Свекървата и бившата му

• 9 977
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Ариел, в кой век си заседнала? Значи живееш с някакъв мъж, а роднините му са ти никакви.

# 226
Ариел, в кой век си заседнала? Значи живееш с някакъв мъж, а роднините му са ти никакви.

Докато не сключим брак са ми никакви - точно така. Просто чужди хора, с които се виждам от дъжд на вятър. Аз също съм им никаква - просто гадже на сина им. Как така в кой век живеем?
Ставате някакви след като се разпишете в съвета и му вземеш фамилията. Евентуално и като родиш на тези хора внуче. До тогава си лесно заменима ПРИЯТЕЛКА (не снаха, ПРИЯТЕЛКА)!!

# 227
Ариел, за теб разбрахме, че си лесно заменим приятелка, ама, както ти написах и по-горе, авторката е омъжена.
Съжалявам, че нямаш сигурност по отношение на мъжа си.
ММ и преди, и след сключването на брака ме наричаше жена ми, а не ПРИЯТЕЛКА, свекървата съответно ме наричаше снахата пред други хора. Има бивша на ММ, която редовно ми харесва публикациите във ФБ, защото той не е особено активен там и се виждаме с нея когато се връща в БГ. Ако тя се вижда със свекърва ми и пият кафе, ама грам не мога да се трогна. Свекърва ми поддържа прекрасни отношения и с бившата на другия си син.

# 228
Авторката не е омъжена, а живее с мъж на семейни начала от три години - прочети й първия пост. Очевидно е и толкоз нагла, че се е натресла и при техните тъй като или я мързи да си намери жилище или просто ситуацията я устройва, но няма как да вдигне пушилка на лошата свекърва и за това го прави във форума. Ако на мен нещо не ми харесва го променям - не седя да тропам с краче като пет годишно и да се тръшкам как лошата лелка не ми играела по свирката.

# 229
В коментари по-нататък е писала, че имат сключен брак. В случая не виждам да тропа с крак, а споделя как се чувства.

# 230
В коментари по-нататък е писала, че имат сключен брак. В случая не виждам да тропа с крак, а споделя как се чувства.

Напротив - тропа с крак, защото каза, че не иска да чете мнения, които не защитават нейната позиция. Аз ако съм на нейното място почвам да търся квартира и да се изнасям, не да пускам плювки по форуми по проектосвекърви.

# 231
Ако живееш 20г. без брак с някой, прител ли го наричаш? Едва ли.
По-скоро това с брака е остарело мислене. 🙁

# 232
Дали имат официално сключен брак или не едва ли има значение в днешно време. Създали са семейство.
Заменимостта/незаменимостта не е следствие отналичието или липсата на брак. Не виждам никакъв смисъл от коментари по въпроса.

# 233
Ариел, каква е разликата един подпис, аз съм омъжена, ама какво от това, с нищо не е по-различно от това преди като живяхме на семейни начела. Значи жените без подпис да стоят пред вратите със стегнат багаж. С ММ скоро няма да имаме деца това по-малко женени ли ни прави?

# 234
  • София
Да припомня, за които не са прочели първия пост на авторката, че имат дете.
И както се оказа, имат и подпис.

# 235
Ставате някакви след като се разпишете в съвета и му вземеш фамилията. Евентуално и като родиш на тези хора внуче. До тогава си лесно заменима ПРИЯТЕЛКА (не снаха, ПРИЯТЕЛКА)!!
Хм, и в двата си брака не съм си сменяла фамилията. На втория си мъж деца не съм раждала. Отивам да го уведомя, че си търся ново гадже, защото той не ми е мъж, а с него сме само приятели. Заменими, при това.

# 236
Представям си Уишмастърсов как ще се оцъкли , като го светнеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
Хм, и в двата си брака не съм си сменяла фамилията. На втория си мъж деца не съм раждала. Отивам да го уведомя, че си търся ново гадже, защото той не ми е мъж, а с него сме само приятели. Заменими, при това.

Не пропускай, че не си просто заменима, а си заменима мухла.

# 238
Лесно ти е на теб, Уиш. Аз какво да заявя като хем съм му приятелка, хем и дете му родих ... съвсем се обърках вече какъв ми е статута?

# 239
  • София
"Самотна майка с извънбрачно дете" - официалната формулировка.

Общи условия

Активация на акаунт