Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 13

• 46 037
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
  • В полите на Пирин планина
Може би изискваме твърде много от себе си...

# 346
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз се чувствам така напоследък

# 347
  • В градината...
Аз се чувствам много бавна, със забавени реакции. ММ ми казва да направя нещо, което преди съм вършила автоматично, сега се замислям, чудя се, сякаш на забавена лента ми е всичко.

# 348
  • Бургас
...А парадоксът е, че на фона на това забавяне, времето лети, все не ми стига, денят минал докато се обърна.
Сега се замислих, че аз също съм от активните хора-все нещо имам правя, все някъде имам да ходя, дали пък това не е причината? Не си представям, а и се страхувам като, че ли да пролежа или проспя един ден просто ей така без нищо да правя, все едно го изхабявам.

# 349
Същата съм. Колко пъти познати ме викат на кафе. АМи не мога. Имам постоянно нещо да правя. Само обещавам, колкото да се изпълзна и нямам време за никой. Повечето женоря край мен ни чистят, ни готвят. Аз обаче постоянно съм заета ако не с едното, с другото. Направо вече и по 24ч да съм будна пак имам доста недовършено. То не че ми се слушат на някой приказките де. На две различни планети съм аз и останалия свят, та време за губене нямам.

# 350
  • Нидерландия
Аз също все бързам бързам и накрая реших да се спра и ми е екстра. Просто си направих уговорка със себе си че нищо, абсолютно нищо не е спешно. Отделям си време за съзнателно мързелуване поне по час на ден, може и два. Другото което да кажа: ходих на класически хомеопат за консулт и заради предписанлто лечение жената  ми забрани кафе с кофеин. Минах на без кофеин и се чувствам много по спокойна. Вече 5 дни 🙂

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 09:12 от Madelief

# 351
Ох, и на мен ми спряха кафето, и не мога и не мога, сутрин направо не съм човек ако не пия. Купих цикория, въртях, суках, и започнах да я смесвам с кафе 50/50.

# 352
Ох, и на мен ми спряха кафето, и не мога и не мога, сутрин направо не съм човек ако не пия. Купих цикория, въртях, суках, и започнах да я смесвам с кафе 50/50.
Това пък защо? Не може ли без кофеин?

# 353
Не може. А и то на мен явно кофеин ми трябва, за да ми тръгне мозъка 😸

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:13 от Lemy

# 354
Учудих се просто при какви причини спират кафето... Освен заради нервите

# 355
  • София
Аз съм два месеца вече без яйца и без млечни заради излязла хранителна непоносимост. Два месеца без пшеница, само ръжен хляб понякога.
Екстра ми е, не ми липсват, но вземе ли ми някой еспресото сутрин ставам лоша😂 всичко осъзнах, че мога да спра без две неща - кафе и мед:) любимите ми😍
Сутрин като отворя очи и си представя чашата с ароматно кафе и скачам от леглото хепи:)
Аз мажа два месеца тоя крем на Анна дето го взех от Австралия за хормоналния дисбаланс. Последният ми цикъл дойде навреме (малко рано де на 21 ден) и не го усетих как мина. Нямаше типичните реки за мен. Продължавам да мажа и ще дам отчет;)

# 356
Скоро не съм писала.
От няколко месеца ми е редовен МЦ.
Редовен, но за месеца. Иначе си закъснява с 5-7дни.
Не бяха ме болели така гърдите от доста време. 2 седмици преди това и сега, по време на цикъла.
В отпуск съм и нищо не ми се прави. Винаги, когато разполагам с много време се мотая. Свикнала съм да работя под пара . Миналият петък разбирам,че ще ни идват гости. След работа успях да напазарувам, да изчистя къщата и да приготвя масата. А сега и прах ми се не трие. То ми е и втори ден от цикъла и поне 12 часа ще съм като река. Добре, че съм си у нас.
Отивам да си поиграя с кученцето и да чета книжка. За вечеря-аламинути.Simple Smile

# 357
  • София
Минавам да се оплача. Овулацията ми беше ужас - подут корем, болки...
Сега пък ме тресат нерви и ПМС, но гърдите не ме болят.
Спрях млякото и минах на кокосово с кафето.
Работата ми в момента е такава, че една седмица съм юруш, една седмица почивам.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:40 от Rockstar

# 358
Аурора, ти тест някакъв ли прави за хранителната непоносимост, разкажи малко повече?
the_demon, опитвам се да боря един автоимунен проблем.
И аз съм без яйца, без млечни, без Nightshade зеленчуци, и др....🥴

# 359

Аз мажа два месеца тоя крем на Анна дето го взех от Австралия за хормоналния дисбаланс. Последният ми цикъл дойде навреме (малко рано де на 21 ден) и не го усетих как мина. Нямаше типичните реки за мен. Продължавам да мажа и ще дам отчет;)
какъв е този крем?

Общи условия

Активация на акаунт