Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 13 877
  • 325
  •   1
Отговори
# 135
Пише в момента. Писмото.

# 136
Пише в момента. Писмото.

Ааа ама тя с писмо ли ще информира клетата съпруга ? Много романтично. Особено ако е ръчно писано.

# 137
Дано не го прати по пощата, че да се загуби и язък за добрите намерения.

# 138
Валентинка ще й прави... щото е гузна и не моЕ да я погледне в очите.

Не само съм сигурна, че съпругата знае, ами и бас държа, че ако авторката се появи пред нея с гнилите ябълки най-много да й обяснят набързо каква е и каква не е.

# 139
  • София
Това, от ревнива любовница, само по- лошо е истерична такава Laughing

# 140
Брей така ли се успокоява съвестта ?
"Здравейте, извинявам се много, че ще ви нараня, знам че имате деца, но аз ч¥ках мъжът ви, както и много други ! Еми това е засега, всичко добро ви желая ! Бъдете здрави и поздрави на децата."
Аз не знам дали човек, ако има съвест би причинил на друг човек такава мъка ? Щото си е жестоко. На жената може да и стане зле, може да колабира, може да се разболее.

Ама разбира се, жената трябва да живее в заблуда и изневиделица да бъде зарязана от мъжа си заради някоя по-умела любовница, вместо да разбере конкретно що за стока е (не просто съмнения, а конкретни неща), да се разведе с него, да получава издръжка и да потърси мъж, с когото да е щастлива и който да дава по-добър пример на децата й.

Candy_girl, а "кефът" на любовницата не е ли свързан с това мъжът на харчи пари за нея, вместо за семейството си, аккто и да прекарва с нея време, което може да прекарва с децата си. Това не е ли намеса в семейството и то очевидно в негова вреда? Докато ако сподели със съпругата, тогава тя по-добре може да си направи сметка дали има смисъл да опитва да закрепи този брак.

Ама си е работа на мъжа къде ходи и за какво си харчи парите , да не го кара нещо против волята му да прави?

# 141
winni_  най-добре е да управляваш живота си според себе си, не според наклона, който ще ти даде външен човек.

Не става въпрос за наклон, а за информация, за факти. Какво ще прави с тези факти съпругата вече си е нейна работа.
Ти, информацията фактите като съпруга ги имаш.. Ако не ти се отдава да ги обработиш, наистина се пази от наклона! Ще направиш точно онова, което се иска от тебе.

# 142
Колко си личи обаче кои са съпруги и кои любовници. От километри си личи.

# 143
winni_  най-добре е да управляваш живота си според себе си, не според наклона, който ще ти даде външен човек.

Не става въпрос за наклон, а за информация, за факти. Какво ще прави с тези факти съпругата вече си е нейна работа.
Ти, информацията фактите като съпруга ги имаш.. Ако не ти се отдава да ги обработиш, наистина се пази от наклона! Ще направиш точно онова, което се иска от тебе.

Ами не, дотук знаем, че съпругата има подозрения, но не и факти.

# 144
  • София
Уини, какви факти, душа?! Тя не живее с него хахахаххаха!

Трябва с конец да мине между двамата и ако не се закачи - всичко е точно.

# 145
Ей затова избягвам да съветвам с конкретика.  Едно семе, ако го пуснеш на камък, няма да порасне. Първо трябва да се строши камъкът, че почва да докопа семето.

# 146
Ние нищо не знаем, защото всеки може да напише каквото си иска - да излъже, преувеличи, да избере да даде информация, която на него му е угодна. Може да се каже, че гадаем.

# 147
  • София
Колко си личи обаче кои са съпруги и кои любовници. От километри си личи.
Може ли подробности, че на мен ми убягва?

# 148
Днес беше момента, авторке..
Денят е магнетичен:)
За любов и истина..
А после вино Wink

# 149
  • София
Днес беше момента, авторке..
Денят е магнетичен:)
За любов и истина..
А после вино Wink
И за малко кютек.