За прането

• 3 018
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Листчета, пари.. но последно писалката на мъжа ми в джоба и така съсипах една негова любима риза..  Sick

# 16
Най-големия ми гаф беше когато изпрах кредитните карти и личната карта на мъжа ми. Тогава голям страх брах докато разбрахме дали работят. Иначе съм прала обикновените неща - пари, ключове, химикалки, салфетки и т.н. Grinning

# 17
Веднъж прах пари ,веднъж салфетка .

# 18
най-често пари и салфетки. Последно след мача Левски - Челси, малко семки прах, от джоба на мъжо.

# 19
Прала съм пари, салфетки и веднъж фишове за тото. Rolling Eyes

# 20
Най-интересното, което съм изпрала е разрешително за носене на оръжие на съпруга ми (военен) и като отидох да  изваждам прането му видях снимката залепнала на стъклото - голям смях падна.

# 21
  Аз само салфетки и левчета, но свекъра ...като опрал в мойта пералня едни гвоздеи, 10см, чак ми обърна барабана ,че ми дереше чаршафите после ,докато се усетя от какво е.

# 22
Филтърът на пералнята ми е резервния портфейл. Мине не мине месец и мъжът ми го отваря, редовно вади поне 2-3 лв. на стотинки. Нямам навик да пребърквам джобове преди да пусна пералнята и съм прала почти всичко, което може да се мушне в джоб - бонбони, малки шоколадчета, мидички, пари, болтове и гайки, химикалки ... Laughing
А като изперете банкноти, окачвате ли ги на простора? Аз веднъж бях простряла 4х5 лв. и съседката доста време ме подиграваше, че съм перяла пари.

# 23
баба ми изпра едно време престилчицата от първи клас с всички наградки в джобчето - червена точка за спане, детелинка за четене, пчеличка за смятане и т.н. Тъкмо тоя ден бях спечелила де що имаше. Много ми беше мъчно и тя милата ги суши с ютията после, ама не бяха същите.

Лични подвизи няма да разправям, че ще задръстя темата.

# 24
  • При хората, които обичам
Анда, а снощи Дени ме хвана в мига, преди да пусна водата върху дънките и. И тя, милата, си спечелила картинка за участие, пък аз за малко да и я унищожа ooooh!
Най-интересното, което съм прала е полицата за каското на колата. И чий го търси в джоба на ризата на мъжа ми?!

# 25
Моя син питае необяснима любов към пералнята. Обича да пъха разни работи в нея, обича да ми помага с пълненето и празненето на пералнята от прането.
Скоро, докато му бях дала да пълни пералнята с негови дрешки, пъхнал вътре и няколко консерви пастет и царевица. Голямо дрънчене падна, докато разбера от какво е...акъла с изкарах.

Иначе аз съм пробрана, рядко слагам нещо в пералнята без да съм проверила джобовете.

# 26
  • Бу-у-урга-а-ас
В обществена пералня в Студентски град като млада булка изпрах работните панталони на съпружеството барабар с 3 дълги пирона по около 10 см, 2 молива, шепа гайки...Нищо подозираща отидох да си прибирам прането и да не ви казвам как ме посрещнаха  ooooh! Направо си е цяло чудо, че не ме глобиха, а си заслужавах.

# 27
Левчета, стотинки, кламери, клечки за зъби, семки, салфетки...скука  Tired

# 28
Моя син питае необяснима любов към пералнята. Обича да пъха разни работи в нея, обича да ми помага с пълненето и празненето на пералнята от прането.
Скоро, докато му бях дала да пълни пералнята с негови дрешки, пъхнал вътре и няколко консерви пастет и царевица. Голямо дрънчене падна, докато разбера от какво е...акъла с изкарах.

Иначе аз съм пробрана, рядко слагам нещо в пералнята без да съм проверила джобовете.
smile3532
Сладур!

# 29
баба ми изпра едно време престилчицата от първи клас с всички наградки в джобчето - червена точка за спане, детелинка за четене, пчеличка за смятане и т.н. Тъкмо тоя ден бях спечелила де що имаше. Много ми беше мъчно и тя милата ги суши с ютията после, ама не бяха същите.

Лични подвизи няма да разправям, че ще задръстя темата.

Подсети ме за моите детски подвизи, с което съвсем ще се изложа. Малко нещо бях абонирана за черни точки. Ама аз ги късах - бяха от хартия. И другарката специално за мен беше изрязала черна точка от кожа.

Общи условия

Активация на акаунт