Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 801
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Днес пиле с зеленчуци ,сутринта и вечерта ,един банан и няколко кивита.
На път си взимам банан и суджук ❤️

# 541
  • Бургас/Пз
Закуска : скир с кашу и сушени боровинки
Обяд : домашен хляб с маслини и варени яйца
С. Об - сушени боровинки с кашу и 2 шок.бонбона
Тренировка - протеин
В: пилешки крилца с мед и салата моркови
Снощи хапнах от същия хляб с хумус

# 542
1 5 бъркани яйца, 2 краставички оризов грис с протеин и горски плодове
2 протеинов сладолед,броколи с риба тон
3 ориз с пилешко, 200 грама ягоди.

# 543
  • Наблизо
Аз съм с мускулна треска.Вчера времето беше гадно,не сме излизали и се презорих за компенсация.
С храната съм добре и свалих водата,събрана от питката този уикенд.Продължаваме по план.

# 544
  • Бургас/Пз
Бюти, на спорадичните хранения това им е хубавото, че само задържат вода, която после бързо изчезва Simple Smile Понякога обаче се подвеждаме и като прекалим няколко поредни дни...и хоп качен трайно кг. Аз винаги съм смятала, че когато човек следва някакъв начин на хранене дори и на 10 дни да си позволи сериозно похапване или пийване, то води само до задържане на вода Simple Smile

Аз съм в отпуска и постоянно имам залитания вкъщи, но пък тренирам всеки ден и гледам да не прекалявам.
З: парче баница със скир, овесени бисквити с кафе с бадемово мляко
О: печено пилешко бутче с ориз. Беше голямо домашно пиле, бутчето беше 350г 😆😆😆
Сл.об. Боровинки с кашу и скир
Тренировка-протеин
В: печено пилешко филе с батат и салата моркови
Между храненията имам по някое друго парче шоколад, фурми, бадеми и всякакви такива глупости.
Писна ми това гадно време, вече искам да става топло

# 545
Най-важната промяна в последно време при мен е, че спрях да се чудя какво да ям, за да отслабна Joy малко по спокойно го карам. Писна ми да се самонаказвам и в момента правя това, което ми е възможно. Като цяло просто опитам да ям малко. Не броя калории, ме смятам, като знам, че нещо е много калории - ме го ям или ям малко.
Т

# 546
Най-важната промяна в последно време при мен е, че спрях да се чудя какво да ям, за да отслабна Joy малко по спокойно го карам. Писна ми да се самонаказвам и в момента правя това, което ми е възможно. Като цяло просто опитам да ям малко. Не броя калории, ме смятам, като знам, че нещо е много калории - ме го ям или ям малко.
Т
Еха, супер! Радвам се, че си намерила идеалния за теб начин!

Днес обядвам и вечерям сьомга. Натюр, без нищо. Не ми пречи, изненадващо.
Пия си добавките, и чакам зимата да си иде.

# 547
Дези, истината е, че изобщо не знам какво правя, човече. Само знам, че постоянно да мислиш за ядене вече ми идва овуър. Тоя живот не е само манджа и насрани памперси, егати. Като имам 20-30 минути не ми се занимава с готвене, искам да тренирам, да си оправя ноктите, космите и така нататък.
Днеска
14 часа банан
Силова тренировка
Две филии вита с лютеница и мортадела.
Разходка бърз ход в студа
Нискомаслено мляко и банан
Шепа броколи на пара
За вечеря правя спаначени кюфтенца. Толкоз мога
Къщата в оправена, наследника най сетне заспа, тренирала съм, яла съм, всеки е по направление сух и нахранен (включе мъжът замина със сготвен обяд от мен). Толкоз.
Ся да видим тия спаначени неща ще станат ли.
Пс.
Правих веган майонеза с водата от нахута. Екстра е, ама не е за диетични ястия, много олио и мазно.
П.с2
Знам че филии с лютеница не е ок за човек, който иска да отслабне. Ама знам че и ревящо бебе не е ок за човек, който иска да остане психически стабилен, та докато го оправях за разходка това набарах в хладилника

# 548
Тоя живот не е само манджа и насрани памперси, егати.
вЕрвай ми, само това е!  Grinning

... с малки модификации, но манджата при наличието на син и мъж - неизменна! Прането - също!

# 549
На моменти ми иде да застана по средата на някоя улица и да Кресна "ей, ало, и аз съм тука, имам мечти, надежди, нужди и права! И ш@б@ни болки в кръста" Най много да ме набият ама... аз да си кажа Joy
Пс
Спаначените неща стават за ядене.

# 550
Дух, поне е само едно. Засега. Stuck Out Tongue
Да ти е жив и здрав, ще свикнеш!

Суровоядството е най-времеспестяващото нещо, но не го мога. Чувствам се прецакана заради това.
Представи си никога да не готвиш и цапаш. Белиш, ядеш, готово. Тарикатска история. И ядкииии. Two Hearts

Едит: оправих си чехизма.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 19:51 от Dez

# 551
Дух, ще грейне и на твоята улица, и по-скоро, отколкото предполагаш. Е, ще грейне глобално, битовизма ше си остане Grinning
Приветствам решението да ядеш по-свободно, с поглед върху количествата. Току-виж, че като спреш да се вторачваш, ще се отприщи процеса.

# 552
За тази, все още неизминала седмица, ще кажа, че се движа повече, имам някоя и друга макар и лека тренировка и се опитвам да вкарам храненето в ред.
Ям повече извара, месо, яйца, протеин и се опитвам да следя макросите.
Проблем са ми виното вечер и сладките неща.

Какви домашни десерти правите? Миналата неделя забърках ябълков кекс с повече яйца, сложих и протеин, кокосово масло вместо олио, лимецово брашно и малко овесени ядки, но въглехидратите пак не са малко.

И към днешна дата какъв протеин и BCAA пиете като марки, че трябва да купувам скоро ?

# 553
  • Велико Търново
Да се отчета и аз, днес ще ми е пета тренировка за седмицата/гръб/, храната ми е идеална и до тук съм минус 1 кг.Залогът ми е много голям за да се дъня откъм храната.

# 554
Приключих аз с домашните десерти. Здравословно не е равно на нискокалорично. Все ще похапна повече от "здравословното", хем мъжът не ги тачи много. Като му се яде сладко си купува и накрая излиза, че аз някаква страшна хамалогия правя за ... Никой освен за моя гъз. Само за солени неща се прежалвам, тип баница в нисломаслено сирене щото обичам Simple Smile ама...
Та не мога да помогна с домашни нискокалорични десети. И тези които гледах ако са без брашно, са ВМ а аз не се храня така и става още по калорично. Имаше една много яка торта на Веси от NO sugar, нея всички я обичаме и я ядем. Мога да ти потърся линка

Общи условия

Активация на акаунт