Кой командва вкъщи?

• 10 028
  • 310
  •   1
Отговори
При всички приятели и познати, вкъщи командва жената, а при вас?
 (И при нас е така)

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 22:34 от Не се сърди, човече

# 1
Жената командва, много ясно.

# 2
Никой не командва, защото никой няма нужда от командир. Grinning

# 3
Командирите са за казармите. Любовта е всеприемаща и всепрощаваща. Който му се живее в казарма, нека. Simple Smile

# 4
В общи линии детето.
Когато имаме разногласия и се гласува, нейният глас определя мнозинството Smiling Imp
Това в кръга на шегата, разбира се.

Никой не командва, всеки се аргументира и чиито мотиви са най-логични, той "печели".

# 5
  • Някъде там
При всички приятели и познати, вкъщи командва жената, а при вас?
 (И при нас е така)
Аз него, той мен, а двамата заедно, ни командват децата.😀

# 6
Всеки, опитал се да командва, бива изхвърлен зад борда у нас.

# 7
Хах при нас има равноправие, на всеки гласа се чува. Моят се брои 2 пъти.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 8
Моите трима мъже (тийнове + съпруг) отдавна нямат нужда от команди. Знаят си вече.

# 9
А защо е нужно някой да командва? С други думи да налага своето мнение винаги и другия да му играе по свирката.
И нас вече 29 години не командва никой. Всичко се обсъжда и се взема решение, което понякога може да е компромисно за единия, друг път за другия, но в повечето случаи е взето с мнозинство.

# 10
Според мен много буквално приемате глаголът "командва". Ама то, щом не знаете кой командва, значи не сте вие тоя. Joy

# 11
Според мъжа ми и детето, аз командвам, според мен и двамата са ми се качили на главата. Simple Smile

# 12
Според мен много буквално приемате глаголът "командва". Ама то, щом не знаете кой командва, значи не сте вие тоя. Joy
Не бъди толкова сигурен/а, най-умелото командване е да накараш подчинения да мисли че е негова идеята Wink

# 13
Не командваме. Съветваме се, обсъждаме и взимаме решения.
Главният командир е детето. Каквото каже, се изпълнява. 😒

# 14
Командване не, но да кажем, че моето мнение е по-силно в някой области, неговото - в други, за сериозни теми сядаме, всеки си казва мнението, обсъжда се и се взима решение. Още нямаме деца (командири) и си позволяваме своеволия докато можем, но се опитваме да се радваме на тази "свобода".

Общи условия

Активация на акаунт