Любители на кучета - 114

• 25 656
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Севлиево
Здравейте!
Бързо оздравяване на болните кучовци!
И ч.р.д.с малко закуснение на рожденничката  Кара:)

# 616
На Чоки ще му трябват до два месеца да му се наместят чакрите, тоест хормоните.

Дано се нормализират нещата при Бети, а лечебна храна предписаха ли? Ти готвеше ли им, как беше? По спомен при проблеми с бъбреците трябва храната да е с по-малко протеин и сурова пепел, дай бюджет и да търсим най-добрата, ако е на гранули, консерви?

# 617
  • София
Слунчогледка, много неприятно! Добре, че си настояла за изследвания. Ако трябва, сменета вет. Това не е шега работа и трябва спец! Вие каква интервенция щяхте да правите на кучинка?
Задължително ще се консултирам и с нашия вет,но изследванията ги правиха в Син кръст,уж са добри  специалисти . Щяха да й оперират някакво образувание на хълбока има,киста доброкачествена според пробата , която взеха на място.

Сиви,предложиха ни уринарни гранули,но тя изобщо не иска да яде гранули,затова и ни дадоха едната добавка,която пие е на прах и я слагам във храната.

Ще изчакам няколко дена,за да се усети все пак ефект от лекарствата/добавките  и ще я заведа при нашия вет на контролни изследвания.

# 618
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честит рожден ден на Кая, много здраве и дълг живот с вас!
На всички кучета на оздравяват.
При нас нищо ново.

# 619
  • sofia
Слънчева събота от нас!

Размазал се е от кеф.

# 620
И ние тъкмо се върнахме от вет. ПКК-перфектна,биохимията-всичко в норма освен креатинина и уреата както винаги високи. С това нейното хронично възпаление, не знам до къде ще я докараме. На всеки 2 месеца ще пускаме контролни, и ако следващия месец продължава така, ще започваме с добавки за бъбреците, които евентуално ще пие до живот.
Иначе казаха, че козината е страхотна, зъби, стави.. Абе на външен вид перфектна. Расте добре, развила е доста от мускулатурата, остава само тиквата и да порастне 😁
Изтеглихме се 33.500кг, свалила е 3 кг, което е много добре, че беше се ошишкала малко.
4 часа бяхме навън, сега е припаднала под масата и все едно нямаме куче 😄..

# 621
Ние открихме сезона Sunglasses Цял ден търча по двора, гони котки (те по-големи от нея, де, ама нали ми е лъвско сърце тя) Heart

# 622
# 623
  • София

Ох, малко ви изпуснах. Болните да оздравяват, рожденниците да се чувстват поздравени!
Днес беше страхотен ден за разходка и всички се умориха. И деца, и куче. Спи му се та 2 не вижда Joy

# 624

Ето ни и нас 😄
Сърдита, изкъпана с шампоана за гъби и завита под масата! Така жално гледа все едно съм я убила от бой, горката 🤣
Обааааче такова количество козина свалих в банята, че можех още едно Маги да си направя.

# 625
  • София
Кришка, Леон не е просто размазан, той се е разтекъл направо! Включително погледа му Grinning

Stella, на Маги май доста й се събра Sad Нали си я глезоткаш малко над обичайното?

Буба днес над 2 часа дивя и навън, и вкъщи с нейната приятелка Рая. Сега гони котки през прозореца, понеже до преди малко Рая ги беше обсебила.

# 626
Привет Simple Smile
Бързо и успешно оздравяване на болните кучовци!
При нас, Кара продължава с чесането, могъщо. Изглежда не е от храната тотално и вече се отказвам и да се чудя къде е проблема.
Днес се разходихме успешно в парка, да не повярва човек. Не скачаше да яде всяко срещнато куче, само едно-две Grinning
Голям проблем имам с нея на разходки, но на определени места се държи по-прилично. Хич не я разбирам. Ходи на градина, там си играе чудесно с всички кучета, а тук е отврат. Ако не й обърнат внимание е като баскервилското куче..

# 627
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, Сиви, много тъжно... А ти си голяма душа!

Слънчогледче, надявам се да е добре милото момиче!

Кари, честита рожденичка със закъснение! Ще бъде дълги години здрава, има да пази сестричка. Kissing Heart Пожелавам ѝ много лакомства, дълги разходки и щури игри.

# 628
Stella, на Маги май доста й се събра Sad Нали си я глезоткаш малко над обичайното?
Благодаря за загрижеността, ToniShu 💐
Глезоткаме се постоянно с диването, така ми дожаля като беше сърдита следобеда, че даже намаза малко наденичка от моята вечеря. Вече забрави за къпането и хърка доволно до мен, мила душица ми е тя ♥
Истина е, че я тормозя и на мен ми е жал, но е за нейно добро. Много се надявам скоро да й излекувам всички болежки и да започнат безгрижните й кучешки дни на топло и спокойно при мен..

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 21:46 от Stella D

# 629
  • София
А, то даже не е загриженост, няма какво да я мисля нея - тя е при теб Simple Smile Дожаля ми, човек, горката Маги тъкмо си намери кой да я гледа като принцеса и оп, грахово зърно в меката постеля... Дано бързо да се оправи наистина и да почнете сезона с пълни сили!

Общи условия

Активация на акаунт