Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Попресолиха май манджата с броя на колите и на горилите, но ми е интересно. И палатът луксозен, абе наистина "смелостта" в бизнеса се ценяла много. Grinning

Laughing Цени се тя, Мехди за два комплимента и поглаждане по перцата, веднага клеква. Толкова е лесен за манипулиране, че дядото за нула време засвири по него като на цигулката, която Кибрит така и не научи...

Няма никакви добри намерения, единствените два варианта за мен са - или дядото ще се окаже истинския баща на Мехди, или просто си хвана наивник, който да му вади кестените от огъня и кой знае какви пешкири ще обира заради него.
Мафията не е шега работа, ей сега вече се насадиха на пачи яйца.

# 121
  • Бургас
Къщата наистина е от " Ти разкажи, Черно море" само палмите и лъвчето липсват.

# 122
На Бенал няма да й се отвори парашута, даже и след няколко месеца пости на Мехди в затвора Simple Smile ))))))))))
Защо имам усещането, че Нух ще отнесе куршуми и може да го отсвирят от сериала. Един засвет около Мехди и сигурно ще стане курбан на амбициите на Мехди и Караджа

# 123
  • Плевен / София
Стана колективно четене на новините във вестника.

# 124
  • I Love You 3000
Айдааа и Вейси прочете за Зейнеб. По - скоро прочетоха му : Кой си защитава бившия мъж?

Ще я отвличат накрая така ми се струва.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 22:08 от LovE_

# 125
Айдааа и Вейси прочете за Зейнеб. По - скоро прочетоха му : Кой си защитава бившеият мъж?

Да не си съдействат Баръш и Мехди и заедно да я търсят

# 126
  • Плевен / София
Айдааа и Вейси прочете за Зейнеб. По - скоро прочетоха му : Кой си защитава бившеият мъж?

Да не си съдействат Баръш и Мехди и заедно да я търсят
Само опастност за Зейнеп може да ги събере и обедени

# 127
От къде изровиха този грим на Султан. Точно като стара сводница са я гримирали

# 128
  • Плевен / София
Бенал откри отново Америка, че Мехди все още обича Зейнеп....

# 129

Търси съдействие от Джемиле, Мехди да я уважи като съпруга. Тя какво е очаквала!?!?!?

# 130
  • Плевен / София

Търси съдействие от Джемиле, Мехди да я уважи като съпруга. Тя какво е очаквала!?!?!?
преди се жалваше на Мюжгян...Но това не става с искане ...трябва и желание и от двете страни....

# 131
  • I Love You 3000
Май Баръш варди Зейнеб с мотора или иска да й покаже , че Мехди е опасен.

ПС. Той искал да я разкарва с мотор. Друг я следи.

Айдддееее занулиха Сакинето или Нермин. Предполагам Нермин , че Зейнеб пак да останат без пари.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 22:48 от LovE_

# 132
Бенал да се обади на стареца да разпореди служебно на Мехди да я уважи до 3 пъти...

# 133
Коя от двете майки ще застане пред Зейнеп? Аз залагам на Нермин! Това ще е края на епизода

# 134
  • Плевен / София
Коя от двете майки ще застане пред Зейнеп? Аз залагам на Нермин! Това ще е края на епизода
Простреляха ли Зейнеп....Това май ще разберем другата сряда Мисля, че куршума ще бъде за Зейнеп

Общи условия

Активация на акаунт