Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Ani_d, благодаря за топлия прием Hug
Ню-фрейм-чето го е казала много точно и аз нещо такова правя калориен дефицит, с достатъчно протеини, повечко разход на енергия.
Дух-че, ако ще обличаш бялата рокля на есен, ти пожелавам да си в перфектната визия, която искаш за себе си! Има достатъчно време до тогава. Blush

# 526
Офффф вчера бях +2 кг и направо ми се ревеше ,а това при мен се случва веднъж н 5 години хахаха ,викам нещо не съм както трябва при тези редовно тренировки и допълнителна активност -предните дни имах по 4-5 часа вело с детето и планински преход
Аз даже от мускулна треска качвам. Laughing Тренирам, тренирам... убедена съм, че вече съм се стопила, няма как иначе, но имам ли мускулна треска - докато не отмине, съм в плюс!

# 527
При МТ се задържа вода докато се възстановява мускула.
Съвсем в реда на нещата е. Simple Smile

Отчитам се с дългото тичане за седмицата, 350 коремни вариации, и йога сутринта.

# 528
Моята цел за април е да заздравя пояса. Като сме на сватбена тема да кажа, че онзи ден ходих да пробвам роклята си и съответно да вземат мерки за дължина според обувките. Та роклята предполага много добра и изправена стойка, аз от притеснение, че съм дебела през цялото време седях изпъната като струна с яко глътнат корем, и резултатът беше, че за 20 мин ме заболя ужасно много кръстът. Разучих, че нормални и странични планкове, както и йога поза цяла лодка са най-добрите упражнения за заздравяване на пояса и от днес ги започвам активно.

# 529
За Април единствената ми цел е да опитам доколкото е възможно да спазвам тренировъчната си програма, и да опитам да направя поне 1 детокс. Храната вчера беше скир с доза протеин солен карамел уникално ее,2 лъжички масло от кашу вкус на боровинка.
5 кюфтета на скара, с разни зеленчуци в каймата, тиквички и гъби на грил.
Вечерята беше 3 пълнени големи сурови чушки с крема сирене, подправки и пилешко филе.

# 530
  • Наблизо
Мен,като надебеляла с 500г ме мързи да си направя тренировката.После ще излезем с детето,то е голямо тичане след него но..трябва да се напъна.
Целта за април са ми поне 3 килограма свалени и затягане на корема,ръцете,гърба и краката.Имам късмета да имам пърки дупе,но и то иска стягане.Уф.

# 531
Станимир Михов за ползите от кардиото: Smiley
Най-после!
Дали пък ще дойде краят на неговото демонизиране?
https://stanimirmihov.com/kardio-kakvo-ne-znaete/

# 532
Кардиото винаги много, много, много съм го уважавала. С него се отслабва, но направено интелигентно, да не се прекалява, да се редуват активностите. И, не е за всеки.
Ако не се бях оперирала от разширени вени, още щях да си скачам Grinning

# 533
Станимир Михов за ползите от кардиото: Smiley
Най-после!
Дали пък ще дойде краят на неговото демонизиране?
https://stanimirmihov.com/kardio-kakvo-ne-znaete/
Аз бях споменала скоро - за един месец само интензивни кардио тренировки, пулсът ми в покой се снижи с 5 единици. В последната 1 година се движех 62-65 пулс в покой, а сега напоследък падна на 56-59.

# 534
Да се включа и аз най-после. Цел за април:

- да увелича ежедневното гребане от 4 000 на 5 000 м.
- при хубаво време - всеки уикенд излет сред природата. Не държа толкова на дълъг преход, колкото на време, прекарано навън.
- да продължа с ежедневната медитация, лицевите опори и коремните преси (още съм си на 20 - 30, но нямам намерение да ги увеличавам, защото дотежи ли ми, знам, че ще ги зарежа).
- ежедневен масаж по 15 минути. Със сухото четкане през март не се справих особено добре, но все пак и десет пъти е по-добре от нищо.
- колкото е възможно повече зеленчуци, по възможност с проверен произход.

# 535
  • Наблизо
Идвам с въпрос-предстои ни път и ресторантите са затворени при нас.Може да вземем take away ,но най-вече фаст фууд.Какво бих могла да си поръчам здравословно оттам?

# 536
Идвам с въпрос-предстои ни път и ресторантите са затворени при нас.Може да вземем take away ,но най-вече фаст фууд.Какво бих могла да си поръчам здравословно оттам?

Нищо.
Колко часа сте на път? Три дни с камили едва ли, за да стигаш до фаст фууд, от който ще качиш 3кг вода.

Кафе и варени яйца от къщи, пържоли, ядки, ябълка.
Фаст + и домашни неща.

# 537
  • Наблизо
Мерси,Дез,за отговора! И аз така си мислех,ама дай да питам.Моят мъж иска да яде от Макдоналдс,но аз ще си приготвя ядки и някакви крекери от карфиол и моцарела и от на детето морковчетата и т.н..

# 538
Имате ли достъп до супер маркет?
Зеленчуци на Жулиени, кисели краставички, салата в кутия неовкусена и отделно от нея дресинг, който да сложиш преди да я хапнеш. Колко време ще пътувате? Аз последният път за пътуване от 6 часа си сложих зелена салата, морков и лук + две варени яйца. Същата опция може да се заменят яйцата с консерва риба тон или с пълнозърнести макарони. Общо взето на път ям същото каквото си ям и у дома. Просто е в кутия или буркан.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:12 от Дух (:

# 539
2 bургера от големи кюфтета с доста зеленчук и 2 вида сос
По обяд 1 ципура, 400 грама ориз със спанак, 5 големи краставици с копър
За вечеря ще правя домашни дюнери.

Общи условия

Активация на акаунт