Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • I Love You 3000
Айде Нух да напускал и да идвал при него. Не му казаха , че работи за Баръш.
Искал да ходи да си види детето и Бенал веднага почна , че тя щяла да му я занесе , той да се прибирал. Ама той искал да целува ръцете на Нермин и Сакине....

# 106
  • Плевен / София
Айде Нух да напускал и да идвал при него. Не му казаха , че работи за Баръш.
Искал да ходи да си види детето и Бенал веднага почна , че тя щяла да му я занесе , той да се прибирал. Ама той искал да целува ръцете на Нермин и Сакине....
И къде да се прибере?
Ако не знаете как се съблазнява мъж излязал от пандиза/затвора на уроци при Бенал....разкопчавате деколтето, слагате червило и парфюм и дано ви проработи късмета Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 20:41 от gostenka68

# 107
Караджа как нормално приеха, че им се полагат коли, джипове, къщи, пари  и т.н. В техните разбирания е съвсем нормално някой да извади много пари и да ти ги даде просто така Simple Smile

При наличието на толкова мангизи и стареца търка наровете, айде бе!!!

И парфюм й заредили на Бенал Simple Smile ))))))))))))))))))

# 108
  • Плевен / София
Да видим какво ще последва...Сакине май не даде прошка на Мехди.....

# 109
Веднъж с мафията - завинаги с мафията...

# 110
Изтървах началото, връщам се да го изгледам. До тук много мафия, много нещо, ама аз си обичам Sunglasses Накрая от анонса се разбра, че ще стрелят по някого пред новата къща на Нермин... ах, Зейнеп, ах Disappointed Relieved

Най-много ми хареса Нух, както винаги. Най-здравомислещият човек в този сериал Hands Clap

От думите на Али Ръза излезе, че Зейнеп прилича на майката на Баръш и Саваш. Доста правдоподобно звучи защо се влюби в нея тогава...

Супер интересно ми е Kissing Face

# 111

То сега и да иска Мехди да се откаже /не, че му минават такива мисли/, не може да го направи, защото тогава от две места ще го преследват - и Вейси, и стареца.
Не разбрах какво стане с обещанието на Джамиле, че целокупно ще се изнесат от Истанбул. За легален бизнес /както го определи стареца/ мислех, че трябва най-вече акъл, а то било достатъчно само да си смел.
Дилара много бързо й отмиля АНЕТО. Кка студено си тръгна от къщата и жените.
Дали ще има инстинктите Сакине да застане през Зейнеп и да я спаси от куршумите /ако я стрелят, разбира се/.

# 112
  • Плевен / София

То сега и да иска Мехди да се откаже /не, че му минават такива мисли/, не може да го направи, защото тогава от две места ще го преследват - и Вейси, и стареца.
Не разбрах какво стане с обещанието на Джамиле, че целокупно ще се изнесат от Истанбул. За легален бизнес /както го определи стареца/ мислех, че трябва най-вече акъл, а то било достатъчно само да си смел.
Дилара много бързо й отмиля АНЕТО. Кка студено си тръгна от къщата и жените.
Дали ще има инстинктите Сакине да застане през Зейнеп и да я спаси от куршумите /ако я стрелят, разбира се/.

# 113
  • Бургас
До тук - нещо доста нафантазирано ми се струва! Абсолютно по турски преиграване на сцени с мутри и величаене  на Боса! Какъв  е тоя грях на дядката, че при тия възможности още трие  наровете в затвора?
Бенал- жалка, Кибрит - стана инфантилна пуберка, Джемилето - за нея всичко е заслужено по право, а Нух горкия - се разкъсва между реалността и дълга.....жалка картинка Angry Rage

И най-лошото - май ще се окажа права, че вече е ред на Зейнеп за болницата!.....Не съм убедена, че Сакине ще реагира.....но защо ли пък не? Confused
Ще си чакаме до другата сряда по всяка вероятност...

# 114
  • Плевен / София
Трябваше по някакъв начин да "изравнят" финансово Мехди и Баръш....

# 115
До тук - нещо доста нафантазирано ми се струва! Абсолютно по турски преиграване на сцени с мутри и величаене  на Боса! Какъв  е тоя грях на дядката, че при тия възможности още трие  наровете в затвора?
Бенал- жалка, Кибрит - стана инфантилна пуберка, Джемилето - за нея всичко е заслужено по право, а Нух горкия - се разкъсва между реалността и дълга.....жалка картинка Angry Rage

Hands Plus1

Само в едно си сбъркала, aniksi! Кибрит си беше такава и си остава такава!

Цитат
Трябваше по някакъв начин да "изравнят" финансово Мехди и Баръш....

Финансово - да, но по всичко останало не могат да ги изравнят!

Сегаа ще има едни стрелби, едни отвличания /подозирам, че и бебето може да го отвличат, за да се почуства Мехди, както се чувстваха Нермин и Сакине/.

# 116
Попресолиха май манджата с броя на колите и на горилите, но ми е интересно. И палатът луксозен, абе наистина "смелостта" в бизнеса се ценяла много. Grinning

# 117
Според мен всъщност показват друго - Мехди вярваше на Мюжгян и нейната "добронамереност" доведе до провала на брака му със Зейнеп, сега вярва на дядото и неговата "дружба" кой знае до къде ще го докара...макар че едва ли са се водели от Библията, но успешно илюстрират, че пътят към ада е постлан с добри намерения.

Въпреки че Мехди май разбра много добре в какво приключение се е впуснал, щом видя колите и мутрите, изкачащи от тях, но не посмя да се отметне и да откаже помощта... то май и не може дори на теория да го направи вече Rolling Eyes

# 118
  • Плевен / София
Естествено, че с пари, или без пари Мехди само ще диша праха на Баръш. Той обаче си мисли, че парите привличат Зейнеп....Мисля, че не е разбрал нищо от това, което му е говорила Зейнеп....но нищо и той ще се научи по трудният начин, както и тя, че на някои хора не трябва и добър ден да казваш

# 119
Според мен всъщност показват друго - Мехди вярваше на Мюжгян и нейната "добронамереност" доведе до провала на брака му със Зейнеп, сега вярва на дядото и неговата "дружба" кой знае до къде ще го докара...макар че едва ли са се водели от Библията, но успешно илюстрират, че пътят към ада е постлан с добри намерения.

Въпреки че Мехди май разбра много добре в какво приключение се е впуснал, щом видя колите и мутрите, изкачащи от тях, но не посмя да се отметне и да откаже помощта... то май и не може дори на теория да го направи вече Rolling Eyes

От една страна не може да се откаже, защото няма как да компенсира стареца.
От друга страна му трябва самочувствие, т.е. пари, за да се помисли за равен на Баръш. Той не само Зейнеп няма да остави намира, но и Баръш ще преследва.

Хахахахаххахах, вече си влезе в ролята на бос! Крещи като изоглав!

Джемиле пак мрън-мрън! Такова мрънкало с това трагично изражение на лицето, не мога да го понасям вече

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 21:36 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт