Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 855
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Ани, истината е че просто ми се яде. Не се тъпча на сила, никога не започвам да си готвя с мисълта, че ще изям еди колко си. Обичам да ям месо, от малка 😁😁. Да си призная чисто месо не обичам да ям, но ако е сготвено някак нямам спирка. Аз лично предпочитам да имам 3 обилни хранения чувствам се сита, и добре, не ми тежи. Пробвала съм с малки порции по на често и винаги посягам към някаква джънк. Аз лично предпочитам да се наям с питателна храна, вместо след това да посегна към пакет бисквити. Отстрани може да изглежда че се тъпча но далеч не е така. Относно количеството протеин може би е много да, редовно си пускам изследвания и всичко ми е наред. Както казах просто съм си лакома особено за пилешко със сметана и зеленчуци умирам...
Да не говурим за пържоли с гъбен сос.
Ако не тренирам и нямам движение ето както когато бях с ковид мога да карам само на плодове и смутита.

# 376
Приключих с моното с около 1 кг на долу.
След цяла седмица по доктори и разказване по болници съм емоционално и физически изтощена. Ядох пица и беше вкусно. А сега ще спя! Моля се на богът на памперсите, нощното хранене и бебетата - 7 часа сън ПОНЕ!

# 377
  • Бургас/Пз
Ооо, в никакъв случай не те упреквам, че ядеш много. Надявам се, да не си ме разбрала така. Въпросът ми беше провокиран от чисто здравословна гледна точка. Но пък след като това те спира да ядеш боклуци и джънк определено е по-добрия вариант. Избрала си по-малкото зло, така да се каже. Аз все пак смятам, че не е здравословно, но това си е мое мнение. Като цяло приемът на такова количество протеин рано или късно може да доведе до проблеми. Дано при теб да няма такива. Все пак си млада, явно и с много бърз метаболизъм. Simple Smile

Днес:
З: овесена баница около 220г
О: 2 яйца, 1 кут.котидж, 6 оризовки, 1 домат
Сл: 100г шоколад с лешници /обожавам го/
Тренировка - не пих протеин, защото ММ беше направил миди и бяха готови.
Та вечерята Миди с черупките с бяло вино /около 400г изчистени/ и салата моркови + 2 чаши розе Simple Smile

# 378
Ани, какъв шоколад купуваш? Въобще събирам всякакви идеи за сладичко. Около цикъл не се търпи 🙄

# 379
Не съм Ани, но да препоръчам един черен от Лидъл около 70% с малини. Чудесен ми е на вкус (когато не съм бременна), но не съм гледала състав.

# 380
  • Наблизо
Здравейте! Днес съм 300 грама надолу и съм много доволна.
З.90 секундно хлебче с крема сирене
О.Пържола със зеленчуци на фурна и пармезан и песто
Сл.З протеинов десерт
В.Тънка палачинка от елда с кашкавал и шунка и домати

20 минути аеробика с тежести и 3.5 км бързо ходене с количка.
Браво,Дух! И аз се точа на пица .. скоро ще е чийт дей.

# 381
  • Бургас/Пз
Не съм Ани, но да препоръчам един черен от Лидъл около 70% с малини. Чудесен ми е на вкус (когато не съм бременна), но не съм гледала състав.
Обажавам го. Изобщо като цяло съм фен на шоколадите на Лидл. Гледам да са поне 70%,но не винаги ми се получава.
Ани, какъв шоколад купуваш? Въобще събирам всякакви идеи за сладичко. Около цикъл не се търпи 🙄
Днес беше обикновен млечен с лешници, пак от Лидл. Харесвам и шоколадите на ION.

# 382
  • София
Здравейте, следя ви с инетрес.

Днес тренировката беше пилатес.

Закуска:
2 филии протеинов хлаб Вита с 50 гр. моцарела , 60 гр. банан;

Обяд:
200 гр. печен лаврак, салата от 100 селъри, варена киноа 50 г. и малко хумус за овкусяване.
десерт- зелена ябълка;

Вечеря:
3 яйца с 50 гр.тофу, нещо като салата с 250 гр.броколи и 50 гр.киноа, малко хумус и някакви семки (малко)
Портокал
П-В-М са 106-130-40 гр.

Хубава вечер!

# 383
  • Велико Търново
Добро утро!
Завършвам седмицата с 8 тренировки, неприятно ми е, че ми се прекъсва "Трансформацията", но това е положението и продължавам в домашни условия.От понеделник подновяваме тренировките в 05.30 на открито с една приятелка.Игрището е до нас и нося гири, пудовка, бг торба и започваме.Преди пет години така правехме, защото стадиона отваряше в 06.30, а на нас това ни беше късно.

Храната днес е:
08.00.30 грама протеин+50 грама овесени ядки
12.00-200 грама пилешки гърди на скара+250 салата без мазнина
16.00-30 грама протеин+50 грама овесени ядки
20.30-като се прибера от работа пак като обяда

Пожелавам ви хубави почивни дни!

# 384
Siska тренировките и храната оказаха ли влияние на сантиметри и тегло за тази седмица?

# 385
  • Велико Търново
Да, но не очаквания резултат, естествено, защото не спазвах храната.
Върху това имам да работя и е крайно време да започва, при тези тренировки, ако си спазвам и храната ще съм за пример.
Ето от вчера нагледен случай какво ме изкарва извън равновесие за да можете все пак да си онагледите моя случай-аз обичам всичко да планирам година напред, всичко ми е под час и т.н. прибирам се вчера и гледам, че газовия котел е протекъл, мъжа ми има общо събрание и не си вдига телефона, а аз знам, че в региона има само един човек, който поддържа такива котли-петък късен следобед е, аз не съм готвила, а събота и неделя съм по 12 часа и изядох една камара неща, които нито ми се ядяха, нито друго.
Днес се случи нещо друго, което не е кой знае какво, но не ми беше в плановете, но трябва да го вмъкна след 20.30 часа, а утре съм пак 12 часа и това доведе до 3 шоколадови отвратително гадни бонбони и 10 солети тип гризини.
Ето ей такива неща ме карат да ям храни, които не са ми в режима.
Приемам всякакви насоки и съвети.

# 386
  • Бургас/Пз
Сиска, не знам какво да ти кажа, мен също ме вадят такива неща от обувките. Понякога се опитвам да ям поне неща, които са качествена храна, а не джънк. Преди като че ли повече ми се получаваше, но напоследък не. Почти нямам ден без шоколодови бонбони или шоколад Sad Може би трябва да не обръщаме внимание на такива дреболии, които просто така или иначе се случват в ежедневието и не зависят от нас. Но да, трудно е.

Дописвам храната:
З: царевичен кус кус с масло е сирене.
Фреш от грейпфрут с 50г прясно изпечени домашни бадеми
Тренировка - протеин
Късен обяд продължил до преди малко Simple Smile : вратна пържола на фурна, задушени броколи, пърж.картофи на еърфрайъра, салата моркови, малко домашна телешка луканка, 2 чаши вино и две парчета шоколадов тарт, само че с пресни ягоди https://know-how-to-cook.com/2021/03/shokoladov-tart-bez-gluten.html
Преядох и май няма да вечерям.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 18:47 от ani_d

# 387
Аз бях на ски и там си ядох и пих каквото си поискам ,предимно въглехидрати естествено ,кръчмите са епик,спуках се от движение ,no regrets ! ❤

# 388
Аз пък съм отворена за диети. Стигам до извода, че просто не броя калории както трябва. Според всички закони на физиката трябваше да съм свалила. Явно не правя нещо както трябва. А воля имам и диета/ режим мога да пазя. Само да не е сутрин, обед, вечер месо.

Закуска - плодова извара с протеин от Лидъл
Обяд - зелева салата, около 200 грама пипала от калмари и 100 грама рулца от раци. Купичка супа от червена леща.
Вечеря - зелена салата, спанак, цвекло, морков + 5-6 броя домашни фалафели печени +64 грама лаваш + 170 мл бяло вино.
Протеини 117
Въглехидрати 173
Мазнини 33
Калории 1533

# 389
  • Наблизо
Здравейте!
Днес малко чийт дей,но пък направих доста движение.
З.Протеинов скир
О.Бъргър без хлебчето(с чедар и майонеза) и салата
Много ранна В. Две парчета пица маргарита с много тънко тесто

Да ви попитам,тъй като свалям бременни килограми и много ме е страх да не увисна-някакъв крем да ми препоръчате за стягане и подобряване на целулита?

Общи условия

Активация на акаунт