Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 848
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Еееееее, тоя режисьор ме нервира....пак ли вина..???

# 376
  • Плевен / София
Спокойно...Простреляният е Мехди ...в рамото...ще живее и Нермин ще му прости за глупостите до сега....
Благодаря ви за коментарите и компанията момичета....
С превод повече неща ще станат ясни.....Но и така съм доволна...Нямаше грам спокойствие...пълнежи също....Дано и рейтингът утре е добър...

# 377

Много ги обичам тези двамата Heart Heart

# 378
Момичета, аз не гледам епизода на живо, но следя коментарите ви, защото нямам търпение да разбера какво става.
Първо да благодаря на Аникси за линка към резюмето на оригиналната история на Зейнеп от книгата, отдавна исках да я науча.
Второ - след като изгледах преведения откъс, щях да пиша "ама как така Мехди не е виновен ни пряко, ни косвено за нападението, като заради неговата махленска вражда я нападат", ама сега разбирам, че подмолния язовец Екрем има пръст (лапа) в това. Мизирабъл, както казваше Мушу Магариди в Криворазбраната цивилизация. Laughing

Искам и да ви кажа, че ми стопляте сърцето и ми пълните душата с коментарите си и...с това, че гледам как почти всички ползвате прякорите, които давам на героите, което ме кара да се кикотя докато чета и да се чувствам като истинска част от този страхотен клуб Sparkling Heart

Нямам търпение да гледам епизода!

# 379
  • Бургас
И така...поуспокоих се  Joy  та сега по същество.....
Серия = куршум. От всичко си имахме / аз най-се впечатлих от вю -то Heart Eyes чак ми се прииска да изпия един чай там/.Има ранен, ще има и висене в болницата пак, ред сълзи , ред сополи, но ако тоя режисьор не ме убеди в логиката си,  ще считам, че това е творческо безсилие. Толкова материал наработи за Баръш, имаше логика и за Нермин и накрая какво - пак нашичкия, който като Морозов застана на амбразурата. Малко беше Зейнеп с вината, сега и Нермин с Баръш ще ги натоварят с такава.
Но то май, няма друг начин да започнем пак да си го обичаме / поне аз бях от групата която му симпатизираше, въпреки, че на моменти изпитвах второстепенен срам заради постъпките му//Беа виждаш ли, как използвам наученото Kissing Heart/
Надявам се усещате опита ми, чрез сарказъм да предъвкам видяното, но като дойдат буквичките....ще съм безмилостна Joy Благодаря за приятната компания момичета, напускам ви да си изгледам бг сериалчетата, че към тях съм заклета шовинистка и се старая да не пропускам. Лека вечер и до фрагчеее Heart

# 380
Не искам да си представям как Джемиле и Бенал ще на летят като разсърдени оси на Нермин и Зейнеп. Заради тях Божеството втори път в болница...

# 381
Не знам за вас, но аз пак не мога да се размекна и да простя на Мехди, може би защото съм си твърдо зад Баръш..

# 382
Не искам да си представям как Джемиле и Бенал ще на летят като разсърдени оси на Нермин и Зейнеп. Заради тях Божеството втори път в болница...
-

Май така ще стане...
Без превод, по картинки със сбит преразказ от момичетата, които разбират - два извода:
Първо, явно този път Мехди не е виновен нито пряко, нито косвено;
Второ, явно произходът няма значение за мъжете, ако са побойници, насилници, та даже и убийци.

Житейският избор на Сакине, Нермин и Зейнеп се оказа един и същ.

И така топката на насилието ще си я подхвърляме, докато оцелим някой от главните герои и филмът свърши.

Без съмнение сериалът е интересен досега, но наистина ако не излязат от този омагьосан кръг, без развитие на главните герои ще зациклим...не знам какво мислят сценаристите.

# 383
Накрая май ще стане "и плеснат с ръце па се прегърнат..." всички семейства 😁

# 384
На Мехди не мога да му простя изобщо, защото той си има жена, която пече на бавен огън. Или като му е скъпа и ценна, да ѝ наеме дом и да ѝ даде свобода да живее живота си, докато му гледа детето, или да уважи жена си и да я прибере в леглото си. Другото е по-ужасно мъчение за Бенал и от средновековната инквизиция. Такива средни положения не може да има. Така че от мига, в който Мехди си сложи подписа с Бенал, да тича след друга жена е черна точка, която не мога да оправдая с никаква любов към никого.

За съжаление обаче Мехди се връща в играта, наречена "оковите на Зейнеп". Баръш да бяга с 200 оттам и да се спасява, Зейно е кауза пердута.

И аз харесвам семейството на Баръш, как вуйчото се опъна на Мехди на вратата, как Озлем търси път към братята си, въпреки че трезво преценява ситуацията. Напълно я разбирам защо не иска Султан и Емине в къщата си. Те наистина прекрачиха границата - приятели са всички, но не и когато са на работа Емине и Султан. Все пак са работници в тази къща и няма нужда да си окачват разрешителните за несъществуващ кетъринг по стените на чуждия дом. Идеята беше от тази кухня да движат бизнеса си, не да се настанят на масата на Баръшови.

И аз мисля, че вече е време да вървим напред с историята. Зацикли на омагьосания кръг Зейнеп и дълга ѝ към Караджови и няма изплащане този дълг. Да отива за втора жена в дома на Мехди и да се изплаща дълга, друг начин няма.

Серията ми хареса обаче, историята също, въпреки острия ми тон. Той е провокиран от нашите герои - от тежкаря Мехди и от омотаната в ненужни чувства Зейнеп.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 06:47 от Дданни

# 385
Не знам как се казва такъв жанр, но във филма няма любов. Има всякакви страсти- омраза, отмъщение, похот, но любов няма. Даже Баръш има претенцията само на "спътник". Мехди е "че не станало неговото", Бенал е с носталгия по любовника и т.н. Има дълг, има интереси, но може би само Саваш изпитва чиста любов. Всички тези хора са дълбоко нещастни, а аз не искам да се опиянявам от тяхната скръб...

# 386
  • Плевен / София
Не знам за вас, но аз пак не мога да се размекна и да простя на Мехди, може би защото съм си твърдо зад Баръш..
Аз също...

# 387
Аз също...
Аз също...но съм зад Зейнеп. Приела съм, че както вече не обича Мехди, така и не е влюбена в Баръш.  Изпитва само "топли" чувства към единия заради миналото и към другия заради настоящето. Не вярвам в общо бъдеще, основано на любов, с нито един от двамата.

# 388
  • Бургас
Уж нямаше да коментирам, но се натъкнах на фенски кадри и искам да споделя....дали е възможно и какво ли ще последва, ако и Зейнеп е засегната от мелето?

# 389
  • Плевен / София
Уж нямаше да коментирам, но се натъкнах на фенски кадри и искам да споделя....дали е възможно и какво ли ще последва, ако и Зейнеп е засегната от мелето?

Ще хвърчат глави....
И рейтингът....

Общи условия

Активация на акаунт