Свекървата и бившата му

• 9 999
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Дайте личен пример за щастливо семейство с бившите ви вечно намесени в живота ви.
Да те запозная с бивше гадже, което от години е семеен приятел и се разбира отлично с Уишмастъров? Да те запозная със сегашната му жена, която много харесвам? Ако искаш, като излизам с нея, да ти свирна да се присъединиш?

# 181
А кой е Уишмастеров? Не живея в България, извинявам се. Няма нужда да ми свиркаш.

# 182
buttercake, ще те помоля да извадиш цитат, в който се вижда, че свекървата е притисната да спре комуникацията си. Ако на нея самата не й пука за близките й, най-малко пък някой трябва да седне да я притиска. Говорим за конкретния случай, кой на кого дарил бъбрек няма нищо общо в случая. Това че на авторката не й е приятно и се чувства наранена от тая комуникации, няма нищо общо със сценариите, които се измислят тук.

# 183
А кой е Уишмастеров? Не живея в България, извинявам се. Няма нужда да ми свиркаш.
Ако погледнеш ника ми, ще се досетиш кой е Уишмастъров. Няма да е нужно IQ над 60 за тази цел.

# 184
Не разбрах.😊  Интересно кой е?

# 185
Учете ги тия езици, бе ! 😅

# 186
Аз говоря отлично 3 езика. Английский не е сред тях.

# 187

Жалко.

# 188
Айде да те светна- благоверният на Уиш е. И без да говориш английски е близко до акъла Wink

# 189
Сестра ми се разведе, и то с много тежко разваляне на отношенията им.
Мъжът ми обаче е приятел с баджанака, той идва у нас, а моята свекърва много го харесва, защото той ходи да й помага. Затова тя даже специално готви за него някакви супер специалитети.

Общо взето,  той е един от хората, с които ние най-много общуваме, въпреки тежките отношения с родната ми сестра, за които аз съм напълно в течение. Сестра ми знае и никога не е казала дума за това.

# 190
Сестра ми знае и никога не е казала дума за това.

Може и да не казва нищо, защото не иска да бъде обвинена в тесногръдие. Не казвам непременно, че е това, но ти все пак питала ли си я дали не й е неприятно?

Уиш, Уишмастеров е приятел с твой бивш, ти самата като станеш приятелка с бившата на Уишмастеров, тогава ни свирни 😂 Шегувам се, не ме линчувайте.

# 191
Мъжа ми, преди да ми стане мъж, си имаше една яка мацка. Сега сме си приятели с нея и мъжа й. Ходим си на гости, по почивки. Изобщо не ми е неприятно.

И аз имах едно гадже от нашата компания, ама ММ не можа да го преживее и вече не е от компанията 😂.

Че така де, зависи от човека, аз съм си широкоскроена.

# 192
Уиш, Уишмастеров е приятел с твой бивш, ти самата като станеш приятелка с бившата на Уишмастеров, тогава ни свирни 😂 Шегувам се, не ме линчувайте.
Аз съм още по-навътре в материята - приятелка съм с настояща на бивш. Wink

# 193
Добре, че дойдоха личните примери, та да убедим "тънкообидчивите", че такова животно има.

# 194
Говорим за лични примери в конкретната ситуация, всички си имаме бивши.

Общи условия

Активация на акаунт