Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 43 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас/Пз
И аз днес откарах гладна. Таратор, 3 филии Вита и 15 фурми. От вчера само непредвидени ангажименти ми изкачат. Освен тренировките не падам и под 20к крачки на ден.

Момичета, нямам никаква енергия от края на миналата седмица. Какво мога да ям за да я повиша?
Като ти гледам храната, нищо чудно, че нямаш енергия. Дори и да е спорадично само един ден, това нарушава някакъв създаден ритъм.
Пробвай с 3-4 хранения на ден с нормално количество протеин въглехидрат и мазнини. Изкарай поне две седмици на 90-100г протеин, 140-150г въгрехидрат и 50-60 грама мазнини и тогава виж как се чувстваш. Другото, което можеш да си направиш е изследвания на витамините. При мен като падне магнезият и витамин Б и се чувствам парцал.

Дописвам за храната днес - вечерях миш маш с 2 яйца и 2 белтъка + салата домати и краставици. След тренировката пих протеин

# 346
Благодаря момичета Hug

Ани, от две седмици се каня да си вкарам храненето в някакъв режим и сякаш на пук на това, от две седмици, абсолютно всички закони за всеобщата гадост се активират при мен. Дори и си направя някакъв план за деня, то той пропада. Най - накрая ще зарежда всичко и ще се самоизолирам за две седмици някъде 😁

# 347
Бееее....не знам какво трябва да стане непредвидено ,че да не ям хахаахх 🤣😂😂
Днес навъртях 500 кал още на закуска и на обяд пак бях гладна и отидох да ям..

Докарах го до 1600кал с вкл чаша вино.

# 348
1.4  бели филийки пица на парти грил, с лютеничка, домашен суджук, шунка, гъби, кис краставички, грама скир с протеин.
2.купичка грах, купичка крем супа от гъби, ризото
3.ок 7 филета бяла риба средно големи и голяма купа морковена салата.

# 349
  • Бургас/Пз
Хаха, и аз като Ноу фрейм, само нещо здравословно може да ме спре да ям, като зъба днес Simple Smile Но с годините вече съм свикнала винаги да съм подготвена. В чантата си винаги имам протеинова вафла, ядки, сушени плодове, че понякога и дори пакетче протеин. В хладилника на работа не оставам без яйца, кутийка с извара, котидж, скир. Като видя, че намаляват просто си пазарувам. Все има момент, в който и аз не мога да изляза в обедна почивка или имам хиляда неща за вършене, но като имам храна под ръка винаги е по-лесно. Освен това планирам храната от предишната вечер и обикновено си нося нещо домашно приготвено. Ако не съм успяла, купувам една готова салата и добавям яйца и извара и съм готова. Аааа забравих, че в шкафа си имам и няколко кутийки риба тон 😂😂😂  Сигурно ще ме обявите за луда, но за мен планирането на храната е голяма част от успеха 🤭

# 350
90% от нещата се случват в кухнята. Така казва единият от треньорите ми. Не е негова собствена мисъл.
Закуска - овесени ядки с 30г сушени кайсии.
Обяд - зелена салата с консерва риба тон
Вечеря - сладък картоф (задушен във фолио с малко чесън, черен пипер и щипка лют пипер) и 150г пил. филе на грил тиган

# 351
  • Наблизо
Здравейте,приемате ли нови членове?
Аз съм за отслабване след раждане,дето го влача 1 година вече с променлив успех.Имаме план да се женим това лято и искам да изглеждам добре на снимките.Храня се нисковъглехидратно.Не високомазнинно защото не мога да ги стигна тия макроси ,а и не съм по мазното.Чувствам се сита де,месо,риба,сиренце и зеленчуци..а и шам фъстък.Искам да сваля 20 килограма до лятото,но колкото толкова.Бях свалила 6-7 миналото лято,но пак ни затвориха и всичко качих.

# 352
Ани, аз съм на същото мнение - подготовката е адски важна. И аз у дома винаги имам риба тон и шпроти, варени яйца у гледам и нарязана салата да имам, само да овкуся и да се нахраня. Преди като нямах дете и излизахме често имах кутии с храна в чантата.

Не мога да спра виното. Не знам какво да правя.. минах на бяло уж ниско калорично, но една бутилка отива за два дни, макс три.
Днес пал съм на риба, ама имам киселини, мисля че е от виното, за това ще вкарам малко зеленчуци към рибата. Шаранът остана за тая вечер Simple Smile дано ме ме разочарова

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 05:30 от Дух (:

# 353
  • Somewhere far away
Аз пия, но моето е даже по -лошо. Бира най-често, а когато не е това, то е уиски. Виното поне се води полезно, въпреки че тя отровата е в дозата. нищо не е полезно ако се прекалява с него, но аз вино не мога да понасям, не просто не го обичам, става ми лошо и адски зле ми влияе на главата, на тялото, на всичко. Може да звучи супер нелогично и нелепо, и най- вероятно е, нямам обяснение, но уискито не ми влияе /освен че ми отпуска нервите/, докато от виното ведната ми става зле. С храната проблем нямам /или имам, но е в обратната посока/, защото когато ми е кофти имам стрес, нерви, притеснения и като цяло съм под напрежение  тотално губя апетит, имало е случаи и дни,  когато дори забравям, че трябва да ям...

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 03:52 от Deathcrush

# 354
  • Наблизо
Здравейте!
Днес не съм мръднала на кила,не съм и спортувала,но съм много гладна.Залъгвам се с маслини и шам фъстък,но е трудно.Започнах противозачатъчни почти постоянно имам ''цикъл''  и съм постоянно подута и гладна,особено последните дни и това със сигурност ми забавя отслабването.Май май няма да се разберем с тях,обаче то не останаха опции за контрацептиви....

# 355
А каква е причината да не се нахраниш спокойно?

# 356
  • Бургас/Пз
А каква е причината да не се нахраниш спокойно?
И аз бих попитала същото. С риск да прозвуча по-остро, но не смятате ли, че е по-добре да имате определен начин на хранене с 3 или 4 хранения, които да влизат в определени калории, отколкото да се мъчите с някакви храни, които не дават нищо. Със сигурност противозачатъчните не ви помагат, но и този начин на хранене още по-малко ще ви е от полза.

Днес: елда с извара и боровинки
Обяд: котидж, домашен хляб и домати
Сл.об: протеинов бар
В: ориз със зеленчуци, пилешко печено и малко домашна луканка от диво месо

# 357
  • Наблизо
Проблемът е,че това се случва след едно добро ядене..наденица със запеканка от броколи,сметана и сирене..Изобщо се старая да се храня пълноценно..но тези дни,особено днес все едно гладът не свършва и едвам се удържах да не си направя пица.Дано мине това,защото много искам да вляза във формата от преди бремеността.

# 358
Аз не бих избрала маслини и ядки за хрупане в този случай. По-добре нещо по-безобидно, отколкото излишни мазнини.

# 359
Ами това звучи като хормонален "глад". Не ви се бъркам, тук в темата си имаме правило да ме даваме непоискани съвети. Аз за себе си не бих избрала тези хапчета.

Леле, леле, лелеее колко са яки тия кваркове и пудинг протеинови в Лидъл! Много яко.
Обяд след ходене по болници, ортопеди, лекари и като цяло още имам съмнение, че мъжа е с ковид, ама дано не е, та обяд толстолоб и шаран
Вечеря - лаврак и малко пудинг, чаша бяло вино.
Утрр ще дояждам лаврака има и пъстърва. Брей тая диета на много равнища ще се окаже полезна. А всичко ми се яде. И паста и пица и хляб. като я свърша ще си позволя едно такова хранене и после пак минавам на разделно. Явно ми влияе добре да ям еднокомпонентни и просто неща.

Общи условия

Активация на акаунт