен лично би била приемлива, но умее да усеща и разбира хората, което я прави много ценен приятел.
На Джемиле, която се беше самозабравила във водовъртежа от озлобление и негодувание, така добре ѝ се отрази разговора със Султан. Подхвана я по майчински - отначало с право я смъмри, но после я и утеши, помогна ѝ да избълва всичко, което се таеше в нея.
Не харесвам това, в което се превърна Джемиле, неведнъж съм го казвала, но ако се поставя на нейно място, не знам аз как бих реагирала на такива тежки травми - едно след друго, като лавина - човек наистина не е на себе си в такива моменти и няма как да е много обективен.
Затова е добре около себе си да има приятели, които да ти бъдат коректив и да те върнат в правия път.

Animal Hatched ChickНух е също безкрайно добър. Не ми допада степента на доброта, граничеща с безгръбначност, където като изтривалка те мачкат и ползват, а ти дори не можеш да кажеш какво ти е, само си служиш с някакви недомлъвки и метафори, а после просто излизаш от стаята, но реално нищо не правиш, за да промениш ситуацията.
Не знам дали Емине може да разбере Сакине, но точно Нух е човекът, който цял живот е бил като придатък в сянката на кварталното съкровище Мехди

Animal RoosterАпропо, в разговорът между Сакине (след като метна кафето в мивката, поредната постъпка, издаваща как благородната ѝ душичка пращи, та се къса отвътре) и Емине, когато Сакинето нареждаше "Ти не знаеш какво е да си винаги в сянката на някого, който винаги изглежда по-добре от теб, по-..." и т.н., Емине всъщност каза "Не знам", но естествено, физиономията ѝ беше достатъчно красноречива, че да загатне отбратното.
Видях, че много от вас смятат изражението ѝ за завистливо, но аз сякаш не видях това. Емине обича Зейнеп и има доста по-трезва преценка от нея на моменти, по-скоро може би и в нея се таи някакво подобно опасение, че ако Зейнеп се върне в света на богатите, това може отново да ги отдалечи една от друга. Знам ли. Иска ми се да вярвам, че си е научила урока след фиаското с Фарук.

Султан също не ми се стори завистлива когато Нермин говореше за новата къща, а по-скоро направи тревожна физиономия, защото забеляза мълниеносното нацупване на невестулката.
Аз по принцип се чудя защо изобщо трябва всички да живеят заедно, ако не са принудени от финансовите обстоятелства. Даже и с Нермин не мисля, че трябва да живее Зейнеп, за нея най-доброто сега би било да се отдели САМА, точно това бих я посъветвала и ако ми беше клиент.
Да открие себе си без да гледа през призмата на хората около себе си, да разбере какво харесва, какво иска, а за това е необходимо да не е постоянно задушавана от вечната им опека.

Animal WolfКака НеФРетити - сахте пърланта по принцип ли такъв акцент вади или от Америка е забравила турския като нашата Кичка Бодурова с българския? Wink
До известна степен разбирам негодуванието ѝ, от позицията на човек, който няма достатъчно контекст, за да разбере аджеба какви са добрите страни на цирк Балкански...ъъъ...Караджа-Зейнеп и сие.
Интересно ми е и там дали ще има някакво развитие на образа, дали ще успее да надрасне първото си впечатление или докрай ще остане против.

Animal Scorpio Мехди е ясно кой му помогна - дядото-мафиот е платил на жената тези 500 000лири, но разбира се с цел - кой знае на какви пачи яйца насади нашия мустакат наивник.
По погледа на дядото, докато Мехди за пореден път хленчеше и нареждаше окаяната си съдба в кралското "ние", ронеше ситен маргарит и сучеше броеница, неведнъж видях хищническия проблясък на някой, който вижда лесна жертва и умее да се възползва и да манипулира.

Финалната сцена малко ме озадачи - защо беше нужно това драматично спиране насред коридора при вида на Баръш - малко като мексиканска засада застанаха, само липсваше фона на Енио Мориконе и чифт пищови Laughing

Нямам търпение за следващия епизод!

# 95

Защо ми се струва, че нещо е пипнато по снимката и Бенал има сходни черти със Зейнеп?!

Аз пък да ви кажа какво ми хрумна. Как СЦ могат да направят от стабилен и уравновесен мъж като Баръш, един психопат. Ами, ако този с мотора, който заплашва Караджа се окаже Баръш! /Пепел ми на клавиатурата, че такива неща подсказвам на СЦ Simple Smile /.

# 96
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Защо ми се струва, че нещо е пипнато по снимката и Бенал има сходни черти със Зейнеп?!

Аз пък да ви кажа какво ми хрумна. Как СЦ могат да направят от стабилен и уравновесен мъж като Баръш, един психопат. Ами, ако този с мотора, който заплашва Караджа се окаже Баръш! /Пепел ми на клавиатурата, че такива неща подсказвам на СЦ Simple Smile /.

И аз си го помислих това, в първия момент направо все едно Зейнеп виждах. И се зачудих дали самата Бенал иска да прилича на Зейнеп или от екипа така са решили.

# 97
Момичета, ще има ли линкове за гледане?

# 98
# 99
  • Бургас
Добра вечер на всички "мераклийки" Sunglasses  Аз вече съм на линия.
Пожелавам ви вълнуващи, изпълнени с романтика часове!

# 100
Момичета, задъхвам се и не мога да ви догоня, но от това, което изгледах от 31 еп.,да си кажа болката. 😀
Насилвам се яко този път да гледам затворническата епопея, но това само засилва отвращението ми към тартора с вмирисаната шапка и то без да съм го гледала и слушала много, много в предишните серии.
Даже тъпотиите, дето ги реди Мехди, не ме дразнят толкова, колкото онази невестулка.

И друго искам да споделя - все още се чудя за тази метаморфоза на Мехди и Джемиле.
Знам колко сме го коментирали и анализирали, но  нещичко не ми достига, за да го приема за съвсем правдоподобно.
Малко съжалявам, че го написах това, затова не му обръщайте внимание. 😀
Исках само да споделя моята неудовлетвореност от този преход, понеже незнайно защо точно тази серия постоянно връща мислите ми към оня Мехди, когото всички тук ужасно харесвахме. 😀

# 101
  • Плевен / София
Момичета, задъхвам се и не мога да ви догоня, но от това, което изгледах от 31 еп.,да си кажа болката. 😀
Насилвам се яко този път да гледам затворническата епопея, но това само засилва отвращението ми към тартора с вмирисаната шапка и то без да съм го гледала и слушала много, много в предишните серии.
Даже тъпотиите, дето ги реди Мехди, не ме дразнят толкова, колкото онази невестулка.

И друго искам да споделя - все още се чудя за тази метаморфоза на Мехди и Джемиле.
Знам колко сме го коментирали и анализирали, но  нещичко не ми достига, за да го приема за съвсем правдоподобно.
Малко съжалявам, че го написах това, затова не му обръщайте внимание. 😀
Исках само да споделя моята неудовлетвореност от този преход, понеже незнайно защо точно тази серия постоянно връща мислите ми към оня Мехди, когото всички тук ужасно харесвахме. 😀
Пепелче, затворнческата епопея завърши ...Идвай да видим "новия" Мехди=Ферхат Аслан....на мен поне ми прилича от фрага и някои действия до сега

# 102
Ферхат го харесвах, много. 😀
Но за новия Мехди, не съм сигурна, но ще го държа изкъсо. 😀

Моля, пишете тази вечер, че съм любопитна, а аз продължавам с 31 еп.

# 103
  • Плевен / София
Парите са от дядото в затвора...Баръш и Саваш се чудеха кой е дал/ намерил парите.

# 104
Парите са от дядото в затвора...Баръш и Саваш се чудеха кой е дал/ намерил парите.
Браво на Мехди. Сега ще е борчлкя на дъртия до гроб. Сигурно той е под учил приятелката да иска толкова пари.

Общи условия

Активация на акаунт