Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 862
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Наблизо
Ами това звучи като хормонален "глад". Не ви се бъркам, тук в темата си имаме правило да ме даваме непоискани съвети. Аз за себе си не бих избрала тези хапчета.
Не се притеснявай.Ясно ми е.Чудя се с гинеколожката ми какво да правим.Не остана нищо друго,освен имплант който е с по-лоши хормони от това.Тогава вместо да отслабна,ще надебелея.

Ясно е,че трябва да стегна.И аз хапвам сутрин ,когато не фастя кварк с боровинка на Данон.Много много вкусно и засищащо.

# 361
Днес съм само на 2 хранения, ще се старая поне 2 пъти седмично да инам по две хранения. Лично за себе си открих че откакто се храня по обилно (то ми се яде😁), много, много рядко посягам към сладко и въобще джънк.

1 Едно малко печено пиле, зелена салата една купа и по малка купа, ориз с броколи, гъби.
2 около 7 яйца на разбъркан омлет, 1 суджук, намачкана салата с картофи, майонеза, печени чушки.

# 362
  • Наблизо
Добро утро!
ММ ми направи комплимент,че дупето ми се е смалили и се е стегнало.Хубаво ми дойде това.
Днес менюто е-закуска соево кисело мляко със замразени берита.Обяд-карачо с броколи и карфиол на фурна с пармезан.Вечеря-яйца на очи,шунка и чедар.Ще нарежа и малко салатка.

# 363
Добро утро!
ММ ми направи комплимент,че дупето ми се е смалили и се е стегнало.Хубаво ми дойде това.
Днес менюто е-закуска соево кисело мляко със замразени берита.Обяд-карачо с броколи и карфиол на фурна с пармезан.Вечеря-яйца на очи,шунка и чедар.Ще нарежа и малко салатка.
Единственото по-хубаво от "обичам те" е "отслабнала си" Grinning

# 364
Днес съм само на 2 хранения, ще се старая поне 2 пъти седмично да инам по две хранения. Лично за себе си открих че откакто се храня по обилно (то ми се яде😁), много, много рядко посягам към сладко и въобще джънк.

1 Едно малко печено пиле, зелена салата една купа и по малка купа, ориз с броколи, гъби.
2 около 7 яйца на разбъркан омлет, 1 суджук, намачкана салата с картофи, майонеза, печени чушки.
Какви цели гониш?

# 365
Дух, целя главно покачване на маса в долна част, стягане.

# 366
Дух, целя главно покачване на маса в долна част, стягане.

А колко кг си в момента? От любопитство питам, понеже ми прави впечатление, че порциите са ти големички.

# 367
52 някъде варирам между 50 и 52.

# 368
Ей че хубаво. Къде благородно, къде не, завидях че хапваш така юнашки и си толкова фина Simple Smile супер

# 369
Дух благодаря ама така ми се иска да качи а едни 5 кг отгоре ☹️.

# 370
Дух благодаря ама така ми се иска да качи а едни 5 кг отгоре ☹️.
Амин. Дай боже всекиму Hug
И аз хлъцнах, като прочетох рациона. Може би ти трябват и малко повече бавни въглехидрати...

# 371
Добро утро!
Единственото по-хубаво от "обичам те" е "отслабнала си" Grinning
О, не винаги! Има и прави черва, които хич не искат да отслабват.

# 372
Ох, няма да пропуснете да се изфукате правите черва. Laughing

# 373
Хранене 1 300 грама йогурт с доза протеин на прах, разтопен шоколад, няколко капки ванилия, 3 яйца на очи тип сандвич между всяко яйце парче пушено сирене, режен шунка, 400 грама задушени броколи.
Хранене 2 600 грама пилешко месо нарязано на ивици в тиган, с 400 грама микс зеленчуци, 200 мл сметана, голяма купа салата с маруля, лук, репички, ред шоколад.
Хранене 3
Направих си бургера от 2 голеншми телешки кюфтета с плънка между тях, и около 4 супени лъжици мед и тахан.
Бургер кюфтенца та бяха много вкусно, ако някой иска мога да пусна рецепта.

# 374
  • Бургас/Пз
Biology girl, не се ли притесняваш от толкова много протеин за бъбреците и отделителната система. Само в пилешкото ти месо има около 150г протеин и това е само на едно хранене. В хранене 1 като гледам имаш приблизитлено 50г протеин. Не е ли по-добре това количество храна, което приемаш да го радпределиш вместо на 3 примерно на 5 или 6 хранения. Струва ми се абсурдно организмът да може да преработи пълноценно такова количество храна, без да се затормози, а и едва ли ще извлече полезностите от нея.

Р. Р Може ли да пуснеш едно снимка как изглежда тренирано тяло, което приема такова количество протеин. Комбинацията от двете би трябвало да води до прекрасни резултати. Сигурна съм, че ще е надъхващо и мотивиращо за много от нас

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:17 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт