Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Добре де момичета кажете как правите тия палачинки аз съм пробвала доста, обаче при печенето нещо става. Уж слагам малко смес внимателно, мажа тигана с масло,спазвам вс пропорции, не заменям продукти. Обаче при самото печене, нещо става, разпадат се,залепват въпреки маслото. Така става и с обикновените палачинки тигана ми е хубав, майка ми има същия нейните стават страхотни.

# 421
biology girl55 , поне при в тигана беше разковничето. Купих си един за палачинки и в него правя само и единственно палачинки. За да мога да запазя покритието и слагам буквално само 2, 3 капки кокосово масло.
А иначе в рецептите експериментирам. Като включвам някои от тези продукти:
Яйца, протеин, овесения ядки- смлени, овесени трици, мляко- ядково или краве.
В зависимост от това с какво разполагам Simple Smile

# 422
biology girl55, няма да казвам колко пъти съм се озовавала с бъркани яйца, вместо палачинки, когато започна да експериментирам Smiley
Но улуча ли тиган (използвам тефлонов за палачинки на Тефал), подходяща степен на котлона и добра консистенция на сместа, повече не опитвам, защото понякога променя ли нещо малко, и току виж палачинката пак се превърнала в бъркана смес.

Така че единственият начин е да пробваш и сменяш - сила на топлината, видове тиган, рецепти, консистенция, все някога ще се получи.

Deathcrush, аз съм купувала от iherb, био щанда на Кауфланд и от Лидл по време на био-седмицата. Съставът си е чист кленов сироп, преди обръщах внимание на класа, сега не - защото за 10 - 15 грама, колкото използвам, не си струва да се задълбочавам толкова.

# 423
И моят е на Тефал за палачинки Simple Smile

# 424
Тигана си е за палачинки, и приятелки го имят, техните палачинки се получават. Пък хем гледам да експериментирам много 😟☹️

# 425
Тони и аз мислех за теб Simple Smile
Ами ние ще сме си принудително у дома за известно време. Тамън време да отслабнем Simple Smile всяка криза е възможност, нали?

# 426
  • София
Mомичета, идвам да се похваля, че вчера се записах в менторскта програма на  Aesthetic by Science. Много съм щастлва, че направих тази инвестиция за себе си:) и ще ви държа в течение с прогреса:)!

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 14:41 от Tinkatink

# 427
Mомичета, идвам да се похваля, че вчера се записах в менторкста програма на  Aesthetic by Science. Много съм щастлва, че направих тази инвестиция за себе си:) и ще ви държа в течение с прогреса:)!

Охо, на мен ще ми е много интресно от първо лице, понеже голяма реклама си правят. Аз реално в сайта им обаче, не видях нещо което да ме впечатли като резултат.
Дано да си доволна и да споделяш редовно...

# 428
Животът наистина има друг цвят, мирис и вкус когато си се наспала.
Преди няколко дни написах един подробен пост за моно диетата и позитивните й страни. Сега искам да напиша за негативните, защото по емпиричен начин проверих дали дискомфорта ми беше от нея или не.
Първо през голяма част от дните усещах слабост и ми се виеше свят. Допусках, че може да в от недоспиването ми, но следващите дни не бяха с много сън и въпреки това хранейки се разнообразно нямах световъртеж и слабост.
Второ получих страхотен запек, който едва седмица и нещо по-късно се регулира.

# 429
  • Бургас/Пз
Даа, Дух, сънят е страхотно нещо. Аз не искам да се връщам в първите 3 години на третото ми дете. ММ и до ден днешен се шегува, че ако такова ни е било първото, нямало да имаме повече деца 😂

Днес много хаотично ядене, пиша го в мръсните дни. Въпреки че започнах деня със скир, ядки и боровинки, после имаше домашни курабийки със спелта, тиквеник с много ядки, пържени картофки и кюфтенца на еърфрайъра, че и за капак торта Линдт 😂 Дори и не съм тернирала, а само една разходка около час и 6 часа пътуване.

# 430
Ани... Аз искам още едно. И някой като ми каже "ще мине" си викам "да, да, след 3 до 5 години ха-ха-ха"

От вчера ми е малко по лесно да се въздържам, но съм откровено гладна в момента. Може да е от ПМС то, но се заражда отново тази решителност, която имах. Като тръгна да ям нещо се питам дали отговаря на целите ми и ще ми помогне ли да ги стигна.

Ами пак не успях да падна под 1500 калории. Но протеините и въглехидратите са ок.

Закуска - салатата от снощи и 30 грама обезмаслено сирене на Добрев.
Обяд - 110 грама пуешко, 130 грама черен ориз и млад боб с броколи
Следобяд - протеинов шоколадов пудинг от Лидъл и 20 грама сурови ядки
Вечеря - салата от цвекло, морков, бейби спанак,.риба от Лидъл Аляска ама полуфабрикат 200 грама и чаша и половина бяло вино. 12 грама шоколад

# 431
  • Наблизо
Здравейте!
За момента вървя добре,почти всеки ден имам минус от по 100тина грама,което за мен е супер.Целя бавно отслабване.
Днес ми е чийт дей и ядох пица.Не съм си позволявала такива неща от близо 2 месеца и беше много хубаво.Утре пак здраво ще държим юздите.
Браво,Дух! Много вкусно изглежда.Как е мъжът ти?
Ани,много вкусно неща си хапнала..

# 432
Мъжът е по-добре, благодаря ти, много мило че питаш..обаче само яде и майка ми само готви някакви неща и носи пред вратата. Днес направи баница с праз и коприва, той после поиска кекс... Та аз правих бананов кекс. Лудница.
Тренировка от 21 DFX real time. Upper body.

Не знам от ПМС то ли е ама не мога да се наям и това си е. Тая снимка не е реална, щото после още нещо хапнах.
И закуската не е включена в снимката. Но поне вече втори ден следвам правилото протеин на всяко хранене и опитвам да регулирам порциите. Бейби Степс Simple Smile

# 433
  • Бургас/Пз
Дух, радвай се, че има апетит и хапва.
Днес направих много хубави и пухкави палачинки за мен и ММ - 5 яйца, 1 банан, 40г протеин, 80г извара, 1ч.л бакпулвер, 20г царевично брашно и 10г кокосово брашно. Излязоха 8 палачинки и си ги разделихме по 4. На него обаче не му стигнаха 😂. Две изядох с мед и две с боровинково сладко.
По обяд тренирах и пих протеин.
Късният следобед - 1 пъстърва 380г сурова и 300г глазирани моркови
Преди малко изядох половин шоколад с бадеми и няма да вечерям Simple Smile

# 434
Два три дена поради Форс мажорни обстоятелства карах на въглехидрати ( не джънк,но въглехидрати предимно и по малко протеин) и сега си плащам сметката +2 кг ,видимо увеличен целулит ,никаква енергия и постоянен глад 🙄
Станах сутринта и преди кафето изядох 5 малки кюфтета и малко кашкавал ,запекох зеленчуци и крилца за булъон и супа  за през седмицата .Сега правя крилца с пармеджано на фраера и някаква салатка.

Общи условия

Активация на акаунт