Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 13 890
  • 325
  •   1
Отговори
# 150
Уини, какви факти, душа?! Тя не живее с него хахахаххаха!

Трябва с конец да мине между двамата и ако не се закачи - всичко е точно.

Има хора, които се разделят за известно време, после може да не се разведат, а да решат "да си дадат втори шанс". Не заслужава ли съпругата да знае фактите, че авторката е спала с мъжа й, който все още е женен за нея, майката на децата му?

# 151
Днес беше момента, авторке..
Денят е магнетичен:)
За любов и истина..
А после вино Wink
И за малко кютек.
Само малко ли?

# 152
Скрит текст:
Днес беше момента, авторке..
Денят е магнетичен:)
За любов и истина..
А после вино Wink
И за малко кютек.
Само малко ли?

Стана тя една балканска и страсна Simple Smile

# 153
  • София
Хората си дават месец, не три години Satisfied

С подобен екземпляр, май само ти не знаеш.

# 154
Личи си Горджъс. С такъв патос да се убеждава, че съпругата лековерна и не знае.. та даже и "услуга" да й се прави като й се каже че била любовница, ама я шитнали вече. Същата песен като авторката..

# 155
Личи си Горджъс. С такъв патос да се убеждава, че съпругата лековерна и не знае.. та даже и "услуга" да й се прави като й се каже че била любовница, ама я шитнали вече. Същата песен като авторката..

Може би трябва да се замислите, дали не сте прекалено цинични.
А дори и да сте прави, какъв е проблемът, ако на съпругата се каже нещо, което вече знае? Ако обаче не знае, а някой си успокоява съвестта, че тя сигурно си знаела, тогава мълчанието нанася вреда.

# 156
Опазил ме Господ да пиша тук от името на съпругата.  Пиша единствено от човешка гледна точка с нагласата да не се вреди. Опитвам се да възпра нечия глупост и незачитане на личното у други хора да се развихри и нямам предвид авторката единствено. Дали съм сама или не, това определено няма отношение към схващанията и поведението ми и не ги определя наличието или липсата на мъж.

# 157
Приказването обикновено носи много повече вреда, особено непоискано такова

# 158
  • София
И това да е бившата любовница, която година и половина не сколасала...

# 159
Който и да е, Горджъс, иронията с любовницата е неоспорима, но дори да беше позната на семейството, пак е недопустима намеса

# 160
  • София
Разбира се, че е!
Ма толкоз им акъла на “ искам да знам, искам да знам”
Като искаш - огледай се, не жми.

# 161
И това да е бившата любовница, която година и половина не сколасала...

И станали дружки с обща кауза.."лошия мъж"
Не знам какви са мотивите иначе за това "добро"

# 162
Опазил ме Господ да пиша тук от името на съпругата.  Пиша единствено от човешка гледна точка с нагласата да не се вреди. Опитвам се да възпра нечия глупост и незачитане на личното у други хора да се развихри и нямам предвид авторката единствено. Дали съм сама или не, това определено няма отношение към схващанията и поведението ми и не ги определя наличието или липсата на мъж.

По същия начин предполагам, че не би предупредила някого, че някой лекар е некадърен, че от някоя фирма са мошеници и т.н. Някак явно се предполага всеки да си знае всичко, без никой да казва нищо.

# 163
С лекарят имаш работни отношения, не ти влиза в гащите. Това е разликата.

# 164
Това не е непознат лекар, за да се прави сравнение... Тя е живяла с този мъж и заедно гледат три деца. Дали някоя го познава по-добре от нея, че да и отваря очите?!?

Общи условия

Активация на акаунт