Привет, пиленца, патенца, лисички и пр. (Днес съм в добро настроение, личи ли си?
)
Малката зла невестулка, още позната като Сакине анне... Ох, там е мътна и кървава работата...Каквото и да кажа, все ще е малко, за да изрази неприязненото чувство, което всеки път оставя в мен. Дори в "избелените" си моменти, отново личи подмолната ѝ същност - тя е точно от онзи тип хора, които аз лично гледам да отбягвам като чума - дето и от най-хубавата атмосфера за нула време могат да създадат драма и интрига.
А всички знаят, че богат = лош, опасен, подозрителен, с потенциал да вземе да даде по-добър живот на дъщеря ѝ
Хареса ми Султановия подход, внимателно я наблюдавах и осъзнах, че това, което преди бях възприела като лека безгръбначност, понеже на моменти е като фурнаджийска лопата, всъщност е нейната чисто човешка емпатия. Тя и Зейнеп имат много повече общо, отколкото Зейнеп с родните си майки.
Нух е също безкрайно добър. Не ми допада степента на доброта, граничеща с безгръбначност, където като изтривалка те мачкат и ползват, а ти дори не можеш да кажеш какво ти е, само си служиш с някакви недомлъвки и метафори, а после просто излизаш от стаята, но реално нищо не правиш, за да промениш ситуацията.
Апропо, в разговорът между Сакине (след като метна кафето в мивката, поредната постъпка, издаваща как благородната ѝ душичка пращи, та се къса отвътре) и Емине, когато Сакинето нареждаше "Ти не знаеш какво е да си винаги в сянката на някого, който винаги изглежда по-добре от теб, по-..." и т.н., Емине всъщност каза "Не знам", но естествено, физиономията ѝ беше достатъчно красноречива, че да загатне отбратното.
Кака НеФРетити - сахте пърланта по принцип ли такъв акцент вади или от Америка е забравила турския като нашата Кичка Бодурова с българския? 
Мехди е ясно кой му помогна - дядото-мафиот е платил на жената тези 500 000лири, но разбира се с цел - кой знае на какви пачи яйца насади нашия мустакат наивник.

/. 

/. Препоръчани теми